Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay anaaaam uyandım .

Açım ...

Geçmiş olsun dileklerinizi öperim ... zonk zonk devam .

Oyy makyaj !!!

Bb krem nasıl zararlı yaaa ... kaç senedir fondöten unuttum o varken

Garnier bb kullanıyordum
2 senedir loreal bb .

Fondötende max factor elıxır (fond+serum) tek geçerim .

Maskarada da m.factor .

Oyyy kadın dişin ağrıyoooo ne bb si sussss

Bu
Bulgur , bakliyatin hepsi , pirinc aninda sisiriyor ama karnabhar patlican ispanak gibi sebzeler iyi geliyir bi yaz gelsede sebze yamegi cok yapsak...kisin karnabahar ve lahana cok severim..pirasa asla yemem brokoli yiyemiyorum suyunu icerim...kereviz ve enginarda sevmem bogg oluyorum bu yuzden yazi bekliyorum...

Ahu060812 sporu ayakta alkışladım .
O ahum dan iş çıkmaz :)) 5 senedir giriş yapmamış

Ausencia ausum güzel yazını aintidan okuduğum icin alintilayamadim:) müthiş bir yazı..o 0 olan koruma 1 olacak eminim ve hep 1 kalacak..

Cansın .

slm arkadaşlar bugün uzun süredir giymediğim tuniğimi giydim bollaşmış çok mutlu oldum arkadaşlar da sen zayıfladın diyorlar çok vermedim diyorum ama yağdan gidince bayağı iyi oluyormuş

Tebrikler Tubacım, daha çok bollaşacak o tunikler, hatta olmayacak üzerine vereceksin inşallah

Bu grupta pek süslü var ayol

T tuba52 tebrik ederim canımcım, daha da dar olanlarına girebilesin inşallah.
Ben 2,5 kilosu son 1 ayda olmak üzere toplamda sadece 5 kilo verebildim.
Olsun diyorum ama henüz içine girebildiğim bişiyim yok.
38 beden kargo pantolonum vardı beyaz, 2011 den beri giyemedim. Ah ne yakışırdı bana inceciktim.
Amacım son tahlilde ona girebilmek

anam bi makyaj yapmayan ben miyim.bi farım var eve gidince bakayım ne marka en az 10 yıllık

aslına bakarsan bende pek yapmam, nemlendirici sürüp çıkıyorum gözüme çarparsada arada bb kremi sürüyorum,ayda bikez kez falan işte
düğün dernektede,göze bi kalem,yanaklara allık,unutmazsam bide rimel ama çoğu zaman unutuyorum eşim diyokiii ooo begüm çok süslenmişsin

Hahaha ) ben evde oturdugum zamanda makyaj yaparim hafta sonu esimde diyor ki dur bende saçıma jole sürüp geleyim diyor

anam bi makyaj yapmayan ben miyim.bi farım var eve gidince bakayım ne marka en az 10 yıllık

Yanlız değilsin canım en son herhalde yeni evliyken yapmıştım hatırlamıyorum bile
Çoluk çoçuk iş güç nerdeyse 20yıl böyle geçti
Ama artık bende zayıflayıp gençliğimde giyemwdiğim renk renk kıyafetler giymek istiyorum hep siyaha ve koyu renklere mahkumdum sanki
Ama gececek ve bu yaz turuncudan pembeye kafar gideceğim inşallah

Y

kız kelebek makyaj candır ya hergün yaaprım bb krem, üzerine pudra, allık göz kalemi, en jantisinden rımell, ruj olmazsa olmaz mümkünse belli renklerr tırnaklar hep ojeliiii
ay şimdi çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…