Canimm yarin pazartesi basliyorum
EMegine sağlık canım kaptanım ya. Tamam en azindan biraz daha dikkat ediyorum. Umarım 65.9 olurum bu hafta
Kaptanim yapalim lesli mesli ne varsa yapalim...)
Ca
Canmisin bu güzel düşüncelerin için sana yürekten teşekkür ederim
Sabah
1 sade t.kahvesi
Kahvaltı
2 k.etimek
5 zeytin
Peynir çeşitleri
Domates_satalik
4 dlm sucuk
Akşam
4 hazir piliç köfte
Kaşar eklenmiş bol salata
Büyük bardak ayran.
3 mil lesile
3 kahve ,1 lt su
Yeşil çay icemiyorum hiç
Aslında eklemeliyim
Fermuari çektim sadece çay icerim
Ben geldiiim aman ne kahvaltıydı 10:30 da gittik 3 de kalktık adamlar artık öğlen yemeği teklif etmeye başladılar bend onları bırakıp kalkacaktım ya amannn dedim eş işte kızlar babaannede oğlan arkadaşlarıyla banada mola olsun dedim hergün mola veriyorum kendime sonu nereye varacaksa artık
Ama kahvaltı da aç kaldım resmen serpme kahvaltı ama resmen serpmişlereve geldim kurt gibi açım saldırdım bamyaya şimdi ahali toplanıyor yemek telaşı artık gece gelirim
Ay zayıfladım ya aynaları çatlatıyorum bi insan ikide bir kendine bakar mı ayol yılların acısı işte
Pazar menum sabah soganli domatesili 1 yumurta 3 dlm ekmek 1 krep 1 kk peynir 5 zeytin 4 brdk çay öğlen 1 tabak mercimek çorbası 10 adt. Yaprak sarmasi 1 kase yoğurt 1 lt yakin su icmisimdir.Akşam şimdilik yok düşünmüyorum.Ben basladigimdan itibaren her pazar ufak çaplı ödül yapiyorum.
Pazar günü menü bildirimi
SABAH : 1 fincan nescafei 2 kuru kayısı
KAHVALTI : 2 dilim çk ekmek, 1 kk peynir, bir kaç dilim hellim peyniri, marul ve yeşilçay
ARA : 2 kare bitter çikolata, bir sade nescafe
ÖĞLE : bi porsiyon kabaklı tavuk yemeği, iki minik lokma kuzu eti, 1 yk pirinç pilavı ve 1 yk kuru fasulye ve bir kase yoğurt
AKŞAM : yok
ARA : Bitki çayı eşliğinde biraz meyve veya bir kase yoğurt yerim.
GECE KALKINCA : yarım su bardağı süt
SU : 2 LT.
BİTKİ ÇAYI : 750 ml.
SPOR : off
kaptanım kahveden sonra kahvaltı geç oldu, ögle de 16.45 gibi.
Akşam neden yok sherry ?
öğlen geç ise tamamdır , ara yap 2 tane o zaman .
Benim o kadar iştahım yok ki sabah bi kahvaltı ettim onunla duruyorum midem de bulanıyor yemek yiyesim yok
kaptanım kahveden sonra kahvaltı geç oldu, ögle de 16.45 gibi.
akşam o yüzden yok dün de böyle oldu, ayva eşliğinde bitki çayı içiyorum doyuruyor.
bi bakıyorum saat 20.00 olmuş, acıkırsam biraz yogurt yoksa bişi yiyesim gelmiyor...
gece de kalkıp süt içiyorum. gece çok susuyorum ben kızıma süt verdiğim için...
Ausencia hafta sonu iki Ogün oluyor cnm geç kahvaltı sebebi ile
Birazda keyfim kaçtı , içime bi sıkıntı çöktü
Bazen böyle oluyor içime basıyor bir sıkıntı
Tamam bi salata bi yoğurt yiyorum hemenn
Sopa yiyesin var mı saadet ?
O açlıkla bütün metabolizman yavaşladı ...
Üstelik gece gelen bir krizle dolaba saldırma ihtimalinde yüksek.
Saat tam akşam yemeği saati .
Yap güzel bir salata kendine , yoğurtta al . Yanında da evde ne varsa koyuver bir tabak . Hadiii .
Teşekkürler kaptanim emeğin çok .Gelemedim güzeller ,
Diyet ve sağlıklı beslenme'de bir kaç zamandır üzerinde yoğunlaştığım bir konu vardı . Emziren anneler ve diyet , dilim döndüğünce onu toparlamaya çalıştım .Ancak açabildim konuyu .
Kedibochi , vorones sizi ilgilendiren bir konu .
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rttirma-ucgeninde-sikisip-kalmaya-son.981492/
Şimdi aklımda Diyette Duraklama Dönemleri ile ilgili bir yazı var . Ona da bir ara zaman ayırırım .
Şimdi güzellerimin geçmişine döneyim bakayım .
Aynen öyle oluyor elimde değil
Kalbim sıkışıyor gibi oluyor hani öyle belli bir can sıkıntısı değil bişiy olacakmış gibi her an ,
Neyse bi gidip oje filan cikartayim
Yenisini sureyim , dagilir belki
Tamam bi salata bi yoğurt yiyorum hemenn
Teşekkürler kaptanim emeğin çok .
Sabah öğle bir oldu. Öğle 2 kaşarlı yumurta kızartma. Peynirler zeytinler.yarım kase Tahin helva . Bal kaymak az . Ekmek .miktar .çok değildir . 2 dilim dir ama
Akşam
1 tabak kuru fasulye 3 kasik bulgur pilavı
1 kase yoğurt turp 4 5 cigkofte 1 lavasla
Çay saati cezerye yarim dilim pasta
Su spor hakgetire
sen yengeçtiin değil mi ? yengeçlere olur öyle.Ausencia hafta sonu iki Ogün oluyor cnm geç kahvaltı sebebi ile
Birazda keyfim kaçtı , içime bi sıkıntı çöktü
Bazen böyle oluyor içime basıyor bir sıkıntı
ayy evet ben suyu az içiyorummm.. bitki çayı ile dengeleyemem dimi16:45 benim neredeyse akşam yemeği saatim zaten :)
Tatlım linki oku mutlaka , epey kafa patlattım . Su su su ... sizin için bir numaralı silah .
Kilona göre senin günde 3 lt içmen gerekkk .
sen yengeçtiin değil mi ? yengeçlere olur öyle.
ayy evet ben suyu az içiyorummm.. bitki çayı ile dengeleyemem dimi
1,5 lt lik suyu iki ye katlıyım ben en iyisi.
bak dün çok su içtim normale göre, hemen eksileri gördüm. ondan bence sudan kilo vermem..
linki de okudum, kaçırır mıyım
Allah hazır olduğunda bekletmeden nasip etsin.Suyun diyetteki önemini biliyordum sherry , ama bu yazıyı araştırırken dedim ki ; bir daha anne olursam damacanaya dayanacağım
Tabii ki her şeyin fazlası gibi suyun da zararlı . Ama senin 3 lt kadar su içmen kilona göre çok normal .
Allah hazır olduğunda bekletmeden nasip etsin.
Korkmasak eşimle, bazı konularda hazır olmasak, ah diyorum Ece biraz büyüse bir de Efe miz olsa diye gönlümden geçmiyor değil.
Ama kısmet tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?