Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ada81 yazdıklarını okudum .

Sabah saydin78 da benzer şeyler yazmış . Artılar vs..

O hafta sonu kv de de olmanın , sen evde misafir ağırlamanın ... sonucunda görüyorsunuz o artıları .

Tartı kimseye durup dururken dur ben şuna artı 1 kilo koyayım kıllığına demez .

Ödem , regl , uykusuzluk , stres vs hariç .

Siz ne ile beslenirseniz kilo veriyor , ne yerseniz alıyorsunuz biliyorsunuz zaten . Sen teşhisini koymuşsun . Ev yemekleri bana yaramıyor demişsin .
O zaman ev yemekleri yersen kilo seni bulmuş olmuyor , sen kiloyu çağırıyorsun .

Artıları nasıl temizleyeceğiniz konusuna gelince ... Günde 1 saat ayırın spora . Lamı cimi yok . Bunu kendiniz için yapın . Yok kendimiz için yapamıyorsak ; sorumlu hissettiğiniz takım için .

Sizin artılarınız sebebi ile ortada ceza alabilecek bir takım var bunu düşünün .

Sert yazıyor gözükebilirim ama listede olmak böyle bir şey . Sırf kendimize değil , kalan 15 kişiye de diyet yapıyoruz resmen .

Geçen hafta mimu88 nun canı ne kadar sıkıldı , hatırla . Kendini mahçup hissetti .

Nare83 un yazdıkları önemli bak. Diyet emek istiyor .
Vakit sıkışık , öğün geçti ... bir tabak pişmiş yemekten koymak yerine , bir kase yoğurt , salata yiyeceksiniz . İksi de aynı zaman .

Cuma günü olunca herkeste aynı sinerji olsun lütfen . Biri artı iken , diğerinin eksisine sevinemiyoruz .

Koskoca 72 saatte isteyen , isterse ... 1 kilo verir . Ben bunu bilir , bunu söylerim .

Canim kaptanim zaten ben durup duruken tarti boyle yansitiyor demiyorum evet kacamaklarimin sonucunda boyle oldu diyorum...cuma gunu icin elimden geleni yaparım takim zarar gormesin....kurallari cok okuyamadım kişisel ne cezam varsada cekerim..diyetime devam ederim..

Oyyy heryerim agriyor.
Gece 5~7 nobetinden sonra ( kizim sagolsun, her gece nobetteyiz )
11 e.kadar yattim.
Kahvaltida gec olunca cok yemisim.. Ama olsun aksama telafi ederim.
Bugun haftanin son spor gunu.
Cok bitkinim ama yapacağım.
Nailsa kaslarim ısınınca ağrı da geçer.
Tarti miss minicik ce eee dedi ama çok minicik.
İnşallah cumaya kadar artacaktira

Betulina ne yedin de ortalıkta yoksun.

Bak böyle dedin yüreğime bir korku saldın , dur beni bir dürteyim ...
Ensendeyim , bırak elindekiniiiiii .. diye mesaj atayım

ayyyy eşimde gidemedi uçak iptaallll

bugün bi yere yerleşemedikkk sıgamadık bir yere

Sen bana gel ...eşini de annenlerle evde bırak Nasıl fikir ?

Ceza bireysel değil tatlım , takım alıyor ...Sarı kart falan .

Neyse sen şimdi bunları düşünme . Zaten gidecek o artılar , ben eminim

Artaaaaar ...salı minnacık olan gram Cumaya çığ etkisi ile gelir .

Bende de spor yapma şevki acayip şuan , Yusuf bir telaş yapmadığı ödevleri yapıyor .. bir yandan da camdan kar kontrolü yapıyor , belki yarında tatil olur ümidi ile

Yohhh
Ben yazin kilo veremiyim.
Aliyimmm.
Hem vicik.vicik sicakta spor olmuyirr

Heee ya aynı ben .
Millet kışın alır yazın verir .
Benim her kilo verişim kışındır .
Yazın dışarda yemek , deniz sonrası iştah kabarması , seyahatlar artar bizde .

dedim öğle yemeği olarak yulaf ezmesini kakao ve sütle pişireyim yoğurda karıştırıp yerim. ananas da var. anaam bi gaza geldim o yulaf ezmesi oldu bi gronala bende iki porsiyona böldüm yoğurdu da muhallebi gibi düşündüm yaparken doydum ben de dolaba attım

Kız bende kinoa aldım da o bana bakıyo ben ona tanışamadık henüz
jakops tavsiye ederim filtre kahvede en güzeli
benim içtigim akşam kahvesi genelde filtre kahve cnm

kabızlıkta bende bir etki yapmadı
tabii benim bünyee sıkıntılı
Bende onu aldım tesadüf ama sevdim jacobs monarch yazıyyy
Valla bende çok özel bişey yapamıyorum kendim için sadece diyete uyarlayıp herkese aynısını yediriyorum
Aynen bende seninle aynı düşüncedeyim ve öyleyim de
Ahu060812 banada AVM iyi geliyo. Ne zaman tek başıma AVM ye gitsem koşa koşa wc.cok ciddiyim.bi bağlantı kuramadim ama.
Demekki normal üstü yürümek 3 bebeyi zaptetmek bitmeyen istekleri geri çevirmek için girdiğimiz stresin etkisi bu heemi
ayyyy eşimde gidemedi uçak iptaallll

bugün bi yere yerleşemedikkk sıgamadık bir yere
Kader size ağlarını örüyor Banu bak fırsat bu fırsat akşam eşinle romantik bişeyler yap ikinizinde planının bir anda olmaması ikinizinde birden boşa çıkması eve annenlerin gelmesi hepsi bi tesadüf olamaz bunu kullanmalısın

Kızlar lütfen enerjiniz düşmesin.bugun salı 2 günde neler olur arılar eksi eksiler olalalaaaa olur

Aynen ...

Bazen gece 1 kg artının sabah 0 a indiğini gördü bu gözler .

Senin sözünde diyetin 2 kere 2 4 ederi yok .

Bazen harika süprizleri de oluyor , ooo lalalalallıkkk

Bende sporumu yaptım tam 95 dakika süper bişey bu yaa hep yapabilsek keşke
Şimdi yemeğimi yedim kahvemi demliyorum bi keyif yapayım nede olsa çocuklar gelince bende balkabağına döneceğim

95 dk heee

Benim akşam pertim çıkmış , bugün yapasım var ama iştahım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…