Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gel gel sen daha fazla arayı açmadan bak 2,5 ay oldu anca izne ayrıldığım kiloya yaklaştım çok kızıyorum kendime niye bu hale geri geldin diye en iyisi burdan hiç gitmemek
bizim şirkette bir yeme hastalığı var az evvel kurabiyeler bisküviler yendi. ben yemedim zaten gündüz burada akşam evde çay sofraları
işin traji komik tarafı tüm bunların sonucunu bile bile başa dönmek bu kez başarırsam asla aynı hataları yapmayacağım.
yaş 33 olmuş ilerledikçe oturacak kilolar.
mayıs ayında düğün var o 36 beden elbiseye gireceğim kızlar başka yolu yokkkk

Inşallah canım güzel sonuçlar alırsınız hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah biz seninle yakın kilolardaydik bende devam etseydim ahh ahh

amin inşallah olur canım inşallah allah gönlünüze göre versin.
kimseye aratmasın evlat başka bir şey.

Amin ablam inşallah olur bu sefer
bugün kaptanımız kabul etti beni dün yazmıştım aslında
arselka yarın sabah ikmizde kilo bildirelim yarışalım bari eski günlerdeki gibi
Ahu060812 ve sen üçümüz olur mu kızlar
Bana uyar kızlar da siz Yen'i başlıyonuz ilk hafta iyi verirsiniz beni geçersiniz olmaz şimdi siz arselkayla yarışın bu arada bende buranın spor kaptanıyım menüleriniz de spor için beni etiketleyin spor puanlarımız var yarım saate kadar 5 puan 30-60 10 puan, 60-90 15puan ,90+ 20 puan düzenli spor yapacaksanız sizi de ekleyim yarın spor günü bugün off gün
Olur canım ama ben kaptana da haber vermedim daha.
Kaptanım liste dolu olduğu için liste sözü veremez ama buralarda olun motivasyonunuz yüksek olsun liste sırası da gelir sen eski üyesin zaten

Aminn Ahucum Aminnnn ♡♡

cnmmm beniimde aynı hergün şirkettee yemeler içmelerrrr
benimde dügün var temmuzdaaa , seninle şartlar aynı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…