eee en küçük kimmm
insan her haliyle gfüzeldir tatlım öyle deme ..tabii kilo verirsek de fena olmaz...
slm saferanım..
bende küçüğüm yaa :)
kırmızıgül fotonu gördüm tam bi afetsin bayıldım
vallahami kizmeyvem sac rengimi begenmedi..karamel felan daha guzel olur diyor...birde kuafor sacim islakken modele soktu ondanda tuhaf bir renk gibi duruyor yoksam sariyim ben yawss
bende eve gidim...hepinizi teker teker inceleyecegim
41 yaşındayım yıllar nasıl geçti ne zaman geçti anlamadaneskiden enkucuk hep ben olurdum amaenkucugumuz julia galiba..22 olmasi lazim..sonra tutku23 sonracima ben...dogacim sen kac yasindasin enbuyugunuz benim dedin???
eve gidersem bende bakıcam kız kırmızı oğluma alayım durda seni accık bekle okulunu bitirsinde taammıvallahami kizmeyvem sac rengimi begenmedi..karamel felan daha guzel olur diyor...birde kuafor sacim islakken modele soktu ondanda tuhaf bir renk gibi duruyor yoksam sariyim ben yawss
bende eve gidim...hepinizi teker teker inceleyecegim
41 yaşındayım yıllar nasıl geçti ne zaman geçti anlamadan
eve gidersem bende bakıcam kız kırmızı oğluma alayım durda seni accık bekle okulunu bitirsinde taammı
41 yaşındayım yıllar nasıl geçti ne zaman geçti anlamadan
eve gidersem bende bakıcam kız kırmızı oğluma alayım durda seni accık bekle okulunu bitirsinde taammı
tamam canim ben beklerim oglunu....sunun surasinda kac yil varki..o okulunu bititrir bende ozamana kadar zayiflarimhem bu gidisle kocada bulamicam zaten
selam kızlar..nbrsiniz bakalım..
allah kavustursun canimve aşkım gitttiiii
aaaa senin gibi fiszigi bulupta bunayacaklarmi canim eminim sen begenmiyorsundurtamam canim ben beklerim oglunu....sunun surasinda kac yil varki..o okulunu bititrir bende ozamana kadar zayiflarimhem bu gidisle kocada bulamicam zaten
buldunya kiz bekle okulu bitsin seninde diyetbulursun kaptan neden bulamıcan
ah caniim sende cok kucukmussun be kiyamam ben seni daha buyuk tahmin ediyordum :26:yanilmisim evet ya insan yanliz gezmeyi cok istiyor evlendikten sonra o ne ya hep ayni hep ayni dizimizin dibinden ayrilmiyorlartutkucum senide ekledim canımm
gülüm ben 89 luyum 1 şubat
saferanım gittiler şükür ama cok değil pazartesi ye tekrar gelicekler
juliacım üzülme hemen geri gelmiş gibi olucak bence yanlız gezmenin keyfini cıkart gelince cok bunalıcaksın ayy ben acıkcası sıkıldım :90::90: Askerdeyken daha rahatmısım
allah kavustursun canim
aaaa senin gibi fiszigi bulupta bunayacaklarmi canim eminim sen begenmiyorsundur
Buldunya kiz bekle okulu bitsin seninde diyet
Ah caniim sende cok kucukmussun be kiyamam ben seni daha buyuk tahmin ediyordum :26:yanilmisim evet ya insan yanliz gezmeyi cok istiyor evlendikten sonra o ne ya hep ayni hep ayni dizimizin dibinden ayrilmiyorlar
ayyy cok mu büyük gösteriom fotolardaa
Bana 52 olmak farz olduuu
ayyy cok mu büyük gösteriom fotolardaa
Bana 52 olmak farz olduuu
kiz fotonu gormedim nerde gorecem allah seni ne etmeye emi guldurdun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?