ayy profide neden 33 yazıyorrrrr :26:
hekketenmi kiz:26::26: bak burasi kalabalik..profiline bakacak vaktim yok...kesin dalga geciyorsun benlen demi:26:
ne kandiriyorsun kiz sen beni..baktim profiline 78li yaziyor.
hem sen niye msj yoklamasi yapmiyorsun bakim?? boylemi anlastik seninle
kanbiriyor bizi kanbiriyorr
Neyse isime gücüme bakayim ben artik.Öpüldünüz
bir sürü yazdım tam gıcık biri var senin pc de şuna bakalım buna bakalım işle ilgili hemen kapattım canım aramızda 3 kilonun adı olmaz bence süpersin 3,5 kiloyuda sünnete kadar verirsinDemin kimsecikler yoktu ama.Foto koydum iki saat yorum gelmedi.Ondan öyle dedim.Kizma kizma ablacim.Bak ablamsin saygim var
kız 10 yaşında oğlu var 13 ündemi doğurduhekketenmi kiz:26::26: bak burasi kalabalik..profiline bakacak vaktim yok...kesin dalga geciyorsun benlen demi:26:
yapmayayım dimi. ben ona başlarmışım açlıktan buralarda yığılıp kalırmışım.hızlı kilo vermek için idealde benim uygulamam çok zor ve okadar açlığada dayanamam.
insallah cok daha iyi olursun canimdün ilk kez hamileliğimden önceki kotlarımdan birinin içine sığabildim, çok mutlu oldum :)))))))))))
ay ben alsam acaba sunnetehic bir fikrim yok :26:Canix woow güzel bir bulu$
Simdilik yavas ilerliyor.Elbisemi yarin alicam artik,SIKILDIM.Cocuklarinda kiyafetlerini en gec haftaya alicam.Telefonla yada gördüklerime söylüyorum.Davetiyeleri 2 hafta kala dagiticam.Bakalim.Allah alnimin akiyla cikmak naip etsin.Her isteyenede nasip olsun insallah.
ee onlarinki zugurt tesellisi cok gormeyin kizlaramin canim..Allah utandirmasin..Allah alninin akiylan cikmayi nasib etsin..sunnetler pek dugunler kadar onemsenmiyor malesef..kardesiminkine gelmeyenler yuzsuzluk yapip...dugunune geliriz demislerdi..gerizekalilar...cocuk daha 6 yasinda...enaz 20 yil var...boyle insanlara gicik oluyorum
cok guzel canim hayirli olsunKizlar dün ayirttigim elbisemi son anda fotosunu cekmek aklima geldi,yarim cektim gerci.Uzun bir elbise.Bir bakip fikir verseniz.
Acik elbise alip üzerine bolero giymek istemedim.Direkt böyle kapali buldum.Fotonun üzerine tiklayin büyüsün
Eki Görüntüle 169403
yani kuduracagiz kizlar ordaOyyyy canim beniiimmm.Yesin sevgilin o agzini.
Evet saat 15 te basliycak sünnet.Önce mevlüt,sonra erkekler gidicek ve bayanlara eglence olucak.
Offfff cok kararsizim yaaaaa:26:Ama sen begendin.Tamam o zaman senden bir oy
evet canim artik nasip diyelim burdakilerle idare edecegizEvet canim.Zaten bu elbise 300 lira.Bu fiyattan basliyor.Cok pahali burasi yaaa.Keske Türkiye'ye gelebilsem,ordan ne süper seyler alirdim var ya.offf ne varsa vatanimda var beeee:97::97::97:
haklisin canim onlarda olmasa dimdizlak kaliriz dugunlerde demiEvet ben Almanya'dayim.Burasi Türk magazasi.daha cok tesettürlülere yönelik bir dükkan.Var burda kiz böyle seyler.Maasallah kendilerini gelistirenler var,hatta bir cok türk yiyecek fabrikalar bile var.Mesela sucuk salam peynir gibi seyler Türkiye#den gelmiyor buraya.Bir cok Türk fabrika firmalar var.Onlar yapiyor burada.Türk marketler falan.Birde ben Köln'de yasiyorum.Türk'lerin yogun oldugu bir sehir burasi.
ya ne oluyor kizlar herkeste bir rehavet birinci olduk diye birakmayin kendinizi hep orda kalmak onemli asilin bakiim diyetebenide ekleyin benideee..ismini atsana bana doğacığım
meyveciğim son günlerde feci iradesizim monti yerlerde..tartıya nasıl yansır bilemiyorum..silkelenmem lazım üstümde pis bir rehavet var..sen mezunluğa adım adım yaklaştın çok tebrik ediyorum seni..senin face varmı sende atsana smini bana
allah kavustursun ballimkızlar yarın gidio sevdiceğim
ay ben hep unutuyom yazmayi beni benibugünkü menümü yazayım size kızlarr.
