Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecen hafta çok yüklendin. Aslında magnezyum alsan rahatlarsin

Bencede dipteyim sondayım depresyondayım

Bencede dipteyim sondayım depresyondayım

Derhaaaal çık nerdeysen

Ayyy bak fena oluyorummmm

Bayılazaımmmm

Demeyin bana böyle şeyler .

Bomba gibiyimmm , cumaya haxırımmmm ... ooo lalalaaa ... pon ponlar nerdeee kaptannn

Bana bunlarla gelin

Gecen hafta çok yüklendin. Aslında magnezyum alsan rahatlarsin
Evet canım bencede ondan baba yorgun bugün ölçüm yaptırdım minarel eksiğim çok çıktı calsiyum magnezyum potasyum alman lazım dedi adam ne kullansam bunu için bende sana yazicaktim baktım sen benden önce davrandin

Derhaaaal çık nerdeysen

Ayyy bak fena oluyorummmm

Bayılazaımmmm

Demeyin bana böyle şeyler .

Bomba gibiyimmm , cumaya haxırımmmm ... ooo lalalaaa ... pon ponlar nerdeee kaptannn

Bana bunlarla gelin
Kız yok şaka yaptım sadece yani cuma sloganına bana bunu yazarsın diye dediydim tabi ben bu hafta 2 kilo veremezsem

Aaa askolsun şurda biz varken.tut elimizi çık dipten
Yok sekerim sizler varken ben hiç dibe inermiyim daha durun hafta içi için planlarım var kayinvalide ve akrabaları bana gelicek onlar için güzel bol kalorili şeyler yapıyorum bugünden onların hazırlığını yaptım ben valla hep iyi niyetimden maksat misafiri güzel ağırlamak ne hamarat gelin desinler yi anecim yiiEee sen benim kilolarim la dalga geçermisin sevgili kayinvalidecigim

Kızlar puanlarımız cuma ctesi pazar 3.gündeyiz puan eksiği olanlar bana yazsın kaçıyor arada

Ahuum yazdım etiketim çıkmamış menümde idi
Gelelim spora dün temizlik misafir yapamadım ama bugün acısını çıkatdım çok şükür
Dışarda 40dk yürüyüş
Biraz öncede 3 mil leslim artık gönlünden ne koparsa kaptanım

Ayyy men bu listeyi çok seviyorum mutlu oldum hem adımı hem takım arkadaşları mın adını görünce
Böyle kapranım böyle takımım ım desteği olunca 2ay sonraki listede ilk 3e girerim inşallah

Kız vero sen yeterki iste yine yaparsın bak benim sana olan inancım tam # sen yaparsın
Ayyy tatlım Şekercim valla ben dé kendime inaniyorm. Su bisiklet mevzu o sene de ben de bi milat olmuştu . Sanırım gene onu bekliyorm. Ben dé kendime inanıyorum. İstersem yaparım da. Su an cazip gelio yiyecekler. Aptalca yemelerim ondann.. taBi bakma kontrolluyum gene takıma yazmaya basladigimdan beri vermesem dé almıyorm sukurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…