Bulgur , bakliyatin hepsi , pirinc aninda sisiriyor ama karnabhar patlican ispanak gibi sebzeler iyi geliyir bi yaz gelsede sebze yamegi cok yapsak...kisin karnabahar ve lahana cok severim..pirasa asla yemem brokoli yiyemiyorum suyunu icerim...kereviz ve enginarda sevmem bogg oluyorum bu yuzden yazi bekliyorum...Ev yemekleri derken hangileri sana yarıyor acaba? Ben sebze tüketince işe yarıyor. Şu sıralar sık sık kereviz, kabak, pırasa yedim, bu haftada karnabahar. Patates yemeği ben de tüketmiyorum, nadiren fasulye ve nohut yiyorum, sadece tembellikten ama
Ausencia ausum güzel yazını aintidan okuduğum icin alintilayamadim:) müthiş bir yazı..o 0 olan koruma 1 olacak eminim ve hep 1 kalacak..
@Auscencia kaptanicem öyle güzel yazmışsın ki 1 kelime ne eksik ne.fazla mükemmel olmuş.
Senin verdigin motivasyonu değme diyetisyen veremez BrAvo valla.
Betulina cim 2 kere spor yapmadım iki kez yazdim.
1 i sevinçle gelip hemen yazdığım, 2. Si detay
ve evet o la lamm cok iyi, gecen haftayi gectim simdiden maşallah.
Dua ediyorum regle yakinken bende wc sorunu olur, onu çözdüm mü evelallah bu hafta kendi.rekorumu kirabilirim
Herşeyde olduğu gibi bunda da bol bol pratik hayatimşeryy benimde çalışmam lazımmmm
slm arkadaşlar bugün uzun süredir giymediğim tuniğimi giydim bollaşmış çok mutlu oldum arkadaşlar da sen zayıfladın diyorlar çok vermedim diyorum ama yağdan gidince bayağı iyi oluyormuş
Bu grupta pek süslüBen sephora eyeliner ya da minik kavanoz pigmentinin üstüne bir siyah renk tanımıyorum.
Fırça ile uygulayınca harika kedi gözü oluyor, bir ara youtube dan baka baka epey gelistirmistim tekniğimi
Şimdi evde yapmıyorum tabii
yani en azından yoğurt, ya da ceviz badem vs. Bir şeyler at ağzına
anam bi makyaj yapmayan ben miyim.bi farım var eve gidince bakayım ne marka en az 10 yıllık
Hahahaaslına bakarsan bende pek yapmam, nemlendirici sürüp çıkıyorum gözüme çarparsada arada bb kremi sürüyorum,ayda bikez kez falan işte
düğün dernektede,göze bi kalem,yanaklara allık,unutmazsam bide rimel ama çoğu zaman unutuyorumeşim diyokiii ooo begüm çok süslenmişsin
anam bi makyaj yapmayan ben miyim.bi farım var eve gidince bakayım ne marka en az 10 yıllık
Hahaha) ben evde oturdugum zamanda makyaj yaparim hafta sonu esimde diyor ki dur bende saçıma jole sürüp geleyim diyor
bunlar benim 18 kasım ölçülerim95-80-120
bunlar benim 18 kasım ölçülerim
güncel olan 92-76-116
ay şimdi çok merak ettimkız kelebek makyaj candır ya hergün yaaprım bb krem, üzerine pudra, allık göz kalemi, en jantisinden rımell, ruj olmazsa olmaz mümkünse belli renklerr tırnaklar hep ojeliiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?