Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyy şimdiden geçmiş olsun bi hafta zor oluyo hele ilk günü hiç demeyim bizim eski usül dikişli olmuştu travmatik oldu
biz ne oldugunu anlamadık 29 günlüktü.30 olsa yapmam dedi dr u.ilk ay en idealiymiş.

Kızlar 25 ocak 1 şubat arasında da İstanbul dayım orda sizinle buluşup dönüşte de ankara da buluşabiliriz ben Isparta kule evleri Bahçeşehir de olacam Mecidiyeköy e biraz uzak sanki demi şeker arabam da yok
Evet cnm bahcesehir mecidiyekoye biraz uzak bizim araba varda ben kullanmayı bilmiyorum istanbuldaki diğer kızlarda gelecekse belki ortak bi noktada bulusabiliriz mimu88 Betulina @pamukskr başka kim vardı hatirlayamadim

cydnz_1 hosgeldin. Seni çok merak etmistik. Iyi olmana sevindim ama kaybina ve esine yzuldum.
Basın sagilsun, esine de gecmis olsun.
aeben benim mezun olmama 3 ders var, lakin bende dondurdum.
Bu sistemle imkani yok zaten, çalıştığım dersten 9 evet dokuz puan vermişlerdi.
Bende 6,5 aylik bebeğini birakip gitmistim vizelere, bu haksızlıği kendime yediremedim. girmedim finallere,.
Kayıt ta yenilemenin anlamı yok, varsin donsun.
Dertleri insanları mezun etmeyip kendilerine durmadan para yatiracak enayiler ya da sacma sapan bi yolla güya eğitim kalitesini artırmak mı bilmem ama bu yol yol degil.
Kitabı,dersi, butunlemesi herşeyi olan örgün öğrencisine reva gorulmeyeni kısıtlı imkanlar ile okul bitirmeye çalışan insanlara yapiyorlar.
Bu sistem ya değişir ya birçok öğrenci yitirirler.
Askerlik tecili için gidenleri değil ama, onların derdi zaten eğitim değil.
Senin benim gibi bu işi ciddiye alanları...

Sekercikiz ben varim ama anadolu yakasindayim.
Arabam var ama yine de o taraf cok uzak, arti bebegimde ufak.
Siz buluşun artik, napem
Kısmetim yok..
Ben gelirsem oğlumu kayinvalide ye bırakıcam sende annene felan bırakabilirsen ortak bi nokta bulabiliriz herkesin rahatça gelebileceği bir yer olabilir

Ausencia canım be oğlanı 2017 temmuz ayında sünnet ettirdim.
gerçekten çok rahattaık eski düzen dikişli oldu ama doktor
süperdi rahatlattı onu bolca konuştu bi temizleyelim sen izin verince sünnet yaparım sen izin vermeden yapamam felan dedi. neyse sünnet bitince söyledi çocuk sünnetin olup bittiğini duyunca çok sevindi.
sana tavsiyemdir sakın sünnetten sonra yarası iyileşene kadar gösterme görmesini engelle
çünkü doktorumuz anestesi etkisi olan bir krem ile sürekli pansuman yapmamı istediği için ağrısı olmadı ama
yarasını görünce çok korktu bak bence al sende kullan ilacın adı anestol pomad ben güneş yaığı vs. kullanırım zaten çok iyidir.
ilk 2 yada 3 gün kullanırsın zaten belki yazar doktorun.
sıkıntın olmaz. sünnet kilodunu 2 tane almanı tavsiye ederim.
allah yardımcınız olsun canım

Ay heryerim ağrıyor.
Hem spor yap hem uykusuzluk, ağrılar,uyanamama, yorgunluk,.ne olacak boylebilmem.
Gece bizi uyutmuyor simdi kendisi uyuyor. Ne yapacam bu kızla bilmem. 8 ayi dolacakhala diş miş yok.aylardir sıkıntısı var ama
Uyku egitimi vermistim, o kadar ağladı yavrum o ara , kendi kendine uyumayı öğrenmişti, donertotoyu yatardi.
Şimdi hop başa döndük yine..

aman zor günlerr Allah kolaylık versin benim büyük kız ilk dişini 10 aylık çıkardı en küçüğün 8 aylık 8 dişi vardı hiç belli olmuyo bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…