üç yılda üç simit mi, ne ettin kuzum yaTürkiye vatandaşlığından atarlar beni Simit demek Türkiye demek
Ben kahve içtiğimde çok kolay wc ye çıkıyorum, tavsiyedoktorum messela bazı insanlar varya yemek yer yemez wc ye çıkıyorlar ben en çok o insanları kıskanıyorum ya :) napayım.
bence düzenli yapılmalı, sonuçta bugün yapacağımız spor uzu vadede yağlarımızın canına okuyorUyuyacağımızı da göz önünde bulunduracak olursak, kaslar sabah yine gevşeyip hafif basabilir. Yani bu durumda spor en fazla 100- 150 gr fazla çıkarar, daha fazla değil. ve 150 gr has yağında canına okumuş olur, diye düşünüyorum
Ben kahve içtiğimde çok kolay wc ye çıkıyorum, tavsiye
AhahaAnam değiştirip durmayın şu profil fotolarınızı , bu kim dedim şimdi gelmiş wc sini anlatıyor aramıza
o ne yaaaaaaaaa, sen beni kalpten mi götüreceksin, mavi mavi ödüm koptuKıyamam canım yaa dr gittin demii bu sorun iiçin güzelim sonuçtainsanı rahatsız eder.Mısır yesen su içesen o bak beni çok bozar
Süper o zamansa zaten kilo da verdim takımda da idare eder bi altifliğim var
Ben kahve içtiğimde çok kolay wc ye çıkıyorum, tavsiye
benim bütün artılar ya spordan ya dolunaydanBende böyle düşünüyorum ama ciddi artış görenler var .
O yüzden tartı öncesi moral bozukluğu olmasın diye perşembeleri , hele de akşam .. . spor yapmamaları daha doğru .
Bende 100 gr. artı bile olmaz . Kas yapamıyor muyum ne ?
canım, haberin var mı bilmiyorum, kaptan biz iki bekara diyet nikahı kıymış
benim bütün artılar ya spordan ya dolunaydan
aynen
anammm buda ayrı geyik ikizlerdin dimi sen.huuu biz 4 kişi yarışıyoruz.bi ben bi benim diğerim bi mimu bi onun diğeri.
Attım attim cok sukur ..insan evde rahatliga alisik ya kaptanim bir kisi misafirde olsa duzen bozuluyor en azindan benim icin oyle oluyor....cok sukur toparladim artik evin halki alisti onlarla sofraya oturmuyorum hazirliyorum sicak suyumu aliyorum eslik ediyorum ben kendi saatimde yiyorum ....ama fena artidaydim eger toparlamasaydim ucmustum...
Yi canım komşummm yiii , dediğini duyar gibiyim
Kelebeeeeeeeeeeeeeeek , heeeeeyttttttBen sana bu betülle konuşma demedim miii ? Feminik yapacak seni başıma
(austan koca olursa bence böyle olur)
Tatlım herkes yazmış ama , genelde artı çıkarıyor , ben hariç.
O yüzden bugün yapma .
Perş. sadece temposuz bir yürüyüş imkan varsa .
Onun dışında çoğunuzu şişiriyor bir gün önceki spor.
Tamam canım .
Devamını biliyorsun zaten daha öncede takımlardaymışsın .
Ben düzenli katılım , diğer arkadaşlarla iletişim konusunda hassasım biraz .
Menü yazıp çıkılmasını sevmiyorum . Bir takım isek , her birimizin birbirimizden haberi olmalı
Çalışıyoruz canımmmmağrım sızım tutar , gelemem . oracıkta dursun dedim .
Muhabbet pek hoş olmayacak ama ...soracağım valla
Alaturka wc deniyor musunuz ? Epey etkili .
M.Ö di miiiiii mimum ? Artık poğaça ne hatırlamıyoruz bile
Bu çok doğru .
Gün aşırı bile normal bize . Eski beslenme alışkanlıklarımız çok değişti sonuçta.
Ve kafaya takmamak
Oyyyyyyyyyyy böyle pragrafları 2 kez okuyorum.
Bayılırım iddiaya
Canım geçen haftanın tüm negatifliğini attığına çok sevindim .
canım ya, biz kadınlar umudumuzu yitirmişiz vallahiBenimkiler sadece yemekten .
Dün okulda velinin biri diyor .
İnanılmaz kilo verdiniz , yağ mı aldırdınız ? tüp mide mi ? ? ?
Gırtlak tutma operasyonu dedim
Aaaa sadece az yemekle verilemez ki diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?