Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende böyle düşünüyorum ama ciddi artış görenler var .
O yüzden tartı öncesi moral bozukluğu olmasın diye perşembeleri , hele de akşam .. . spor yapmamaları daha doğru .

Bende 100 gr. artı bile olmaz . Kas yapamıyor muyum ne ?

Kıyamam canım yaa dr gittin demii bu sorun iiçin güzelim sonuçtainsanı rahatsız eder.Mısır yesen su içesen o bak beni çok bozar
o ne yaaaaaaaaa, sen beni kalpten mi götüreceksin, mavi mavi ödüm koptu Takımı uzaylılar bası sandım

benim bütün artılar ya spordan ya dolunaydan

canım, haberin var mı bilmiyorum, kaptan biz iki bekara diyet nikahı kıymış Boydan uyuşmuyoruz ama bakacağız artık. Sen benim hiç şu yüzümü görmüşmüydün. Yoldan çıkarsam bana bu yüzü göstermeyi unutma

benim bütün artılar ya spordan ya dolunaydan

Benimkiler sadece yemekten .

Dün okulda velinin biri diyor .

İnanılmaz kilo verdiniz , yağ mı aldırdınız ? tüp mide mi ? ? ?

Gırtlak tutma operasyonu dedim

Aaaa sadece az yemekle verilemez ki diyor

Attım attim cok sukur ..insan evde rahatliga alisik ya kaptanim bir kisi misafirde olsa duzen bozuluyor en azindan benim icin oyle oluyor....cok sukur toparladim artik evin halki alisti onlarla sofraya oturmuyorum hazirliyorum sicak suyumu aliyorum eslik ediyorum ben kendi saatimde yiyorum ....ama fena artidaydim eger toparlamasaydim ucmustum...

Benimkiler sadece yemekten .

Dün okulda velinin biri diyor .

İnanılmaz kilo verdiniz , yağ mı aldırdınız ? tüp mide mi ? ? ?

Gırtlak tutma operasyonu dedim

Aaaa sadece az yemekle verilemez ki diyor
canım ya, biz kadınlar umudumuzu yitirmişiz vallahi Bak gör deyip bi sallasaydın ortalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…