Cansınn tatlımmsporuda artırcamm inşallahhh bu yaz benim yazım olcakk inşallahh
Kızz @tuba52 rakibemmmm nerlerdesinnn
bende bugün bezelye yerine ton balıgı salata+yogurt yiycemm
yarın lazanya varmışşşsabah etimek yemem artık azcık yerim
ilahi kaptaniçem nerden bulursun bu benzetmeleri..elmacıoğluna gidecem mimu iyi bilir zannımcaSen plansız olunca far tutulmuş tavşan gibi kalıveriyorsun diyette kelebeğim , tasarla bence toplayıp kafanı listeni.
Sindire sindire içç , cumaya kadar içeceksin ne de olsa
(kaçamaklara karşı sinirli kaptan aus'tan selam söylemiş miydim mimu? söyledimmm yakallaaa !)
Teşekkür ederim canım .
Sadelik ruhuma işlemiş , odama da :)
Sen plansız olunca far tutulmuş tavşan gibi kalıveriyorsun diyette kelebeğim , tasarla bence toplayıp kafanı listeni.
Sakınnnnnnnn bırakmaaaaaaaaaa .
Ekleme çıkarma yapma .
Foto yolla bana öğle yemeğini
Seni ancak o kür çevirir bu yoldan
ilahi kaptaniçem nerden bulursun bu benzetmeleri..elmacıoğluna gidecem mimu iyi bilir zannımca
Aynennn kuzuumm verdinn gazıı sağlammm karnımm gurull gurulll gurulllduyorTam gaz diyet yapıyooor
ooo mamaaaa miiyaaaaalazanyaaaaaaaa
Aus hiç sevmedi bu lazanya işini
sabiha sultan mı neydi aaa niye oraya gittin ben orayı hiç begenmedim.yani yemeklerini hele tatlıları berbattıhahaha gitmedimm doktorum elmacıoğluna onun çok yakınında eski bir hamam vardı adını unuttum orayı restuarant yapmışlardı. Yi benden bi kayseri tabağııı
Hayyy ağzın ball yesinn iyii akıll ettin kuzumm unuturdum ben onuuuevet evetDelyDoly mısır eklemeyin de.sen şimdi sipariş verirsin.
sabiha sultan mı neydi aaa niye oraya gittin ben orayı hiç begenmedim.yani yemeklerini hele tatlıları berbattı
oraya da mı gittin vay cadı.bende çok bayıldığımı söyleyemiyeceğim. nedense oraya gittik ya şu an ne düşündük hatırlamıyorumben zaten tadına bakıp bırakmıştım orada. Tatlı da yememiştik zaten.
kayseri de taş mekan üstüne yok sanırım bayıldımmm bayıldım oraya.
Tam gaz diyet yapıyooor
ooo mamaaaa miiyaaaaalazanyaaaaaaaa
Aus hiç sevmedi bu lazanya işini
bu internet cok tehlikeli.şuraya hazırlıksızım yemeğim yok diyetteyim yazdım hemen etrafımı hazır ayağınıza diyet yemekleri reklamları sardı.
bu internet cok tehlikeli.şuraya hazırlıksızım yemeğim yok diyetteyim yazdım hemen etrafımı hazır ayağınıza diyet yemekleri reklamları sardı.
oraya da mı gittin vay cadı.
kayseride hacı steak üzerine yok.her yönden hesap da dahil
oraya da mı gittin vay cadı.
Merhaba herkese)
dünden kalan ev işlerimi bitirmeye çalışıyorum ...
Ausencia kaptanım babamın slm var size ) sabah kahvaltıda diyor ki senin yüzün inceldi diyor..sizlerden bahsettim bi kaptanımız var dedim eli sopalı dedim cıs şeyler yiyince sopayı eline alıyor...babam diyorki kaptan kızımıza bende slm söyle hahaha üzerimde kalmasın slm iletiyim dedim )
Az kuzum 2 large yumurta yeseydinVallaa papatyamm açlıktan gözümm dönüyor sadece 1,5 haşlanmış yumurta yedimm düşünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?