- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
oy güzel yürekli ahum.misafirperver hatuncum,yormayalım seni sende felekten bi gece çal.Hahahah verme gerek YOk var ya en şişman zaten 1.belli
var
Benim ev hahahha
anammmm bu zamana ne kaldı yavrum.ay ne korkuyordur şimdi.
Bengenelde çay kahve özürlü olup yemekle ilgilendiğim için anca yenecek yerleri tavsiye edebilirimkızlar şöyle manzarası güzel kahvesi özel var mı bi mekan?
Oyy şimdiden geçmiş olsun bi hafta zor oluyo hele ilk günü hiç demeyim bizim eski usül dikişli olmuştu travmatik olduBi çılgınlık yapardım da tarih hiç uymaz hocam .
30 unda sünnet var Yusufun ... kesim faslı sadece .
Erkek olacak ha paşaKorku yok.
Merak var , yeni hali nasıl olacak diye
Bi de kankasıyla peş peşe aldık hastane randevusunu , yarenlik etsinler birbirlerine
biz ne oldugunu anlamadık 29 günlüktü.30 olsa yapmam dedi dr u.ilk ay en idealiymiş.Oyy şimdiden geçmiş olsun bi hafta zor oluyo hele ilk günü hiç demeyim bizim eski usül dikişli olmuştu travmatik oldu
ozaman bi yerlerde kahvaltı mı yapsak.Bengenelde çay kahve özürlü olup yemekle ilgilendiğim için anca yenecek yerleri tavsiye edebilirim
Akşam bana uymaz hanımlar kıskaççççç bi koçiş var bende
Evet cnm bahcesehir mecidiyekoye biraz uzak bizim araba varda ben kullanmayı bilmiyorum istanbuldaki diğer kızlarda gelecekse belki ortak bi noktada bulusabilirizKızlar 25 ocak 1 şubat arasında da İstanbul dayım orda sizinle buluşup dönüşte de ankara da buluşabiliriz ben Isparta kule evleri Bahçeşehir de olacam Mecidiyeköy e biraz uzak sanki demi şeker arabam da yok
Erkek olucak kuzu hemi Rabbim dagmatliginı görmeye nasip etsin insallahBi çılgınlık yapardım da tarih hiç uymaz hocam .
30 unda sünnet var Yusufun ... kesim faslı sadece .
Ben gelirsem oğlumu kayinvalide ye bırakıcam sende annene felan bırakabilirsen ortak bi nokta bulabiliriz herkesin rahatça gelebileceği bir yer olabilirSekercikiz ben varim ama anadolu yakasindayim.
Arabam var ama yine de o taraf cok uzak, arti bebegimde ufak.
Siz buluşun artik, napem
Kısmetim yok..
aman zor günlerr Allah kolaylık versin benim büyük kız ilk dişini 10 aylık çıkardı en küçüğün 8 aylık 8 dişi vardı hiç belli olmuyo bu işlerAy heryerim ağrıyor.
Hem spor yap hem uykusuzluk, ağrılar,uyanamama, yorgunluk,.ne olacak boylebilmem.
Gece bizi uyutmuyor simdi kendisi uyuyor. Ne yapacam bu kızla bilmem. 8 ayi dolacakhala diş miş yok.aylardir sıkıntısı var ama
Uyku egitimi vermistim, o kadar ağladı yavrum o ara , kendi kendine uyumayı öğrenmişti, donertotoyu yatardi.
Şimdi hop başa döndük yine..
Olabilirozaman bi yerlerde kahvaltı mı yapsak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?