Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Arkadaşlar Enlerdeki haftalık hedefleriniz ... takım ortalaması hesap edilerek alınmıştır .

Biz genelde ilk 3 dereceye girmeyi , birimizin o hafta ki açığını , diğerinin müthiş verdiği kilo ve yüzde ile kapadık .

Bu hedeflerde hemen hemen herkese eşit dağılım var :)) tabii omzuna fazladan yük verdiğim bir kaç isim yok değil

Ayyyy nasıl duygulandım

Ama 69.9 aman tanrım didimmmm
Elimden geleni yapacağım cnmmmm

O bezelye yenmeyecek anlaşıldı

@Auscencia bu arada yine dokturmussun..
Benim için yazdıklarını okudum da, duygulandım..
Tam gaz diyete devam, gerçekten korkudan o 3. Kare cikolata yenmiyor, regl oncesi dönemde olmama rağmen. Takimima karşı sorumlu hissediyorum ..
Ah keske ama 800 zor çünkü cuma günü tamda reglimim.gelmesini beklediğim gün,şiş olurum ama sonraki haftaya hiçte rüya degil )

Yok tatlım , hep diyorum ya benim üst kalın . 78 lerde belim .

Bacaklar ince . Popo yok . Ama bel , sırt var işte
O zaman sen elma şekilli bedene.sahipsin.
Üst bedenden yaglaniyorsun.
Bende armut, benim mesela kilo vermeye başladığımda ilk karin yanlardan ve.belden.gider.
Totis ve bacaklar kalin bende.de..
Ama sağlık acisindan karindan yaglanmak göbekte toplanmasi.daha tehlikeli. Ömür boyu.dikkat etmelisin ve sen.yag yakmalisim kuzum.
Idolumsun kiloda, belki bende kizim olmasa senin gibi önce kilo vereyim sonra.kaslanirim diye dusunebilirdim ama hep deriz ya kilo hersey değil. Yag oranin hızlı verdigin için yüksek kalmış galiba canım cim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…