- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.629
- 598
Ay evet drum yaa bende yüzün çökmüş muhabbetine sinir oluyorum
Saydının mesajı aracılığı ile herkese sesleniyorum .
Bu bir ulusa sesleniştir
Kilo verdiğimizde , ayyy canım yüzün çökmüüüş , sen eskiden daha iyiydin , verme vermeee yeter bu kadaar ... !!! diyenlere
Tavsiyelerin için sağol şekerim
Kendimi doğru kiloda hissedene kadar yoluma devam ediyorum diyoruz
Ben hepinizin yaşını , boyunu , hedef kilonuzu biliyorum ... Aranızda çöp olma yolunda hedef koyan olsa bunu ilk ben söylerim size .
O yüzden
Ausencia iyiyim ablamm sen nasılsın ?? 58.9 olursa beni mezun edelim ( olacak )
Bence de iyidir tatlım .
Zaten kendimden biliyorum ki , mezun oldum . listeden çıktım haldır huldur yiyeyim olmuyor .
Mezun olsan da gel ama yoksa yazmam mezun olmak istiyor diye
Bişey itiraf edeyim mi? Ben bu saat oldu hala birşey yemedimcanım istemiyor yaa
Neyse ki sonra ki mesajlarda okudum ki yemişsin .
Yoksa sopa geliyordu
Saydın aracılığı ile bu bir ulusa sesleniştir
Acıkmasınız da mutlaka yiyin . Sabah uyandıktan en geç 1 saat sonra metebolizmayı hareketlendirmek lazım .
Yoksa kötü sonuçları olur
Kızlar uzun bir aradan sonra merhabalar nasılsınız herkes iyidir inşallah ben yaz basinda izne ayrilmistim izin döneminde neredeyse bütün kilolarimi geri aldım maalesef kendimi bir an önce toparlamam gerekiyor
Selamlar arselka , hoş geldin .
Canım şimdi senin hangi etapta izne çıktığına bakacağım . Liste dolu maalesef .
Siz yokken de yeni üye girişleri , izinden dönenler oldu .
Ama sen ve
Haftanın enlerini hazırlıyorum ,
bireysel yarışlar var ...
Motive tam yani.
Liste olmasa da olur dersen , ilk sayfadaki formu bana yollar mısınız doldurup ?
Eskiden doldurmuşsunuzdur ama o eski kaptanlarınızda kaldı malum
Valla ben o yüzünü görmedim ama görmek isterim tabi hak edersemben de sana gerekirse böyle yüzümü gösteririm bi de boydan uyuşmak önemli değil bak sen mimuyla kelebekolacama
Kalp kalbe karşı
Hadin çekirdekleri patlamış mısırları alın... Şey eeee.... Neydi alın elinize suyunuzu yeşil çayınızı oturun yayılın koltuğa izleyin. Ay oturmak da yok oturmaya mı geldik kalkın gari iki zumba atalım
Valla seni mi betüle , betülü mü sana emanet edeyim bileedim ya
Bu ikili fena oldu fena .
aaa bu arada sabah sabah eşim ne dese iyi o üzerindekini yeni mi aldın.
ay ya bana iltifat eden neden bi yanımı eksik bırakıyor.biri diyor zayıfladın ama eskiden fenaydın ,öbürü tamam yakıştırıyor ama yahu bu adam eskiden bana bakmıyormuyud da 1 yıllık tuniğimi yeni sanıyor.
Adam bildiğin iltifat etmiş işte , ilahi doktorum sen anlamışsın .
Ay sorma kelebekim ben zayıflamadan önce birisi mesela birinden bahsediyor falanca bir şişmandı bir şişmandı şimdi nasıl zayıflamış diye bende mukayese etmek için Benin kadar mı dediğimde YOk canım okadar da değil derlerdibenden sessizce bi yutkunma sesi çaktırmıyorum tabi de al bi kaya nerene dayarsan daya.ama inşallah şimdi herkes benden bahsedecek nasıl zayıflamış diye
Yok o kadar değildi de
Ama keser döner sap döner ....gün gelir hesap döner
İntikam soğuk yenen bir yemektir diyorum ve bu yaz fena olacak diye ekliyorum
ah o iltifatlar çokkkk özledim artık herkes bana sen nasıl tekrar bu hale geldin diyor.
iltifatlar devam etsin arkadaşım.
Hiç vurma kafanı canım .
Ben 100 den 58 e ... 58 den 90 lara ... şimdi 64 ... böyle med cezirler yaşamış bir kadınım .
Yaş 38.
Hayır tamam . Bu kendime verdiğim son şanstı . Geçen hafta 64.7 ile mezun oldum takımdan . Ama hedefim 58
Liste boşalsın diye çıktım biraz , biraz da liste beni çok hırslandırıyor , hafta da 1-2 kilo ... artık daha yavaş vermek istiyorum .
Şimdi sıra sizlerde
Yeter ki , şu an ki o pişmanlık hissini unutmayın .
Ayyyy özümee döndümmmmsabahh beriii bir dikişi tutturamadımm yaaaa
Bu sana tam dely'im bu sensin .
Heee bende beğendim benim açık haline de benziyor bu hali
Harbiden haaaa ... yüz hatları
ben bu ara duşta aklıma geldikçe kabak lifi ileovuyorum. işe yarayabilir bi umut
yaş olmuş 28 artık deli meli bakmayacaklar
Deli cazibesi denen bir şey var yahuuu ....
Yok mu yoksa
ay sitenin sağında solunda çıkan şu resimler beni çıldırtıyor
Eki Görüntüle 1938447
Entresannnnn bende neden çıkmıyor acaba diyecektim ki ; alt mesajda cevabı buldum
Onlar Google adsGoogle da neyi ararsan onunla ilgili reklamlar çıkar sen nette yemeklere mi bakıyon benim sitenin sağında solunda öyle şeyler çıkmıyo
Bingoooo
Bende hep kaban , bot ,çizme çıkıyor