Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızzz vallahh kafamm çokk karışıkk dur bakayımm hemenn bir şeyler sende bir şeyler yeee lütfennnn
Yedim bitanem yedim aman yaaa kafamız karışsa bişey değişiyor mu yooo. Ne gerek var o halde? Bazen salla gitsin yoksa çekilmez bu dünyanın kahrı çilesi Allahım beterinden korusun dermansiz dert vermesin

kendin hak etmişssin, niye kendini ortaya koyuyorsun Bana ise sen kadar yok derlerdi ben o kadar şişman değilim ki derdim, kendimi ne görüyorsam

devammmm

Ben de dün şifon kruvaze haki bi bluz aldım drum. Esim sabah giydim baktı. Sana haki renk yakışır mi sence? Bide niye kruvaze aldın sen artık şişman mısın ki dedi. Kızsam mı sevsem mi bilemedim valla

Kuşum neden çekindin biz burdayız hep birlikteyiz tatlım ♡♡ kaç kilosun cnm şimdi? Sen gitme biyere takıl bize kurtul kilolardan oglusun nasıl büyümüştür maşallah
Sağol canım bugünlerde hiç tartilmadim ama 72lerdeyim galiba inşallah tekrar baslayabilirim canım ya o gücü ve azmi tekrar yakalarim oğlum büyüyor canım 2,5 yaşında oldu biraz huysuz geceleri uyumuyor hiç bu da beni etkiliyor herhalde sen nasılsın

Kızlar uzun bir aradan sonra merhabalar nasılsınız herkes iyidir inşallah ben yaz basinda izne ayrilmistim izin döneminde neredeyse bütün kilolarimi geri aldım maalesef kendimi bir an önce toparlamam gerekiyor
hoş geldin tatlım geri dönüşler devam ediyor. ben tartılmadım ama sanki fazlasını alıp geri döndüm.

ah o iltifatlar çokkkk özledim artık herkes bana sen nasıl tekrar bu hale geldin diyor.
iltifatlar devam etsin arkadaşım.
Sende tekrar kilo verip aaa nasıl verdin bu kiloları dedirtirsin canım benim no stres no negatif enerji. Önceden oldu mu oldu. Yine olur

ah o iltifatlar çokkkk özledim artık herkes bana sen nasıl tekrar bu hale geldin diyor.
iltifatlar devam etsin arkadaşım.
Gel gel sen daha fazla arayı açmadan bak 2,5 ay oldu anca izne ayrıldığım kiloya yaklaştım çok kızıyorum kendime niye bu hale geri geldin diye en iyisi burdan hiç gitmemek

Sende tekrar kilo verip aaa nasıl verdin bu kiloları dedirtirsin canım benim no stres no negatif enerji. Önceden oldu mu oldu. Yine olur
iyi geldi açıkcası canım başaracağım tekrar inanıyorum
tabi buradaki motivasyon sayesinde ohhh geri gelmek çok güzelmiş.

Oyy maşallah büyümüş paşa uykusuz geceler etkili olabilir canım ödem yeme düzeni vs. Üzülme sen hersey hal yoluna girer tatlım ben de iyiyim canım 63 lerde yüzüyorum tatlım Şubat gibi bi tedavi daha planlıyorum inşallah son kez. Umarım bu kez yüzüm güler Rabbim DelyDoly me bana ve tüm kaderdaşlarıma sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…