Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir günlük kahvaltıdan bişi olmaz ausa demem

@Auscencia kaptanim simdiden yusufa geçmiş olsun.
Olduda bitti maşallah,damat olur inşallah.
Ahu060812 valla çok zormus cani sagolsun tabi son tahlilde ama yorucu da.
Eşim yardımcı olmasa spor filanda yapamazdım zaten.
Bugün de yapabilirim inşallah çünkü yarim abimlere.gececegim persembe.de zaten off..

Merhaba herkese :) dün gelemedim tekrar işler bitmedi malesef Ausencia geçmişi bitiremediğim gibi yeni sayfalar çıktı neyse şimdi okuldan çıktım okuyacağım hepsini
Dünkü menümü yazmadım evet çünkü unuttum hatırladıkça birleştirip toplu atacam bugün biraz kötü oldu evden aç çıktım yolda simit yedim öğlen de okulda yedim yemek kötüydü

Aynen leydim . Gerçekten en çok çalıştıgım bu dönem oldu . Örgünde bukadar zorlamıyorlar insanları
Başka bölümleri bilmiyorum ama ilahiyatda mezun fazlalaşmış sanırım bu yönde çıtayı yükseltip mezun azaltmayı düşünüyorlar bu arada gınansta saglıyorlar bir taşla iki kuş işte o taraftan bakınca ama bu taraftan bakınca haksızlık . Hele daha evvelki sınavların sorularına bakınca dahada haksızlık .
Hayır olsun bakalım . Sonuçta benim amaç bilgi , çalışmak gibi bir amacım yok ama bu durumda dondururmuyum devam ne geçersen kalanlarıda ömrüm olursa seneye verirmiyim genüz bilmiyorum . Sonuçlar bi açıklansın bakalım .

Aebencim egitim kalitesini 4 yanlısin 1 doğruyu götürmesi ile mi artiracaklarmis ?
Kitaptan çalışarak o kadar emek vererek bu puan sana reva mı?
Günlerce ugrayamadin senn buralara, ders.çalışıyorum diye. Bunu haketmedik..
Ben dış ticaret okuyorum, zaten işim dış ticaret o yuzden çok zorlanmadan verdim çoğu dersi, kısa kısa notlar alarak, ama bu sistem herseyi alt üst etti.
Atarak gecilseydi eski sistemde eşim geçerdi, kendisi yillardi okuyor anca 3. Sınıfta
Hadi o çalışmıyor bizim suçumuz ne ?
Yine de umarim çalışmanın karşılığını alırsın canım. Yazık vallahi..

Benim ofiste Beylikdüzü'n de Bahçeşehir'e çok yakın evim çok merkezde :)

şimdi kızlar ben 28i cumartesi gelirim muhtemel 3ü cuma dönerim.2 si perşembe kahvaltı da olur ikindi kahvesi de veya kahvaltı sonrası kahveside veya akşam kahveside.
saydin78
aeben
Nare83
Ahu060812
başka kim vardı?
size 2 şubat perşembe ne vakit uyar yazabilirmisin?
haftasouna kalamam büyük ihtimal.sonra siz yine buluşursunuz hepinize uyan vakitte olur mu.

Caya ve kahveye sekeri birakali yillar oldu cok sükür benim seker orucu sadece suni sekere karsi :) meyve yiyorum ilk etapda meyvesiz cok zor olur 21 gün sonra Allah izin verirse hedefim 40 a tamamlamak yavas yavas meyve porsiyonlarinida azalticam ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…