kahvaltı: menemen, domates, peynir, salatalık, zeytin
öğlen: az pişmiş spagetti, yoğurt
akşam: tavuk şiş, salata ayran
adet dönemim yakın, tatlı krizlerim başladı.. 68li kiloları görünce de dayanamadım sanırım, az önce bir tane bitter çikolatalı gofret yedim..
facebook hesabı olanları ben de listeme eklemek isterim.. mesaj atıcam herkese özelden..
ac cancagazim sen ac kirmizigul omuzlayarak aciyor ikide bir masraf cikariyorgünaydınnnn ooohhh kırmızıgül gelmeden ben kapıyı açayım hazır olsun kaptancazıma
valla ben yaptim hemde 5 milkizlarrrrrrrr kalkin bakim..ben geldim...hadi sabah sporuna..
bir iki bir iki sag sol sag sol...sallayin popoisleri
ay hic icemem midem bulanirkekiği fazla içmeyin kızlar bnm arkadasım lenf bezi kanseri oldu kekik suyundanbende dün gece sirkeli ballı suya basladım
gelin canim gelin valla gezmeyi cok severim benbence çok güzel çıkmışsın o resimde... ilk başta ben de anlamadım kim olduğunu da sonra alttaki yorumlarda tarif etmişsin ordan anladım
ben seni nedense almanyada yaşıyorsun sanıyordum, amsterdamdaymışsın.. benim de arkadaşım var utrechtte, 3 sene önce gelmiştim oralara.. onun düğününe denk getirip bir güzel gezmiştik eşimlebakalım yakın zamanda yine gelmeyi planlıyoruz..
kacsin ki canim ben 17 diyim 23 sene onceki yasima sadigim ben hic degismedim benbir sürü yazdım tam gıcık biri var senin pc de şuna bakalım buna bakalım işle ilgili hemen kapattım canım aramızda 3 kilonun adı olmaz bence süpersin 3,5 kiloyuda sünnete kadar verirsin
kız 10 yaşında oğlu var 13 ündemi doğurdu
öyle de ondan
hepinizin ablası benim uuullleyyyynnnn
eee en küçük kimmm
insallah cok daha iyi olursun canim
ay ben alsam acaba sunnetehic bir fikrim yok :26:
ee onlarinki zugurt tesellisi cok gormeyin kizlar
cok guzel canim hayirli olsun
yani kuduracagiz kizlar orda
evet canim artik nasip diyelim burdakilerle idare edecegiz
haklisin canim onlarda olmasa dimdizlak kaliriz dugunlerde demi
ya ne oluyor kizlar herkeste bir rehavet birinci olduk diye birakmayin kendinizi hep orda kalmak onemli asilin bakiim diyete
allah kavustursun ballim
ay ben hep unutuyom yazmayi beni beni
ac cancagazim sen ac kirmizigul omuzlayarak aciyor ikide bir masraf cikariyor
valla ben yaptim hemde 5 mil
ay hic icemem midem bulanir
gelin canim gelin valla gezmeyi cok severim ben
gunaydin kizlar
gecmisi okuyup cevap yazacam diye anam agladine zormus gecmisi okumak
nasilsiniz bakalim fistiklar
kacsin ki canim ben 17 diyim 23 sene onceki yasima sadigim ben hic degismedim ben
tabiki benim varmi benden kucugu
selam kızlar..nbrsiniz bakalım..
pek ii değilim cnm ya dünden beri belim boynum ağrıyo dökülüyorum resmen..evdede değilim eltimdeyim misafirleri gelicek..selm tutkumucmm idir sen nasılsın.
ben de bulamadım sonra nihalden ekladim....baharda gördüm ekledim galiba
güzelmiş varmıdır ki deneyeceğin maaza
kırmızıgül helppp seni bulamıyorum kız benim adımdan 1 tene var yanlışmı yazdın acaba
merhaba kızlarrrrrr
nasılsınız bakalım??
aa lunam gelmişşş.. kızlar a geçmiş olsun....iyiyim şekerim sizi ziyarete geldim....
kızlar iyiler maşallah
büyük kızım iyileşti gibi
hatta ona bugün banyo bile yaptırdım
ufak kızımın ise çiçekleri hala solmadı
allah kavuştursun canım.. az kalmış sık dişinii....kızlar yarın gidio sevdiceğim
oo gözün aydın gitmiş kilolar....ayyy gülümmm ben seni görmemişimmm
Kusuruma bakma sekercimmm gel sarılayımda affet benii
Cok heycan yaptım bu sabah tartı beni cok mutlu ettide
insan her haliyle gfüzeldir tatlım öyle deme ..tabii kilo verirsek de fena olmaz...ohhh neguzel...meyvem ya..2.400kilo vermissin...
benimki durdu hatta artidayim..ama uniformamda haif bollasma var diye takmamaya calisiyorum...
ablamda senin gibi..benim zayiflamamii okadar cokkk istiyorki...yillardir gozumun icine bakiyor...insallah bu sefer son olur artik...inan bu halimden cok utaniyorum
selam tutkuuuuu...selam kızlar..nbrsiniz bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?