Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben saldım ... yarın temizlik günü . Ayşe ablama dedim , dil altını yutta gel manzara karşısında ihtiyacın olacak

bitmiyorrr bitmiyorrrrrrr ahuuu o işler bir türlü bitmiyorr
sabah kalktım bulaşık makinası boşalttım
çamaşır astım geldim işe
Bende bir Ayşe abla yanında da promosyon olarak Fatma abla istiyorum hatta her kata bir ablada hiç fena olmaz
işleri evde bırakıp bende işe gitmek istiyorum gelince de bir sihirli değnek yada tatlı cadının burnundan benimki bide xxl burun daha çok iş yapar bi kıvırırım 3 kat bitti gitti

3 kat .... düşünemiyorum kendimiii

Her kat aktif kullanımında mı ahu ? Kapalı kullanılmayan oda vardır herhalde ?

3 kat .... düşünemiyorum kendimiii

Her kat aktif kullanımında mı ahu ? Kapalı kullanılmayan oda vardır herhalde ?
Bodrum'da spor yapıyorum bi odasında diğer odada eşim atölye yaptı bildiğin vidalar yerlerde
Giriş katta oturma odası mutfakla bir arada orda oturuyoruz yiyoruz içiyoruz
Salon misafir geldikçe oturuluyor ama kuşlar var orda onlar batırıyor
1.kat yatak odaları 3 oda 2 banyo var
Her daim kulanımda
2.kat oyuncak odası,teras. Bebeler oyuncaktan çıkmıyo arkadaşları gelince.teras her daim duman yeri her türlü duman işini orda görüyoruz soba mangal sigara nargile ne ararsan doktorum duymasın
Her yeri kullanıyoruz şöyle kapısını kapatayımda girmeyelim dediğimiz yer YOk.geçen babamlara gittim siz hep bu odada mı oturuyorsunuz dedim biz bi aşağı bi yukarı bi sağda bi solda atraksiyonlu oluyo dedim gülüyo duramıyoruz her yerdeyiz

Hoşgeldin sekerim insallah çok kaçamak yapmamisdindir kesinlikle her kelimesine katılıyorum bende gitmiştim ve çok beğenmiştim tabi ben ağustosta gitmiştim ve böyle bir sıcağı sadece orda gördum ne sıcaktı ama karlar altında çok güzeldir eminim

Allah sana kolaylık versin ... Okurken yoruldum ben Babangillerdenim ben :)))

Ahanda hayatımızın geçtiği oda

Salon öyle durur , misafirden misafire açılır .

Yapmış yapmışşş ... şu an maydanoz suyu eşliğinde Nevşehir!e yayan gidiyor yakmak için

Ohh ne güzel topla otur valla bende 4+1 normal bi evde kışı böyle bi evde de yazı geçirmek isterdim yada bu evde her yere bi reform Bide Ayşe teyze

Aynen öyle , en azından bazı yerler batsa da her daim toplu yerlerim var

Ayy sende merdiven silmek bile yarım gündür

Ahu060812 altta bir begum75 gördüm sankiii

Kaç puanlık spor yapmış meraktayım

kaptanım günaydın
hafta sonu hiç spor yapamadım,cuma akşamı kv ve annesi geldiler,cumartesi sabahtan eltime geçtik evde kuranı vardı,kurandan sonra anneme geçtim çünkü istanbuldan kardeşim geldi pazar günü geç girdim eve,şimdide işyerindeyim bu arada misafirler hala bende ama bu akşam yapıcam sporumu inşallah

ayyyy patronum hafta sonu gerdiig yetmedi germeye devam ediyorrr benii :((((

sinirden şişecek her yerim artı çıkıcam cumaa günü vallaaaaa
Ah kiyamam ya boşver sen onları bütün patronlar aynı iyisi çok nadir oda bize denk gelmez ne işinde çalışıyorsun canım sen çokmu stresli bi işin varki

Akşam girersen menüde yaz begüm .
Bu hafta bir sıkı tut bakalım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…