Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm saferanım..

bende küçüğüm yaa :)
kırmızıgül fotonu gördüm tam bi afetsin bayıldım

vallahami kizmeyvem sac rengimi begenmedi..karamel felan daha guzel olur diyor...birde kuafor sacim islakken modele soktu ondanda tuhaf bir renk gibi duruyoryoksam sariyim ben yawss

bende eve gidim...hepinizi teker teker inceleyecegim

eskiden enkucuk hep ben olurdum amaenkucugumuz julia galiba..22 olmasi lazim..sonra tutku23 sonracima ben...dogacim sen kac yasindasin enbuyugunuz benim dedin???
41 yaşındayım yıllar nasıl geçti ne zaman geçti anlamadan
vallahami kizmeyvem sac rengimi begenmedi..karamel felan daha guzel olur diyor...birde kuafor sacim islakken modele soktu ondanda tuhaf bir renk gibi duruyoryoksam sariyim ben yawss

bende eve gidim...hepinizi teker teker inceleyecegim
eve gidersem bende bakıcam kız kırmızı oğluma alayım durda seni accık bekle okulunu bitirsinde taammı

eve gidersem bende bakıcam kız kırmızı oğluma alayım durda seni accık bekle okulunu bitirsinde taammı

ben de küçüküm daha doğaa.......

tamam canim ben beklerim oglunu....sunun surasinda kac yil varki..o okulunu bititrir bende ozamana kadar zayiflarim hem bu gidisle kocada bulamicam zaten

tutkucum senide ekledim canımm

gülüm ben 89 luyum 1 şubat

saferanım gittiler şükür ama cok değil pazartesi ye tekrar gelicekler

juliacım üzülme hemen geri gelmiş gibi olucak bence yanlız gezmenin keyfini cıkart gelince cok bunalıcaksın ayy ben acıkcası sıkıldım :90::90: Askerdeyken daha rahatmısım

Son düzenleme:
ve aşkım gitttiiii
allah kavustursun canim
tamam canim ben beklerim oglunu....sunun surasinda kac yil varki..o okulunu bititrir bende ozamana kadar zayiflarim hem bu gidisle kocada bulamicam zaten
aaaa senin gibi fiszigi bulupta bunayacaklarmi canim eminim sen begenmiyorsundur
bulursun kaptan neden bulamıcan
buldunya kiz bekle okulu bitsin seninde diyet
ah caniim sende cok kucukmussun be kiyamam ben seni daha buyuk tahmin ediyordum :26:yanilmisim evet ya insan yanliz gezmeyi cok istiyor evlendikten sonra o ne ya hep ayni hep ayni dizimizin dibinden ayrilmiyorlar

ayyy cok mu büyük gösteriom fotolardaa

Bana 52 olmak farz olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…