Bu selulitlere ne care olacak hakkaten
kız heryerde öyle deme bekar hatunsun evde kalırsın
dün döndüm bende canım daha tartılmadım yarın bakacağım kiloma şuan 2 pantalon ve 3 kazak ile idare eden halime döndüm tekrarHosbulduk canım sende mi yeni döndün yoksa
iyi geldi açıkcası canım başaracağım tekrar inanıyorum
tabi buradaki motivasyon sayesinde ohhh geri gelmek çok güzelmiş.
Deneyeyim tatlım sağol, gerçi benim cildim de acayip hassasben bu ara duşta aklıma geldikçe kabak lifi ileovuyorum. işe yarayabilir bi umut
yaş olmuş 28 artık deli meli bakmayacaklar
bizim şirkette bir yeme hastalığı var az evvel kurabiyeler bisküviler yendi. ben yemedim zaten gündüz burada akşam evde çay sofralarıGel gel sen daha fazla arayı açmadan bak 2,5 ay oldu anca izne ayrıldığım kiloya yaklaştım çok kızıyorum kendime niye bu hale geri geldin diye en iyisi burdan hiç gitmemek
Inşallah canım güzel sonuçlar alırsınız hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah biz seninle yakın kilolardaydik bende devam etseydim ahh ahhOyy maşallah büyümüş paşauykusuz geceler etkili olabilir canım ödem yeme düzeni vs. Üzülme sen hersey hal yoluna girer tatlım ben de iyiyim canım 63 lerde yüzüyorum tatlım Şubat gibi bi tedavi daha planlıyorum inşallah son kez. Umarım bu kez yüzüm güler Rabbim @DelyDoly me bana ve tüm kaderdaşlarıma nasip etsin inşallah
amin inşallah olur canım inşallah allah gönlünüze göre versin.Oyy maşallah büyümüş paşauykusuz geceler etkili olabilir canım ödem yeme düzeni vs. Üzülme sen hersey hal yoluna girer tatlım ben de iyiyim canım 63 lerde yüzüyorum tatlım Şubat gibi bi tedavi daha planlıyorum inşallah son kez. Umarım bu kez yüzüm güler Rabbim @DelyDoly me bana ve tüm kaderdaşlarıma sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin canım hayırlısı. Olsun tatlım yine verirsin sıkma canınıInşallah canım güzel sonuçlar alırsınız hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah biz seninle yakın kilolardaydik bende devam etseydim ahh ahh
Pamuğum sende mi bugün döndün
bugün kaptanımız kabul etti beni dün yazmıştım aslındaPamuğum sende mi bugün döndün
Amin canım benim Aminnnnamin inşallah olur canım inşallah allah gönlünüze göre versin.
kimseye aratmasın evlat başka bir şey.
Bende maalesef öyleyim ya neyse bir defa başardık yine yapabiliriz hele sen benden de azimliydin birkaç haftaya toparlariz inşallahdü
dün döndüm bende canım daha tartılmadım yarın bakacağım kiloma şuan 2 pantalon ve 3 kazak ile idare eden halime döndüm tekrar
Olur canım ama ben kaptana da haber vermedim daha.bugün kaptanımız kabul etti beni dün yazmıştım aslında
arselka yarın sabah ikmizde kilo bildirelim yarışalım bari eski günlerdeki gibi
Ahu060812 ve sen üçümüz olur mu kızlar
çooooğğğğğğhhhh iyi ettin ama bu seferAyyyy özümee döndümmmmsabahh beriii bir dikişi tutturamadımm yaaaa
bak bak bakk birbirlerini de cesaretlendirirlermişVayyy çok hoş tatlıımmm
Onlar Google ads
Amin ablam inşallah olur bu seferOyy maşallah büyümüş paşauykusuz geceler etkili olabilir canım ödem yeme düzeni vs. Üzülme sen hersey hal yoluna girer tatlım ben de iyiyim canım 63 lerde yüzüyorum tatlım Şubat gibi bi tedavi daha planlıyorum inşallah son kez. Umarım bu kez yüzüm güler Rabbim @DelyDoly me bana ve tüm kaderdaşlarıma sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Bana uyar kızlar da siz Yen'i başlıyonuz ilk hafta iyi verirsiniz beni geçersiniz olmaz şimdi siz arselkayla yarışın bu arada bende buranın spor kaptanıyım menüleriniz de spor için beni etiketleyin spor puanlarımız var yarım saate kadar 5 puan 30-60 10 puan, 60-90 15puan ,90+ 20 puan düzenli spor yapacaksanız sizi de ekleyim yarın spor günü bugün off günbugün kaptanımız kabul etti beni dün yazmıştım aslında
arselka yarın sabah ikmizde kilo bildirelim yarışalım bari eski günlerdeki gibi
Ahu060812 ve sen üçümüz olur mu kızlar
Kaptanım liste dolu olduğu için liste sözü veremez ama buralarda olun motivasyonunuz yüksek olsun liste sırası da gelir sen eski üyesin zatenOlur canım ama ben kaptana da haber vermedim daha.
Aminn Ahucum Aminnnn ♡♡Amin ablam inşallah olur bu sefer
Bana uyar kızlar da siz Yen'i başlıyonuz ilk hafta iyi verirsiniz beni geçersiniz olmaz şimdi siz arselkayla yarışın bu arada bende buranın spor kaptanıyım menüleriniz de spor için beni etiketleyin spor puanlarımız var yarım saate kadar 5 puan 30-60 10 puan, 60-90 15puan ,90+ 20 puan düzenli spor yapacaksanız sizi de ekleyim yarın spor günü bugün off gün
Kaptanım liste dolu olduğu için liste sözü veremez ama buralarda olun motivasyonunuz yüksek olsun liste sırası da gelir sen eski üyesin zaten
bizim şirkette bir yeme hastalığı var az evvel kurabiyeler bisküviler yendi. ben yemedim zaten gündüz burada akşam evde çay sofraları
işin traji komik tarafı tüm bunların sonucunu bile bile başa dönmek bu kez başarırsam asla aynı hataları yapmayacağım.
yaş 33 olmuş ilerledikçe oturacak kilolar.
mayıs ayında düğün var o 36 beden elbiseye gireceğim kızlar başka yolu yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?