Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar bu arada Habinar ın dediği bende filtre kahveye başladım hem çok yumuşak hem de kabızlığa da iyi geliyo ama zor buldum büyük marketlerde avmlerde var sabah wc ye çıkmama rağmen kahvaltıda içtim sonra tekrar çıktım söylemesi ayıp
bide bunu deneyin derim

jakops tavsiye ederim filtre kahvede en güzeli
benim içtigim akşam kahvesi genelde filtre kahve cnm

kabızlıkta bende bir etki yapmadı
tabii benim bünyee sıkıntılı

merhaba herkeseeee

artılardaım fenayım bu hafta inşallah cuma günü bari sabit çıkarım offff (( kaçamakların cezasını çekiyorum... benim bünyem diyet yaparken ev yemeklerini kaldırmıyor sabit çorba , haşlama , salata tarzı şeyler olması lazım ayy hadi bugün yaptığım yemekten yiyeyim dersem tartı yüzüme şakkkk diye geçiriyor.....yinede bir süpriz olur eksiye düşermiyim bilmiyorum bu son günleri yiyice asılacam bol maydanoz suyu içerim... bakalım ne olacak...

ada ev yemegi bakliyat, bulgur vs şişiriyor insanı
yoksa bi kıymalı ıspanak
bi kabak yemeginin şişerecegini sanmıyorum
sen bence köfteden ve laçamakardan artıdasın preotin agırlıklı beslennn sebze bile yeme
artıları temziler

gözün aydın canım ailen gelmiş ne güzel dikkat edebilmişsiin ben kaçırdım bu hafta cezasını çekiyorum artılarla...

haklısında evde şuan kimse kabak yemeği sevmiyor kızım hariç normal bakliyat bulgur tarzı şeyler pişiriyorum çünkü istek o yönde belki çoğunuz bahane olarak görebilir ama öyle değil yemek yetiştir evi topla tuvalet banyo ovvv... derken bi bakıyorum benim yemek saatim elmiş acıkmışım hopp ne yemek varsa bende yiyorum tabi az yiyorum ama tartıya yansıyor üzgünüm... inanın bahne değil anca yetiştiriyorum...ben ancak haftaya toparlanabilirim bu hafta en iyi şekilde dikkat edip artı çıkmamak için uğraşacam...

adaa nacizane fikrimi söylüyorum zaman ayırmalısın
2010 yılında ikizler 15 aylıktı ve cidden diyeti her yönüyle tam tekmil yapıyordum

diyet işi emek işi , gerekirse zman ayırcaksın kendine ki evde olunca cidden bu zaman oluyor
çalışan dukan diyeti yapan arkadaşlarım var neler yapıyorlar

kendine sebze yemekleir yap , köfte v s yap at bzuzluga sana hep diyorum
zman yok diye bir şey yok bence
salınma olurmu iyiligin için diyorum

güven yoksa bir ilişkide ilerisi olmaz... açıkcası birine bu kadar güvensizlik duyup ayy ne yapıyor diye takip edip kendime yazık etmem...çünkü bu senide karşı tarafıda yıpratır adıda aşk olmaz sadece alışkanlıktan kopamıyorsunuzdur... ben 7 yıllık evliyim inanın bir kez eşimin telini kontrol etmiyorum çünkü ben öyle yaşamayam ay ne yaptı kimi aradı kime ne yazdı yorar beni...zaten bir hata yaparsa kendi kaybeder ben yoluma bakarım benim düşüncem bu...

ada kıymayı atıyorum 500 gr kavur
soganda dogra istersen kavur alt dolaba koy
istersen buzluga koy,

tencere dbine 1 ymk sıvıyag kavrulmuş sogan ve kıyma az salça üzerine sebzeni ekle azcık su yemek durumuna göre
sen banyonu ovarken yemegin pişsin, sogan ve kıymayı karışıkta koyabilirsin istersen dolaba,

eti kavur koy dolaba , tavuk haşlamasında kavurmasında brişey yok zaten

salatanı iki günlük yap , zamanın yoksa
böyle böyle bi bakmışsın düzen oturmuşş

yok canım benim alınmıyorum normalde yapıyordum biliyorsunuz bu haftaya özel misafirimden dolayı yapamıyorum yetiştiremiyorum normalde yapan biriyim önceki menülerimden az çok biliyorsunuz.... şuan yetiştiremiyorum daha önce şikayet etmedim ilk defa bu haftaya özel oldu.... yoksa yapmak istemediğimden değil öyle anlaşılmasın lütfen ...bende kilo vermek istiyorum güzel cicilerimi giymek istiyorum ama istisna bir durum oldu benim için....bliyorum belki bahane gibi görünebilir ama değil bahane kendime zarar verir...bunun bilincindeyim bu hafta için elimden geleni yapacam...birde akşamları sabit oturup ders çalışıyorum finaller var cumartesi ve pazar günü herşey üst üste geldi ....

tabiii benim gibi olup diyetini aksatmadan devam edenler olabilir onları bende takdir ediyorum...

teşekkürler canım deniyecem..

Ne güzel bi ilişki güven duyulan. Maşallah diyeyim.
Haklısın alışkanlıktan kopamıyoruz sadece aşk falan değil bu kesinlikle iğrenç bi şey

ya bazen tam tekmil yapamıyoruz tabiki
ama bu haftaki artın dünki bulgurlu köfte ve kaçamaklar olduuu
iki saf protein yap biraz iner artılar

Saadetttttt ... göbek bağın varmış gibi yapıştınız birbirinize .
Ne ayrı oluyor ne bir arada.

Ya silkelenin , sıfırdan güven dolu devam edin .

Ya ayrılın .

Sınav öncesi bunu kafana tak şimdi e mi ?????? Çünkü senin geleceğini şekillendiren o sınavlar değil , sevgilin !

Toparlan , sınavına odaklan .

Sonra nasıl olsa barışacaksınız , bari sınavın kötü geçmesin .

Tamam canım , minnak o kaseler zaten .

Filtre kahve yi de , arkadaşlar denesin . Malum kabızımız çook

yarın yemekte nohut varmışş
bu sinerjiyi bozup çarşamba günü bakliyat yiiyp şişmek istemiyorum
ton balıgı salata yiycemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…