Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hmmm , Cumaya kadar telafi için hangi metotları seçtin bakalım mimu ?

Kırk takla atma...
Amuda kalkıp maydanoz suyu tüketme ...
Nevşehir'e kadar bir yürüyüp gelme ...

İşim ve evim arası 40 km falan yürüyerek gelip giderim kaptanım :)

Ay maydonoz ve salatalık suyuna daldım makina yanımda olsa öğlen ve akşam da yeşil birşeylerin suyunu sıkardım :)

Kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum tüm kaslarım ağrıyor. Karda buzda tepelere tırmandım, botum meftaaa

Ay bi foto ekleyeyim kaptanım sana dedim ama yine yükleyemedim :/

Sadece ödemse iyi gerçi tırmanma da yürüme de yediğini erittiysen ödemi gönderiririz

Karda buzda tırmanmanın puanı kaç ahum :)

Anam o ne kiz ben iki oda bir salon evi zor temizliyom valla ay şimdi bide camları geldide gozumun onune aklımı kaçırıyorum sandım rabbim ağzınızın tadıyla oturmayı nasip etsin iyi günlerde insallah tatlim

Karlar altında inanılmazdı beyaz gelinliğini giymiş Kapadokya çok etkileyiciydi.

Yapmış yapmışşş ... şu an maydanoz suyu eşliğinde Nevşehir!e yayan gidiyor yakmak için

İstanbul gişelerden geçiyorum kaptanımmm :) çantam da maydonoz sularım ve ben :)

Aaa burası senin evinimi ne kadar zevkli döşenmiş güle güle ağzınızın tadıyla oturun insallah benimkide İki oda biri çocuğun biri bizim salonda oturuyoruz bizde bi misafir gelince elimin ayağımın dolaşması ondan topla topla bitmiyor

buralar bi sessizleşti. kafamı toplayıp işe koyulmam lazım ama yok olmuyor :)

benimde içim uyuyor.öğlene ne yesem diye düşünüyorum bişeyde getirmedim.kafamı toplayıp bi plan yapamadım.

ben daha kahvaltı yapmadım ya maydonoz salatalık limon suyu içtim. Öğlende ton balığı yoğurt yaparım diyorum. SAlatalık malzemem yok. Hava da öyle kötü ki.

Valla canım bende abenciğimin kürünü yaptımm açlıktan düz duvara tırmnaıyorum
Hadi hayırlısı bakalım çipilim kaç kilo gidecek bakalım merakla bekliyorum sabah bende başlamaya niyetliydim de regl başladı ödem mödem sonucu net anlayamam diye vaz geçtim haftaya inşallah yapıcam. Bide çarşamba günümüz var onu da düşününce haftaya erteledim

canım hafta sonları pek gelemiyorum ben hafta içi aktifim ama
bu akşam seni meşhur edicem üzülme
Ooo süper ozaman gelmiycen diye korkmaya başlamıştım
ahu nasıl ısıtıyorsunuzzz yaaa ankara soguk bir şehirrrr
Kasım'da 300 aralıkta 500 yaktık kuzu çok soğuklarda da soba başında oturuyoruz terasta, çocukların yataklarında elektrikli battaniye var bide çok sıcağı sevmezler zaten bi üşüyüp giyinecekler bi soyunacaklar benimkiler
Süre tutmalı düzenli spor gibi varsa puan var yoksa yediklerin yürüdüklerini götürdü
sağol canım cümlemiz oturalım inşallah ağız tadıyla
işte yarı pis yarı temiz oturuyorum

Vallaa papatyamm açlıktan gözümm dönüyor sadece 1,5 haşlanmış yumurta yedimm düşünnn

Karlar altında inanılmazdı beyaz gelinliğini giymiş Kapadokya çok etkileyiciydi.

İstanbul gişelerden geçiyorum kaptanımmm :) çantam da maydonoz sularım ve ben :)

Sindire sindire içç , cumaya kadar içeceksin ne de olsa

(kaçamaklara karşı sinirli kaptan aus'tan selam söylemiş miydim mimu? söyledimmm yakallaaa ! )

Teşekkür ederim canım .
Sadelik ruhuma işlemiş , odama da :)

benimde içim uyuyor.öğlene ne yesem diye düşünüyorum bişeyde getirmedim.kafamı toplayıp bi plan yapamadım.

Sen plansız olunca far tutulmuş tavşan gibi kalıveriyorsun diyette kelebeğim , tasarla bence toplayıp kafanı listeni.

Valla canım bende abenciğimin kürünü yaptımm açlıktan düz duvara tırmnaıyorum

Sakınnnnnnnn bırakmaaaaaaaaaa .
Ekleme çıkarma yapma .
Foto yolla bana öğle yemeğini

Seni ancak o kür çevirir bu yoldan

bu beden farkları beni öldürecek. 2numarasını bulamadım diye 3 nolu külotlu corap aldım.bu marka hiç almmıştım.3 nolu olmadı iyi mi kime göre yaptılarsa.bende 2 nolu olan başka rengi giyip geldim.sanırım bunlar alman kafası 3 nolu küçük 1 nolu büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…