- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Aksam sanki bana fazla gibi geldi ama sen kendini daha iyi taniyorsun sustuuummmMenü bildireyim
Sabah
Filtre kahve
1 yumurta
Öğle
Bir kase kurufasulye bi parça et
Salata
Akşam
2 kaşık yeşil fasulye
Bi kase karnabahar kısırı
Az haşlama göğüs
Bir kaç sulu köftenin köftesi
Su 2
Spor 30+15 dakika yokuş tırmanmalı karda yürüyüş
Yüzdemiz 2 ye bölünmesi gerekmiyor muydu abla? Kafam karıştı. 498 ve 499 da yoktuk 2 etap izinliydik***7.TAKIM 500. ETAP***
Betulina(78.7///%)
saydin78(63.7///%)
tuba52(87.8///%)
roxen2303(59.6///%)
masumm(72.3///%)
DelyDoly(89///%)
Ahu060812(85.6///%)
kelebekolacam(77.3///%)
Sekercikiz(66.4///%)
fatmanurkaya (110.4///%)
ada81 (75///%)
mimu88 (79.8///% )
7. Takım Ortalaması %
Dersaadet_ (79.2///%) 497.etapta izne ayrılan üye geri döndü .Yüzdesi 3 'e bölündü .
Davina (92.8///%) 497.etapta izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi 3'e bölündü.
Sherrysherrylady (83.7///%) Yeni üye. Başlangıç 29 Ekim , başlangıç kilosu 88.2 , hedef kilo 67.
Evet , listenin kesin hali üstteki , olası eklemelerde aşağıda.
Takım yüzdesinde derece değiştirecek bir oynama yapmaz iseler arkadaşlarımızdan saadet ve sherry listede .
Davina'yı yazdım ama döneceğinden şüpheliyim . Ses seda yok günlerdir .
Yüzdemiz 2 ye bölünmesi gerekmiyor muydu abla? Kafam karıştı. 498 ve 499 da yoktuk 2 etap izinliydik
Yüzdemiz 2 ye bölünmesi gerekmiyor muydu abla? Kafam karıştı. 498 ve 499 da yoktuk 2 etap izinliydik
Ausencia yanımda bisiy yoktu cnm öğlenci köftelerde çok büyüktü akşamda biraz geç geldim eve o yüzden akşam yok ama olsun yarın cuma hafif geçircem artık persembeleri
Sana güveniyorum ve tartını acayipppp meraktayım .
Sabah bir de wc olsa
Anladım tamamdırşöyle düşün toplamda 2 kilo verdin diyelim , o iki kilonun üçte biri 498 e , üçte biri 499 a ...üçte biri 500 e.
Anladım tamamdırbenim yüzdem takımı düşürmez listeye al sen beni yüzdem 2 den büyük çünkü 3 e bölünce 0,8 falan olur
Valla benim dişimin kovuğuna yetmedi desemAksam sanki bana fazla gibi geldi ama sen kendini daha iyi taniyorsun sustuuummm)
Valla benim dişimin kovuğuna yetmedi desem
Doğrudur canim ben cok az yiyorum ondanValla benim dişimin kovuğuna yetmedi desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?