Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cansınn tatlımm sporuda artırcamm inşallahhh bu yaz benim yazım olcakk inşallahh
Kızz @tuba52 rakibemmmm nerlerdesinnn

Tam gaz diyet yapıyooor

bende bugün bezelye yerine ton balıgı salata+yogurt yiycemm

yarın lazanya varmışşş sabah etimek yemem artık azcık yerim

ooo mamaaaa miiyaaaaa lazanyaaaaaaaa

Aus hiç sevmedi bu lazanya işini

ahhh gafam ganiyiiii gafaaaam

ilahi kaptaniçem nerden bulursun bu benzetmeleri..elmacıoğluna gidecem mimu iyi bilir zannımca

hahaha gitmedimm doktorum elmacıoğluna onun çok yakınında eski bir hamam vardı adını unuttum orayı restuarant yapmışlardı. Yi benden bi kayseri tabağııı

hahaha gitmedimm doktorum elmacıoğluna onun çok yakınında eski bir hamam vardı adını unuttum orayı restuarant yapmışlardı. Yi benden bi kayseri tabağııı
sabiha sultan mı neydi aaa niye oraya gittin ben orayı hiç begenmedim.yani yemeklerini hele tatlıları berbattı

sabiha sultan mı neydi aaa niye oraya gittin ben orayı hiç begenmedim.yani yemeklerini hele tatlıları berbattı

bende çok bayıldığımı söyleyemiyeceğim. nedense oraya gittik ya şu an ne düşündük hatırlamıyorum ben zaten tadına bakıp bırakmıştım orada. Tatlı da yememiştik zaten.

kayseri de taş mekan üstüne yok sanırım bayıldımmm bayıldım oraya.

oraya da mı gittin vay cadı.

Merhaba herkese )

dünden kalan ev işlerimi bitirmeye çalışıyorum ...

Ausencia kaptanım babamın slm var size ) sabah kahvaltıda diyor ki senin yüzün inceldi diyor..sizlerden bahsettim bi kaptanımız var dedim eli sopalı dedim cıs şeyler yiyince sopayı eline alıyor...babam diyorki kaptan kızımıza bende slm söyle hahaha üzerimde kalmasın slm iletiyim dedim )

bu internet cok tehlikeli.şuraya hazırlıksızım yemeğim yok diyetteyim yazdım hemen etrafımı hazır ayağınıza diyet yemekleri reklamları sardı.

ahahaha Allahtan bu kategori de müşterim yok. Yoksa arada bende kk da kendi verdiğim reklamları görüyorum

hem sabah hem akşam gitmiştim kayserideyken. en çok orayı sevdim.

kayseride hacı steak üzerine yok.her yönden hesap da dahil

talas uzak kaldı yksa mutlaka deneyecektim.

Merak edip ben baktım taş mekan denen ne merem bi yer diye

Mimu Kayseri den kilo alıp dönmüştüüüü değil miiii

Şimdi tüm parçalar birleşti mekanı görünce

Ve aleyküm selam canım .
İyi kalplidir de deseydin böyle cadı gibi hayal etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…