Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben olduğum yerde saymisim 2013 ten beri
Ve 2015 yazında 67 olmuştum sonra hopppp 78

Ama 58 olmadan bırakmam ponponlari
Bırakma kız tabi hemcinslerimiz Boeing indirip kaldırıyor atomu parçalıyor onların bizden ne fazlası var çokmu zekiler hayır sadece Çok istiyorlar bana göre zeki insan yoktur zaten çok çalışan insan vardir

İlk 20 puanını alan @fatmanurkaya ablam tebrik ediyorum seni
ablacım ara ara attırabiliriz 20 lerden
Yıllarca puanlarla haşır neşir olmanın verdiği bi alışkanlık olsa gerek azıcık puanı azalsın hemen atak yapıp yükselmek istiyor hiç sevmez benim ablam tembel öğrenci olmayı

Ayyy nasıl mutlu oldum Ausummmmm teşekkür ederim paylaşımın için ne güzel bir duygu ilk 10 da olmak Geçen yıl ocakta 78,5 kiloydum, kk ve sevgili takımımın desteği ile verdim kilolarımı. Geçen yıl martta başladığım maratonuma 20 kilo ile mi nokta koysam acaba? düşünmüyor değilim 58 değil de 55,5 mu yapsam hedefimi

Doğru tespit valla ahum .
Antepia27 hocam hem hırslı hem dişli hem çalışkan .
Hakkediyor pointleri.

Bende iyi ki geçen dağ tepe yürüdüm haa 10 puan nazarlık oldu .

Ama yarın @ada81 cımla ilk leslie macerasını yaşayacağımmm

Woooow hedefler iniyooor . Bence bekleyelim saydınım 59 gibi bi bak kendine daha vereyim dersen o zaman değiştiririz .

Bu arada ilk 10 için hem hem

Menüyü yazıp bende yatar
Sabah haşlanmış yumurta peynir 2 dilim ekmek tere acı sos
Öğle 3 tambugday bisküvi 1 ceviz 1 dilim elma
Aksam pırasa 3 çiğ köfte yoğurt
Şekersiz çikolata bulamayınca sekerlisini ısırdım bi kare etmez.
4 mil Leslie

Tamam tatlım dediğin gibi bekleyelim görelim belki de yeter derim belli mi olur
Çok teşekkür ederim canım benden de sana

Aksam yemeginde protein az olunca böyle oldu.
Acıktım bende bi dilim ayva attim agzima.
Kizim uyusa bende hic beklemicem yaticam, ama ilk.yattiginda bi yarim saat 45.dk sonra uyanmasi var işte, bebekler yetişkinler gibi derin uykuya gecemezler mis ondan miss.
Neyse iste o bölümü atlatalım yatacam kacari yok..

İyi geceler güzel hanımlar yazılanları okudukça daha bir utanıyorum kendimden bu kadar çaba var geçen seneyi hatırladım yaşadıkları mi ve şuan başladığım noktaya dönmüş üm hepinize tek tavsiyem asla bırakıp gitmeyin bu grubu sonu acı oluyor gerçekten iyiki varsınız ve benim bir şansım daha var

canımsın

kutlarım canım

Canım ... hemde kocamaaaan bir şansın var .
Pişmanlıkları bırak ...
Hele biraz zaman geçsin ... kilolar gitsin 1-2.. iyice motive olacaksın eminim .

Simdi de benim canimi istettin...
Ne zamandir pirasa cekiyor canim, eşime gecen al dedim bulamamiss...
O sevmez kendime pisirir yerimmmm.
Mmmmmm nefiss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…