Valla canim insallah o arkadasimizin başına kötü bir sey gelmemistir yoksaa cok istikrarli biriydi bende kaptan deyince hesabini buldum onada mesaj attim lakunn hicc iletisimm yok son tarihi 4 ocak bir daha kayıp umarimmm kötü bir seyi yoktur.İnşallah öyle bi aksilik olmaz da listede olurumhoş geçen hafta birincilik birisinin yüzdesi yüzünden kaçmadı, bir kişinin bildirim yapmaması nedeniyle kaçtı
Rakibe kuvvetli tam hastalığı yakın ama ben de dişliyimdirYidimmmm onuu kesinn yidimmm hahahaha
Heeee vallah cok pis dislekimdirr tatlummRakibe kuvvetli tam hastalığı yakın ama ben de dişliyimdir
Kız sen çok azimli hatunun ben gariban kör topal ilerleyen biriyimHadii bakalimm destere filmindekii gibii oyun baslasin hahahahaa hadii bakalimm verelim ara gazii çok piss yarindan itibaren geçicem senii tugbiss
Aynen benim de dikkatimi çekti bayadır siteye girmiyor ses seda yok inşallah kötü bir şey yoktur telefon numarası falan olsaydı keşkeValla canim insallah o arkadasimizin başına kötü bir sey gelmemistir yoksaa cok istikrarli biriydi bende kaptan deyince hesabini buldum onada mesaj attim lakunn hicc iletisimm yok son tarihi 4 ocak bir daha kayıp umarimmm kötü bir seyi yoktur.
Alinmazzz miii kuzummm alinmaz mii insallahh umutluyummm tarti banaa wayy kii kiio wayy dicekk
İnşallah öyle bi aksilik olmaz da listede olurumhoş geçen hafta birincilik birisinin yüzdesi yüzünden kaçmadı, bir kişinin bildirim yapmaması nedeniyle kaçtı
Yidimmmm onuu kesinn yidimmm hahahaha
SlmAusencia abla ve diğer tüm dostlar
Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
3 zeytin
yeşillik
Ara
2 kayısı
Küçük mandalina
Öğlen
1 kepçe düğün çorbası
4 kaşık taze fasulye
Yoğurt
Ara
Leblebi üzüm karışımı
Sütlü kahve
Akşam
2 kase tarhana
Yoğurt
Salata
Birazdan
Yoğurt
3 kaşık müsli
Valla canim insallah o arkadasimizin başına kötü bir sey gelmemistir yoksaa cok istikrarli biriydi bende kaptan deyince hesabini buldum onada mesaj attim lakunn hicc iletisimm yok son tarihi 4 ocak bir daha kayıp umarimmm kötü bir seyi yoktur.
Yok yokk kuzuu bu araa duraklamadaydimm amaa cok pis azmettimm kiracam zincirlerimiiiKız sen çok azimli hatunun ben gariban kör topal ilerleyen biriyim
Menümu de vereyim
Sabah
Peynir bol bol
4 yesil zeytin
1 tam buğday ekmeği
Dereotu kıvırcık maydanoz
Yeşil çay
Ara
10 tane leblebi çok az kabak çekirdeği
Çay
Öğle
Bol salata
1 bardak ayran
Tavuk sote
Ara
5 tane badem
Sade kahve
Akşam
Peynirli salata
Yarım kase yoğurt
Ara
Maydanoz suyu
2 litre su
Spor yok
Evet süper bir tesadüf mia capitannn..Harika bir etapta listeye giriş olacak sherry im .
Canım o tarz iletisimde negatifiz aslinda uzun zamandir da taniyorum lakin pek istemediiAynen benim de dikkatimi çekti bayadır siteye girmiyor ses seda yok inşallah kötü bir şey yoktur telefon numarası falan olsaydı keşke
Evet süper bir tesadüf mia capitannn..
Bir de birinci olursak kaymaklı ekmm... Ayy yani incir uyutmasi olurr..,
Kizzz tubis haftalik 1 kg mu veriyooo bende abenicigimin sayesinde 2 ye yakin verdiydimm onu yaparim ahhaahYarın ki kilo bildirimlerinizle beraber , ikili yarış listesini yazarım .
Katılmak isteyenler yazsın yine ... ben sadece düzenli menü bildirimi yapanları ekledim .
Inşallah canım incecik olup kendimizi kanıtlayan lı kilo konusunda ben başardım diye sevinç çığlıkları atalım ben bi 62 ye düşe yim kına yakacamYok yokk kuzuu bu araa duraklamadaydimm amaa cok pis azmettimm kiracam zincirlerimiii
Vallah kuzumm bende komple degisim yapacağım kiyafetten tut saca başa kadar komple bir değişim insallahh ulaşırızInşallah canım incecik olup kendimizi kanıtlayan lı kilo konusunda ben başardım diye sevinç çığlıkları atalım ben bi 62 ye düşe yim kına yakacam
2 haftadır veriyom ama bakalım yarın ne gitmiş umutlu şu regl beni şişiyor 9 eylül e kadar 62 olsam yeter yeni bir tuba çıkacak içimden alımlı çekici şıkır şıkır tutmayın tuba yı oh selam olsunKizzz tubis haftalik 1 kg mu veriyooo bende abenicigimin sayesinde 2 ye yakin verdiydimm onu yaparim ahhaah
Inşallah şeker laf koyarlar utansın hıh tek tek yiyecekler lafları dolma gibiVallah kuzumm bende komple degisim yapacağım kiyafetten tut saca başa kadar komple bir değişim insallahh ulaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?