Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla olsa ben de alacağım ama arkadaş yok kilosu uyan ve dogurmayan

Ben de genel şeyler almaya çalışıyorum bugün tunik kap benzeri birsey aldım adil ışık tan 44 beden geniş olsun işte giymek için doğumdan sonra da giyilir son bir pantolon alsam yetecek galiba canım.

Aş erme yok kuzum ama çok acıkıyorum sıkıntı orada başlıyor arkasına eşim bir sürü meyve dayıyor önüme. Bir de malum sigara yi cook azaltıp kahve falan icmeyince istaha vuruyor

EMegine sağlık canım kaptanım ya. Tamam en azindan biraz daha dikkat ediyorum. Umarım 65.9 olurum bu hafta

Canım eğer boya kullanmıyor san kına tavsiye ederim ben yıllardır kına yapıyorum çok iyi geliyor Işıl Işıl gür gözüküyor renk TE güzel oluyor

Kaptanim yapalim lesli mesli ne varsa yapalim...)

Merhaba kizlar

Sinava gittim geldim hepsi kotu gecti atmaya çalıştım en uygunlarini bakalim evi biraz toparladim yemek haz bu saati buldumm..daha cok isim var sporumuda yapacam bugun ohhh ohhh yandan yandan))

Ca
Canmisin bu güzel düşüncelerin için sana yürekten teşekkür ederim

Kabak çorbası da yaptım
Çok güzel oldu da şu ayarı yapamamışim
Birde bulgur unuttum

Tek kabAk ile yaptım ben 3 günlük

Sabah
1 sade t.kahvesi

Kahvaltı
2 k.etimek
5 zeytin
Peynir çeşitleri
Domates_satalik
4 dlm sucuk

Akşam
4 hazir piliç köfte
Kaşar eklenmiş bol salata
Büyük bardak ayran.

3 mil lesile
3 kahve ,1 lt su

Yeşil çay icemiyorum hiç
Aslında eklemeliyim
Fermuari çektim sadece çay icerim

Ben geldiiim aman ne kahvaltıydı 10:30 da gittik 3 de kalktık adamlar artık öğlen yemeği teklif etmeye başladılar bend onları bırakıp kalkacaktım ya amannn dedim eş işte kızlar babaannede oğlan arkadaşlarıyla banada mola olsun dedim hergün mola veriyorum kendime sonu nereye varacaksa artık
Ama kahvaltı da aç kaldım resmen serpme kahvaltı ama resmen serpmişler eve geldim kurt gibi açım saldırdım bamyaya şimdi ahali toplanıyor yemek telaşı artık gece gelirim
Ay zayıfladım ya aynaları çatlatıyorum bi insan ikide bir kendine bakar mı ayol yılların acısı işte

Pazar menum sabah soganli domatesili 1 yumurta 3 dlm ekmek 1 krep 1 kk peynir 5 zeytin 4 brdk çay öğlen 1 tabak mercimek çorbası 10 adt. Yaprak sarmasi 1 kase yoğurt 1 lt yakin su icmisimdir.Akşam şimdilik yok düşünmüyorum.Ben basladigimdan itibaren her pazar ufak çaplı ödül yapiyorum.

Ayyyy Ahu bakar bende bakıyorum
Kilere gidiyorum bi bakıyorum
Oda ya gidip bi bakıyorum
Görmemiş bi kilo vermiş hesabi
Çünkü benim inancım kalmamıştı kendime
Ama incelip zayiflayinca hoşuma gidiyor

Delyyy ah delyyy çok karbon bu
Aus senden atak beklerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…