ah o iltifatlar çokkkk özledim artık herkes bana sen nasıl tekrar bu hale geldin diyor.Gidip Yusufu alayım ...
İki veli daha iltifat eder belki
Yedim bitanem yedimKızzz vallahh kafamm çokk karışıkkdur bakayımm hemenn bir şeyler sende bir şeyler yeee lütfennnn
kendin hak etmişssin, niye kendini ortaya koyuyorsunAy sorma kelebekim ben zayıflamadan önce birisi mesela birinden bahsediyor falanca bir şişmandı bir şişmandı şimdi nasıl zayıflamış diye bende mukayese etmek için Benin kadar mı dediğimde YOk canım okadar da değil derlerdibenden sessizce bi yutkunma sesi çaktırmıyorum tabi de al bi kaya nerene dayarsan daya.ama inşallah şimdi herkes benden bahsedecek nasıl zayıflamış diye
Ay sorma kelebekim ben zayıflamadan önce birisi mesela birinden bahsediyor falanca bir şişmandı bir şişmandı şimdi nasıl zayıflamış diye bende mukayese etmek için Benin kadar mı dediğimde YOk canım okadar da değil derlerdibenden sessizce bi yutkunma sesi çaktırmıyorum tabi de al bi kaya nerene dayarsan daya.ama inşallah şimdi herkes benden bahsedecek nasıl zayıflamış diye
Ben de dün şifon kruvaze haki bi bluz aldım drum. Esim sabah giydim baktı. Sana haki renk yakışır mi sence? Bide niye kruvaze aldın sen artık şişman mısın ki dedi. Kızsam mı sevsem mi bilemedim vallaaaa bu arada sabah sabah eşim ne dese iyi o üzerindekini yeni mi aldın.
ay ya bana iltifat eden neden bi yanımı eksik bırakıyor.biri diyor zayıfladın ama eskiden fenaydın ,öbürü tamam yakıştırıyor ama yahu bu adam eskiden bana bakmıyormuyud da 1 yıllık tuniğimi yeni sanıyor.
Sağol canım bugünlerde hiç tartilmadim ama 72lerdeyim galiba inşallah tekrar baslayabilirim canım ya o gücü ve azmi tekrar yakalarim oğlum büyüyor canım 2,5 yaşında oldu biraz huysuz geceleri uyumuyor hiç bu da beni etkiliyor herhalde sen nasılsınKuşum neden çekindin biz burdayız hep birlikteyiz tatlım♡♡ kaç kilosun cnm şimdi? Sen gitme biyere takıl bize kurtul kilolardan oglusun nasıl büyümüştür maşallah
hoş geldin tatlım geri dönüşler devam ediyor. ben tartılmadım ama sanki fazlasını alıp geri döndüm.Kızlar uzun bir aradan sonra merhabalar nasılsınız herkes iyidir inşallah ben yaz basinda izne ayrilmistim izin döneminde neredeyse bütün kilolarimi geri aldım maalesef kendimi bir an önce toparlamam gerekiyor
Vayyy çok hoş tatlıımmmTikkat tikkat avatarımı değiştiyrum
Sende tekrar kilo verip aaa nasıl verdin bu kiloları dedirtirsin canım benimah o iltifatlar çokkkk özledim artık herkes bana sen nasıl tekrar bu hale geldin diyor.
iltifatlar devam etsin arkadaşım.
Gel gel sen daha fazla arayı açmadan bak 2,5 ay oldu anca izne ayrıldığım kiloya yaklaştım çok kızıyorum kendime niye bu hale geri geldin diye en iyisi burdan hiç gitmemekah o iltifatlar çokkkk özledim artık herkes bana sen nasıl tekrar bu hale geldin diyor.
iltifatlar devam etsin arkadaşım.
Hosbulduk canım sende mi yeni döndün yoksahoş geldin tatlım geri dönüşler devam ediyor. ben tartılmadım ama sanki fazlasını alıp geri döndüm.
Aynen sana katılıyorum canım kesinlikle buradan kopmamak gerekiyor musGel gel sen daha fazla arayı açmadan bak 2,5 ay oldu anca izne ayrıldığım kiloya yaklaştım çok kızıyorum kendime niye bu hale geri geldin diye en iyisi burdan hiç gitmemek
Heee bende beğendim benim açık haline de benziyor bu haliVayyy çok hoş tatlıımmm
iyi geldi açıkcası canım başaracağım tekrar inanıyorumSende tekrar kilo verip aaa nasıl verdin bu kiloları dedirtirsin canım benimno stres no negatif enerji. Önceden oldu mu oldu. Yine olur
bencede canım kesinlikle kopmamak gerekiyormuş.Aynen sana katılıyorum canım kesinlikle buradan kopmamak gerekiyor mus
Oyy maşallah büyümüş paşaSağol canım bugünlerde hiç tartilmadim ama 72lerdeyim galiba inşallah tekrar baslayabilirim canım ya o gücü ve azmi tekrar yakalarim oğlum büyüyor canım 2,5 yaşında oldu biraz huysuz geceleri uyumuyor hiç bu da beni etkiliyor herhalde sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?