Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hmmm maydonoz ve salatalık suyuuu bi pişmanlık mı seziyorum gezi sonrası
Aha aha bu gerçek olamazz

oh oh sefan olmuş.sırada nere var.

Planlanan seyahatler bitti doktorummm :) bu seyahatler hep eylül ayında yapılmıştı biletleri alınmıştı. Ama bakalım Ne kadar durabileceğim

yahu şu balonu ucuzlattaslarda sürümden kazansalar kim gittiyse anca foto çekiyor sanırım sadece yabancı turistler biniyor.

Zamanında 1000 tl gibi rakamlardan balon satmışlar doktorum kime ne gelirse o. Binenler hep Asyalı gerçekten. Çok üzücü ama bölge mücevher gibi değerli ve bomboş. Çoğu yer kapanmış.

Bir kaç Asyalı grup var. Ortalarda genel olarak boştu şehir. Ki karda gidip görmek apayrı bi dünya gibi. Yazık oluyor gerçekten

Sanırım 5 gün maydanoz sularıyla beslenicem hahahaha kaptanım beni sopalayacak. Ya çok inanılmaz ödem tuttum ahum. Bir de hasta olacak gibiyim Nurofen de içiyorum. Oarmağıma 1 boy büyük gelen yüzük şu anda çıkmıyor. Parmağımdan

Kizzz benimde müthiş ödem var parmaklarim sosisss gibii vallahhh yaaa firr dönen yüzükler yerinden kimildamiyor

merhaba! ben de 7. takima katilmak istiyorum. ne yapmam gerekiyor? tesekkurler

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1089

Takımlara katılmak için vereceğim linke yazabilirsin brooklynnn , 7. takım olarak listemiz dolu .Keyifli kilo vermeler .

Hoş geldinnnn mimu .
Gezdiğin gördüğün senin olsun , yediğin içtiğini anlat

Çakal carlooos seniiiii

mimu88 cnm nasıl geçti gezi
yedigin içtigin snein olsun gördükleirni anlat

ödem atar salatalık ve maydanoz suyu

Aynen masumummm yine feci ödem oldum :) her takım şiş :)

Yeme içme konusunda Nevşehir Kayseri gibi mutfağı meşhur değil ama bizim otelimizin mutfağı çok iyiydi ablanın herşeyi organikti

Onunla birlikte Göreme Ürgüp mükemmel yerler. Bazı yerlerde izlemekten fotoğraf çekmeyi unuttum. Bir de ilk gün ATV lerle gezdik karın üstünde tam bir ekşın oldu o :)

Kizzz benimde müthiş ödem var parmaklarim sosisss gibii vallahhh yaaa firr dönen yüzükler yerinden kimildamiyor

Direk yüzükten anlıyorum bende çünkü gitmeden şunu vereyim de küçülteyim dedim ki benim parmağım 9 buçuk

Yediğimin içtiğimin selamı var kaptanım :) sen Nevşehir'e elemanları yerleştirmemişsin :)

Hmmm , Cumaya kadar telafi için hangi metotları seçtin bakalım mimu ?

Kırk takla atma...
Amuda kalkıp maydanoz suyu tüketme ...
Nevşehir'e kadar bir yürüyüp gelme ...

Sil baştaaann başlamak gerek bazeeen
Eviiii toparlamakk
Sil baştan silmek gerek bazen
Toz almayı unutmadannn

Bu sabahki şarkım bu olsa gerek ev savaş alanııı off ya ben oynamıyorım

Ben saldım ... yarın temizlik günü . Ayşe ablama dedim , dil altını yutta gel manzara karşısında ihtiyacın olacak

Sil baştaaann başlamak gerek bazeeen
Eviiii toparlamakk
Sil baştan silmek gerek bazen
Toz almayı unutmadannn

Bu sabahki şarkım bu olsa gerek ev savaş alanııı off ya ben oynamıyorım

bitmiyorrr bitmiyorrrrrrr ahuuu o işler bir türlü bitmiyorr
sabah kalktım bulaşık makinası boşalttım
çamaşır astım geldim işe

Sadece ödemse iyi gerçi tırmanma da yürüme de yediğini erittiysen ödemi gönderiririz
Hmmm , Cumaya kadar telafi için hangi metotları seçtin bakalım mimu ?

Kırk takla atma...
Amuda kalkıp maydanoz suyu tüketme ...
Nevşehir'e kadar bir yürüyüp gelme ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…