benim evde beylikdüzünde sana kiralayım mimu:)))))
Ben hafta içi Zeytinburnu, haftasonu ailemle Üsküdar da oturuyorum ve Taksimde çalışıyorumçok sevindim tatlım hangi semt ben sarıyer de oturuyorum.
seyrantepe de çalışıyorum.
benle senBi zift molası cee demeye geldim :)))
N'oluyooor burdaaaaa ... kim buluşuyoooor
ya bu arada masumm banu onu biliyorum ahu da ahu.diğerlerinden isim alsam.merak ettim sakıncası yoksa?
Tam bende sana yazıyordumAeben abla gördüm seni :) nasilsin sinavin nasil gecti masallah sana azmin daim olsun
gürpınarmıydı gülpınar mı.ahenk istanbulda .lakin kiracı varAaa gerçekten mi neresinde :) şimdi de ofise dönüyorum teee Bostancı dan ve kahvaltım 1 bardak maydonoz salatalık kivi suyuydu şimdi bayılazam
üsküdar yazın çok güzel olur canımBen hafta içi Zeytinburnu, haftasonu ailemle Üsküdar da oturuyorum ve Taksimde çalışıyorum
Ben hafta içi Zeytinburnu, haftasonu ailemle Üsküdar da oturuyorum ve Taksimde çalışıyorum
süpersinAusencia
yaptım olduuuuu
lazanya yemedimm
çoban salatamın üzerine kaşar rendesi ekledimmm
ve kıyma kavurması yedim 2-3 ymk kadarrrrr
gürpınarmıydı gülpınar mı.ahenk istanbulda .lakin kiracı var
ayy biliyormuydum devrelerim mi yandı tüh bişey mi kaçırdımAyrıcakelebekolacam benim ismimi bilmiyor musun :)
Sen yaparsın Allahın izni ile. Ara verme lütfen.Aynen leydim . Gerçekten en çok çalıştıgım bu dönem oldu . Örgünde bukadar zorlamıyorlar insanları
Başka bölümleri bilmiyorum ama ilahiyatda mezun fazlalaşmış sanırım bu yönde çıtayı yükseltip mezun azaltmayı düşünüyorlar bu arada gınansta saglıyorlar bir taşla iki kuş işte o taraftan bakınca ama bu taraftan bakınca haksızlık. Hele daha evvelki sınavların sorularına bakınca dahada haksızlık .
Hayır olsun bakalım . Sonuçta benim amaç bilgi , çalışmak gibi bir amacım yok ama bu durumda dondururmuyum devam ne geçersen kalanlarıda ömrüm olursa seneye verirmiyim genüz bilmiyorum . Sonuçlar bi açıklansın bakalım .
BetuussBen hafta içi Zeytinburnu, haftasonu ailemle Üsküdar da oturuyorum ve Taksimde çalışıyorum
ne tebriği canım, de biz seni tebrik edelim
Nolduki balım sendemi derece yaptınki kaçırdımmı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?