Bir günlük kahvaltıdan bişi olmaz ausa dememkelebekolacam ozaman ctesi sabah sana uyarsa Kızılay da bi kahvecilerde 4 şubatta 11 gibi buluşup kahve içelim sadece şimdi kahvaltı da olur da diyeti bozmayak yiyemeyeceğimiz şeylere boşa para vermeyelim
bebeler gelmiy demiii
İyi bir yemek ve dibek kahvesi demlikte çayda ikram bi yere götürem sizi o vakitkızlar bence yemek daha iyi olurrr mesela bi ızgara köfte salata ayran üzerine
kahve vsss
Bildiğim bir mekan varsa orasıda olur saydınımHamamönünde çok güzel mekanlar var, orada kahvaltı yapabiliriz bencene dersiniz aeben Ahu060812 Nare83 kelebekolacam başka katılacak şeker varmıydı? unuttuysam kusura bakmayın şekerler :) ♡
Birkaç tane var AebenimBildiğim bir mekan varsa orasıda olur saydınım.
Hamamönünde çok güzel mekanlar var, orada kahvaltı yapabiliriz bencene dersiniz aeben Ahu060812 Nare83 kelebekolacam başka katılacak şeker varmıydı? unuttuysam kusura bakmayın şekerler :) ♡
İyi bir yemek ve dibek kahvesi demlikte çayda ikram bi yere götürem sizi o vakit
bana hepsi uyarrrr , yeterki yemekten haber verinn
Aynen leydim . Gerçekten en çok çalıştıgım bu dönem oldu . Örgünde bukadar zorlamıyorlar insanlarıcydnz_1 hosgeldin. Seni çok merak etmistik. Iyi olmana sevindim ama kaybina ve esine yzuldum.
Basın sagilsun, esine de gecmis olsun.
aeben benim mezun olmama 3 ders var, lakin bende dondurdum.
Bu sistemle imkani yok zaten, çalıştığım dersten 9 evet dokuz puan vermişlerdi.
Bende 6,5 aylik bebeğini birakip gitmistim vizelere, bu haksızlıği kendime yediremedim. girmedim finallere,.
Kayıt ta yenilemenin anlamı yok, varsin donsun.
Dertleri insanları mezun etmeyip kendilerine durmadan para yatiracak enayiler ya da sacma sapan bi yolla güya eğitim kalitesini artırmak mı bilmem ama bu yol yol degil.
Kitabı,dersi, butunlemesi herşeyi olan örgün öğrencisine reva gorulmeyeni kısıtlı imkanlar ile okul bitirmeye çalışan insanlara yapiyorlar.
Bu sistem ya değişir ya birçok öğrenci yitirirler.
Askerlik tecili için gidenleri değil ama, onların derdi zaten eğitim değil.
Senin benim gibi bu işi ciddiye alanları...
Aebencim egitim kalitesini 4 yanlısin 1 doğruyu götürmesi ile mi artiracaklarmis ?Aynen leydim . Gerçekten en çok çalıştıgım bu dönem oldu . Örgünde bukadar zorlamıyorlar insanları
Başka bölümleri bilmiyorum ama ilahiyatda mezun fazlalaşmış sanırım bu yönde çıtayı yükseltip mezun azaltmayı düşünüyorlar bu arada gınansta saglıyorlar bir taşla iki kuş işte o taraftan bakınca ama bu taraftan bakınca haksızlık. Hele daha evvelki sınavların sorularına bakınca dahada haksızlık .
Hayır olsun bakalım . Sonuçta benim amaç bilgi , çalışmak gibi bir amacım yok ama bu durumda dondururmuyum devam ne geçersen kalanlarıda ömrüm olursa seneye verirmiyim genüz bilmiyorum . Sonuçlar bi açıklansın bakalım .
benim evde beylikdüzünde sana kiralayım mimu:)))))Benim ofiste Beylikdüzü'n de Bahçeşehir'e çok yakın evim çok merkezde :)
Caya ve kahveye sekeri birakali yillar oldu cok sükür benim seker orucu sadece suni sekere karsi :) meyve yiyorum ilk etapda meyvesiz cok zor olur 21 gün sonra Allah izin verirse hedefim 40 a tamamlamak yavas yavas meyve porsiyonlarinida azalticam ins.Şekere sabredin hiç aramıyorsunuz sonra kendiliğinden ortaya çıkan bi kalori eksiğiniz oluyo çünkü şeker gerçekten hiç bi işe yaramayan bi kalori ben çayı şekersiz içerim yıllardır kahveye de burda başladım.buraya geldim geleli de tatlı yemiyorum en fazla tadıyorum bi çatal bi kaşık gerçekten istek azalıyor sabredin
Bişey sorayım bide sizin şeker diyetin de meyve varmıydı yoksa biraz zorlanırsınız ama inşallah başarırsınız burdan haberlerinizi bekliyoruz yazarsınız sonucu ara ara.
Begümcüğüm şimdi öğlen eğer ekmek yerine dolu bi kase yoğurt yeseydin off çok şiştim derdin ben yoğurda sınır koymuyorum çünkü kalorisi olsada getirisi büyük çok tok tutuyo akşamda çok kötü sayılmaz ama bu menü sabit kaldırır kilon az olduğu için bencede.ama sen sporla eksiye düşmüşsündür paylaşıma devam
Sana başlangıç olarak 15 puan veriyorum ama bidahakine total en az 60 dk olsun
Kız Betül seni spora yazmıyozmu cuma ya kadar hazırlan sonra seni de kanatlarımın altına alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?