Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay evet drum yaa bende yüzün çökmüş muhabbetine sinir oluyorum

Saydının mesajı aracılığı ile herkese sesleniyorum .

Bu bir ulusa sesleniştir

Kilo verdiğimizde , ayyy canım yüzün çökmüüüş , sen eskiden daha iyiydin , verme vermeee yeter bu kadaar ... !!! diyenlere

Tavsiyelerin için sağol şekerim

Kendimi doğru kiloda hissedene kadar yoluma devam ediyorum diyoruz

Ben hepinizin yaşını , boyunu , hedef kilonuzu biliyorum ... Aranızda çöp olma yolunda hedef koyan olsa bunu ilk ben söylerim size .

O yüzden tıkıyoruz kulaklarımızı .

Ausencia iyiyim ablamm sen nasılsın ?? 58.9 olursa beni mezun edelim ( olacak )

Bence de iyidir tatlım .
Zaten kendimden biliyorum ki , mezun oldum . listeden çıktım haldır huldur yiyeyim olmuyor .
Mezun olsan da gel ama yoksa yazmam mezun olmak istiyor diye

Bişey itiraf edeyim mi? Ben bu saat oldu hala birşey yemedim canım istemiyor yaa

Neyse ki sonra ki mesajlarda okudum ki yemişsin .
Yoksa sopa geliyordu

Saydın aracılığı ile bu bir ulusa sesleniştir

Acıkmasınız da mutlaka yiyin . Sabah uyandıktan en geç 1 saat sonra metebolizmayı hareketlendirmek lazım .

Yoksa kötü sonuçları olur

Kızlar uzun bir aradan sonra merhabalar nasılsınız herkes iyidir inşallah ben yaz basinda izne ayrilmistim izin döneminde neredeyse bütün kilolarimi geri aldım maalesef kendimi bir an önce toparlamam gerekiyor

Selamlar arselka , hoş geldin .

Canım şimdi senin hangi etapta izne çıktığına bakacağım . Liste dolu maalesef .

Siz yokken de yeni üye girişleri , izinden dönenler oldu .

Ama sen ve pamukskr her zaman 7. takımın başı üzerinde yeriniz .

Haftanın enlerini hazırlıyorum ,
bireysel yarışlar var ...
Motive tam yani.
Liste olmasa da olur dersen , ilk sayfadaki formu bana yollar mısınız doldurup ?
Eskiden doldurmuşsunuzdur ama o eski kaptanlarınızda kaldı malum

Valla seni mi betüle , betülü mü sana emanet edeyim bileedim ya

Bu ikili fena oldu fena .

Adam bildiğin iltifat etmiş işte , ilahi doktorum sen anlamışsın .

Yok o kadar değildi de bunu bende duydum ahum .

Ama keser döner sap döner ....gün gelir hesap döner

İntikam soğuk yenen bir yemektir diyorum ve bu yaz fena olacak diye ekliyorum

ah o iltifatlar çokkkk özledim artık herkes bana sen nasıl tekrar bu hale geldin diyor.
iltifatlar devam etsin arkadaşım.

Hiç vurma kafanı canım .

Ben 100 den 58 e ... 58 den 90 lara ... şimdi 64 ... böyle med cezirler yaşamış bir kadınım .

Yaş 38.

Hayır tamam . Bu kendime verdiğim son şanstı . Geçen hafta 64.7 ile mezun oldum takımdan . Ama hedefim 58

Liste boşalsın diye çıktım biraz , biraz da liste beni çok hırslandırıyor , hafta da 1-2 kilo ... artık daha yavaş vermek istiyorum .

Şimdi sıra sizlerde

Yeter ki , şu an ki o pişmanlık hissini unutmayın .

Ayyyy özümee döndümmmm sabahh beriii bir dikişi tutturamadımm yaaaa

Bu sana tam dely'im bu sensin .

Heee bende beğendim benim açık haline de benziyor bu hali

Harbiden haaaa ... yüz hatları

ben bu ara duşta aklıma geldikçe kabak lifi ileovuyorum. işe yarayabilir bi umut

yaş olmuş 28 artık deli meli bakmayacaklar

Deli cazibesi denen bir şey var yahuuu ....

Yok mu yoksa var var olmasa ben evlenemezdim

ay sitenin sağında solunda çıkan şu resimler beni çıldırtıyor

Eki Görüntüle 1938447

Entresannnnn bende neden çıkmıyor acaba diyecektim ki ; alt mesajda cevabı buldum

Onlar Google ads Google da neyi ararsan onunla ilgili reklamlar çıkar sen nette yemeklere mi bakıyon benim sitenin sağında solunda öyle şeyler çıkmıyo

Bingoooo

Bende hep kaban , bot ,çizme çıkıyor

Onlar Google ads Google da neyi ararsan onunla ilgili reklamlar çıkar sen nette yemeklere mi bakıyon benim sitenin sağında solunda öyle şeyler çıkmıyo
Bende oyuncak cikiyor kizima oyuncak bakiyorum netten yada elbise modelleri alisveris siteleri çıkıyor)

pamukskr(59/58/1/1.69%)mezun olmak istiyor

pamukskr 466.etapta 58 kilo ile mezun olmuşsun .

arselka(66.4/66.8/+0.4/-0.60%)izne ayrılmak istiyor

A arselka 467. etapta 66.8 ile izne ayrılmışsın .

Listeye giriş için uygun kontejyan olduğunda , pamukskr zaten mezun olan üye olduğu için yeni üye girişi ile başlayacak ;

Fakat arselka izinli üye olarak ; aldığın kiloları vermen çok önemli .

Bir de ikinizinde ayrılış öncesi kilo verme geçmişinizi de kontrol ettim :)) Bunun detaylarını listeye giriş zamanı geldiğinde konuşuruz .

Şimdi listesiz devam ederiz dediğiniz anda , yarından itibaren bana formu doldurup yollayın ve menü bildirimine , arkadaşların menülerini yorumlamaya mümkün olduğunca başlayın bence .

Vakit nakittir

tmm canım yarın spor dahil yeni bir başlangıç. hemde cuma geçen sefer de cuma başlamıştım ben

Bunu bende yapıyorum .

Bazen kafam karışıyor hatta , pzt cumaya göre + 2 yim diyor ...cuma hooop -1
Banada bazilari cook yiyormus gibi geliyor ben bunlari yesem ooooo olurum diyorum yada benim bunye sıkıntıli....evet zor kilo veriyorum ama oylede yesem hayatta veremem sabit anca kalirim...

listesiz de olur kaptanım
yarın sabah tartılayım veee son sürat başlayayım.

Banada bazilari cook yiyormus gibi geliyor ben bunlari yesem ooooo olurum diyorum yada benim bunye sıkıntıli....evet zor kilo veriyorum ama oylede yesem hayatta veremem sabit anca kalirim...

Aynen , metabolizmalar farklı işte .

Biz dikkat edeceğiz , salata yoğurt gideceğiz akşamları bu belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…