Kız şeker sporu çok boşladın 3 gün üst üste bu hafta gelmedin o eksiler geriİyi akşamlar kızlar
Sabah
2 dilim çavdar ekmeğine tost
5 siyah zeytin
Biber maydanoz dereotu salatalık
Yeşil çay
Ara
1 tane yesil elma tarçınlı
Öğle
Hindi sote 1 tabak
Yorurtlu kereviz 1 tabak
Ara
1 tane tatlı 1 tane tuzlu kurabiye(10 kilo verirsem kendimi odullendiricem demiştim o yüzden yedim diyete 75.2 le başlamıştım buraya 74 le girmistim)
Aksam
1 bardak ayran
Ara
1 avuç karışık kuruyemis
2 litre su
Spor yok
Ausencia Ahu060812 saydin78
Ya biri de bizim evdeki masum çikolataları ortadan kaldırmış. Şu gri tadellelerden vardı gözüm 3 gündür mücadele ediyordum tam yenildim baktım yok.
Ay bu şey gibi oldu.sgk sistemi var.ilac alınca bir daha o ilaç bitmeden SGK vermiyor.biz yazsakda vermiyor.
Bize dönüyor hastalar bizde bitmemiş elinde var diyoruz.
Teyzenin biri gelmiş kızım ilaçları yatakların da altına sakladım yine de ne biliniz evde ilac var.ay ne gulmustum
Ya biri de bizim evdeki masum çikolataları ortadan kaldırmış. Şu gri tadellelerden vardı gözüm 3 gündür mücadele ediyordum tam yenildim baktım yok.
Ay bu şey gibi oldu.sgk sistemi var.ilac alınca bir daha o ilaç bitmeden SGK vermiyor.biz yazsakda vermiyor.
Teyzenin biri gelmiş kızım ilaçları yatakların da altına sakladım yine de ne biliniz evde ilac var.ay ne gulmustum
Tamam suyumu aldı yanıbaşımaKelebeğim tırtılım dikkat et kendine .
Iyi gelmiş herhalde koltukta sızma ile goji.
4 mil tamamladığına göre
Güzel menü tatlım .
Daha var yatmaya iç su canım ... koca bi bardak şimdi dik , bi de yatarken .
Hahaha çok komik yaaa teyzeler işteYa biri de bizim evdeki masum çikolataları ortadan kaldırmış. Şu gri tadellelerden vardı gözüm 3 gündür mücadele ediyordum tam yenildim baktım yok.
AyKız şeker sporu çok boşladın 3 gün üst üste bu hafta gelmedin o eksiler geri
Enişte bizden yana desene aus
Ama sen bizi rahat birakma özellikle beni
Kız şeker sporu çok boşladın 3 gün üst üste bu hafta gelmedin o eksiler geri
Kız benim ajan değil , rakip ajan onlar .
Ben hiiç kontesimi sütsüz bırakır mıyım ??
tatlım öyle geliyorsan öyledir, sen de kefir ve yoğurt yersin. onlar da çok kıymetli gıdalarBilmiyorum canım gastrit ve reflü var bende süt tetikliyor gibi geliyor sanki
Ay kaptanım yoksa Kıbrıs tecrübeleri falanda mı var şaka şaka benim bildiğimden fazla ne olabilir ki diye düşünürken aklıma geldi
Ay sorma o ajanlar YOk mu o ajanlar
Bugün malum barbekü günü eşim herzamanki kasap tan köftelik kıyma karışım yaptırmış ay pişirdim köfteleri o kadar yağsız ki zor kalktı ızgaradan eşim de sen kasaba haber mi gönderdin diyetteyim diye dedi ben de YOk ben değil bizim kaptan dır o ajan göndermiştir dedim saf saf suratıma baktı
Ausencia kaptanim içime dert oldu sabahki 2 yumurta aslında hep 1 yerim bugün sabah ve öğle bir diye abarttim üzüldüm şimdi de içimi pişmanlık sardı trambolin üstüne çıkıyorum şimdi belki rahatlarım uffff
Ausencia kaptanim içime dert oldu sabahki 2 yumurta aslında hep 1 yerim bugün sabah ve öğle bir diye abarttim üzüldüm şimdi de içimi pişmanlık sardı trambolin üstüne çıkıyorum şimdi belki rahatlarım uffff
Valla cnm şubatın 1 benimde doğum günüm ben eşimden direk nakit istedim(aslında kredi kartını istedimde bizim herif uyanık vermedi biliyo ki zayıfladım diye acimiycamayyy bu ay doğum günüm var acaba hediyemi aldırsam mı yok saaaa hediye hakkım baki kalsa zayıflayınca bir sürü şey mi alsam diye düşünüp duruyorum
Yok kuzum spor yapmayı seven biri değilim zorla yapıyorum zaten şimdi sen buna cookkk kizacaksin amaKız şeker sporu çok boşladın 3 gün üst üste bu hafta gelmedin o eksiler geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?