Canım benim hoşbuldum. Bende sizi özledim tatlım ♡♡Hayırlı günler sevgili takımım geçmiş i yeni bitiedim
saydin78 canım hoşgeldin eksikliğini hissettim tekrar hoşgeldin
Neti ni bir an da bitirme olur mu gözümüz arıyor seniCanım benim hoşbuldum. Bende sizi özledim tatlım ♡♡
Tamam tatlımNeti ni bir an da bitirme olur mu gözümüz arıyor seni
Canim kaptanim zaten ben durup duruken tarti boyle yansitiyor demiyorum evet kacamaklarimin sonucunda boyle oldu diyorum...cuma gunu icin elimden geleni yaparım takim zarar gormesin....kurallari cok okuyamadım kişisel ne cezam varsada cekerim..diyetime devam ederim..ada81 yazdıklarını okudum .
Sabahsaydin78 da benzer şeyler yazmış . Artılar vs..
O hafta sonu kv de de olmanın , sen evde misafir ağırlamanın ... sonucunda görüyorsunuz o artıları .
Tartı kimseye durup dururken dur ben şuna artı 1 kilo koyayım kıllığına demez .
Ödem , regl , uykusuzluk , stres vs hariç .
Siz ne ile beslenirseniz kilo veriyor , ne yerseniz alıyorsunuz biliyorsunuz zaten . Sen teşhisini koymuşsun . Ev yemekleri bana yaramıyor demişsin .
O zaman ev yemekleri yersen kilo seni bulmuş olmuyor , sen kiloyu çağırıyorsun .
Artıları nasıl temizleyeceğiniz konusuna gelince ... Günde 1 saat ayırın spora . Lamı cimi yok . Bunu kendiniz için yapın . Yok kendimiz için yapamıyorsak ; sorumlu hissettiğiniz takım için .
Sizin artılarınız sebebi ile ortada ceza alabilecek bir takım var bunu düşünün .
Sert yazıyor gözükebilirim ama listede olmak böyle bir şey . Sırf kendimize değil , kalan 15 kişiye de diyet yapıyoruz resmen .
Geçen haftamimu88 nun canı ne kadar sıkıldı , hatırla . Kendini mahçup hissetti .
Nare83 un yazdıkları önemli bak. Diyet emek istiyor .
Vakit sıkışık , öğün geçti ... bir tabak pişmiş yemekten koymak yerine , bir kase yoğurt , salata yiyeceksiniz . İksi de aynı zaman .
Cuma günü olunca herkeste aynı sinerji olsun lütfen . Biri artı iken , diğerinin eksisine sevinemiyoruz .
Koskoca 72 saatte isteyen , isterse ... 1 kilo verir . Ben bunu bilir , bunu söylerim .
Dohturum senin.bağırsakları benim cuzdani bosaltiyor avm.
Yoh ben almiyim
saydin78 hosgeldin.
Cok surf yapma netini bitirme
Bizimle ol
Eneeee gelsinnn kizz yaz kiloo kolay hahaha
YohhhEneeee gelsinnn kizz yaz kiloo kolay hahaha
ayyyy eşimde gidemedi uçak iptaallll
bugün bi yere yerleşemedikkk sıgamadık bir yere
Canim kaptanim zaten ben durup duruken tarti boyle yansitiyor demiyorum evet kacamaklarimin sonucunda boyle oldu diyorum...cuma gunu icin elimden geleni yaparım takim zarar gormesin....kurallari cok okuyamadım kişisel ne cezam varsada cekerim..diyetime devam ederim..
Oyyy heryerim agriyor.
Gece 5~7 nobetinden sonra ( kizim sagolsun, her gece nobetteyiz )
11 e.kadar yattim.
Kahvaltida gec olunca cok yemisim.. Ama olsun aksama telafi ederim.
Bugun haftanin son spor gunu.
Cok bitkinim ama yapacağım.
Nailsa kaslarim ısınınca ağrı da geçer.
Tarti miss minicik ce eee dedi ama çok minicik.
İnşallah cumaya kadar artacaktira
Yohhh
Ben yazin kilo veremiyim.
Aliyimmm.
Hem vicik.vicik sicakta spor olmuyirr
Kız bende kinoa aldım da o bana bakıyo ben ona tanışamadık henüzolabilir doktorum şimdi güzel bi kahvaltı ettim. oturdum işlerin başına. bakalım bugün tatlım yok arada bi yulaflı ananaslı yoğurt yaparım.
ay dün mantarlı kinoa risotto tarifi gördümmm. kinoam gelmedi kardan ötürü inş. haftaya gelecek yapacağım :)
Bende onu aldım tesadüf ama sevdim jacobs monarch yazıyyyjakops tavsiye ederim filtre kahvede en güzeli
benim içtigim akşam kahvesi genelde filtre kahve cnm
kabızlıkta bende bir etki yapmadı
tabii benim bünyee sıkıntılı
Valla bende çok özel bişey yapamıyorum kendim için sadece diyete uyarlayıp herkese aynısını yediriyorumhaklısında evde şuan kimse kabak yemeği sevmiyor kızım hariç normal bakliyat bulgur tarzı şeyler pişiriyorum çünkü istek o yönde belki çoğunuz bahane olarak görebilir ama öyle değil yemek yetiştir evi topla tuvalet banyo ovvv... derken bi bakıyorum benim yemek saatim elmiş acıkmışım hopp ne yemek varsa bende yiyorum tabi az yiyorum ama tartıya yansıyor üzgünüm... inanın bahne değil anca yetiştiriyorum...ben ancak haftaya toparlanabilirim bu hafta en iyi şekilde dikkat edip artı çıkmamak için uğraşacam...
Aynen bende seninle aynı düşüncedeyim ve öyleyim degüven yoksa bir ilişkide ilerisi olmaz... açıkcası birine bu kadar güvensizlik duyup ayy ne yapıyor diye takip edip kendime yazık etmem...çünkü bu senide karşı tarafıda yıpratır adıda aşk olmaz sadece alışkanlıktan kopamıyorsunuzdur... ben 7 yıllık evliyim inanın bir kez eşimin telini kontrol etmiyorum çünkü ben öyle yaşamayam ay ne yaptı kimi aradı kime ne yazdı yorar beni...zaten bir hata yaparsa kendi kaybeder ben yoluma bakarım benim düşüncem bu...
Demekki normal üstü yürümek 3 bebeyi zaptetmek bitmeyen istekleri geri çevirmek için girdiğimiz stresin etkisi bu heemiAhu060812 banada AVM iyi geliyo. Ne zaman tek başıma AVM ye gitsem koşa koşa wc.cok ciddiyim.bi bağlantı kuramadim ama.
Kader size ağlarını örüyor Banu bak fırsat bu fırsat akşam eşinle romantik bişeyler yap ikinizinde planının bir anda olmaması ikinizinde birden boşa çıkması eve annenlerin gelmesi hepsi bi tesadüf olamaz bunu kullanmalısınayyyy eşimde gidemedi uçak iptaallll
bugün bi yere yerleşemedikkk sıgamadık bir yere
Kızlar lütfen enerjiniz düşmesin.bugun salı 2 günde neler olur arılar eksi eksiler olalalaaaa olur
Bende sporumu yaptım tam 95 dakika süper bişey bu yaa hep yapabilsek keşke
Şimdi yemeğimi yedim kahvemi demliyorum bi keyif yapayım nede olsa çocuklar gelince bende balkabağına döneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?