Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ah cnm çok sevinirim varya istanbula mi geliyosun hangi tarihte nereye ben Avrupa yakasındayım mecidiyekoyde

Süper olur, inşallah denk geliriz doktorum

Haziranda da geliceksen tekrar bende o zamanlar oradayım ben gelirim valla

evettttt ben çok ciddiyim ne olacak ki.bi saat bile ayırsanız .bi kahve içsek biryerlerde.

canım, benim sorunum iştah, açlık diye bir şey neredeyse hiç yaşamıyorum. Hatta ondan dolayı diyette olduğumu da anlamıyorum, yani demi karnım gorduldasa diyette olduğumu anlayacağım.
Ben senin dediğin gibi yumurta, 1 dl tb ekmek ve çok az peynirle başladım bugün güne. Çoğu zaman böyle yapıyorum. Nadiren de diğer türlü. Ama farketmiyor iştahım hep açık

evettttt ben çok ciddiyim ne olacak ki.bi saat bile ayırsanız .bi kahve içsek biryerlerde.
Ay süper olur derim :) heyecan yaptım benim Istanbul seyahatim olacak ama 25 gün sonra falan. Sanırım buluşma zamanımıza denk gelmiyor

Kız Betül seni spora yazmıyozmu cuma ya kadar hazırlan sonra seni de kanatlarımın altına alacam
Ah nasılda anladın, gizli gizli size heves ediyorum Canım spor salonu bakıyorum iki gündür, inşallah toplamam lazım bu yağ çuvalını Yakında aranızdayım

betül bunlar seni doyurmaz aç bırakır.douyormusun açlık hissi değilde tatlı yeme ihtiyacı olmuyormu?o 4 kaşık tavugu salataya gömsen,sabah yumurta yesen peyynir yesen biraz yeşillik.
kendimden nefret ettiğim de kıtlığa giriyorum, hiç acıkmadım inan ki. Pazardan midem nasıl doluyduysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…