Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah öyle bi aksilik olmaz da listede olurum hoş geçen hafta birincilik birisinin yüzdesi yüzünden kaçmadı, bir kişinin bildirim yapmaması nedeniyle kaçtı
Valla canim insallah o arkadasimizin başına kötü bir sey gelmemistir yoksaa cok istikrarli biriydi bende kaptan deyince hesabini buldum onada mesaj attim lakunn hicc iletisimm yok son tarihi 4 ocak bir daha kayıp umarimmm kötü bir seyi yoktur.

Menümu de vereyim
Sabah
Peynir bol bol
4 yesil zeytin
1 tam buğday ekmeği
Dereotu kıvırcık maydanoz
Yeşil çay
Ara
10 tane leblebi çok az kabak çekirdeği
Çay
Öğle
Bol salata
1 bardak ayran
Tavuk sote
Ara
5 tane badem
Sade kahve
Akşam
Peynirli salata
Yarım kase yoğurt
Ara
Maydanoz suyu
2 litre su
Spor yok

Aynen benim de dikkatimi çekti bayadır siteye girmiyor ses seda yok inşallah kötü bir şey yoktur telefon numarası falan olsaydı keşke

Alinmazzz miii kuzummm alinmaz mii insallahh umutluyummm tarti banaa wayy kii kiio wayy dicekk

O zaman gelsin pon pon

İnşallah öyle bi aksilik olmaz da listede olurum hoş geçen hafta birincilik birisinin yüzdesi yüzünden kaçmadı, bir kişinin bildirim yapmaması nedeniyle kaçtı

Girersin girersin , yarın 300 gr daha gider

Yidimmmm onuu kesinn yidimmm hahahaha

Tuba yeni liste ile 1 er 1 er veriyor valla her hafta

Hiç kötü düşünmüyorum .
Seyahat falandır umarım .
Inst. Paylaşımı da durmuş .

Aynen benim de dikkatimi çekti bayadır siteye girmiyor ses seda yok inşallah kötü bir şey yoktur telefon numarası falan olsaydı keşke
Canım o tarz iletisimde negatifiz aslinda uzun zamandir da taniyorum lakin pek istemedii Duaciyimm gelsinde nasil olursa gelsinn kötüyü düşünmek istemiyorumm

Yarın ki kilo bildirimlerinizle beraber , ikili yarış listesini yazarım .

Katılmak isteyenler yazsın yine ... ben sadece düzenli menü bildirimi yapanları ekledim .

Yarın ki kilo bildirimlerinizle beraber , ikili yarış listesini yazarım .

Katılmak isteyenler yazsın yine ... ben sadece düzenli menü bildirimi yapanları ekledim .
Kizzz tubis haftalik 1 kg mu veriyooo bende abenicigimin sayesinde 2 ye yakin verdiydimm onu yaparim ahhaah

Kizzz tubis haftalik 1 kg mu veriyooo bende abenicigimin sayesinde 2 ye yakin verdiydimm onu yaparim ahhaah

T tuba52 duuuy duuuy .

Veriyor canım . Yeni diyetisyen listesi işe gümbür gümbür tuba .

Sen artık 10 mil leslie mi yaparsın

4 gün şok mu

Yoksa sizin yarış galibi tuba olur

T tuba52 duuuy duuuy .

Veriyor canım . Yeni diyetisyen listesi işe gümbür gümbür tuba .

Sen artık 10 mil leslie mi yaparsın

4 gün şok mu

Yoksa sizin yarış galibi tuba olur
Nayiiiirre nolamazzzz imkansizz ben olacamm benn sadece benn ayyy bu gazlaa ben tüm leslilerii yaparım hahaha

Inşallah canım incecik olup kendimizi kanıtlayan lı kilo konusunda ben başardım diye sevinç çığlıkları atalım ben bi 62 ye düşe yim kına yakacam
Vallah kuzumm bende komple degisim yapacağım kiyafetten tut saca başa kadar komple bir değişim insallahh ulaşırız

2 haftadır veriyom ama bakalım yarın ne gitmiş umutlu şu regl beni şişiyor 9 eylül e kadar 62 olsam yeter yeni bir tuba çıkacak içimden alımlı çekici şıkır şıkır tutmayın tuba yı oh selam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…