Ah cnm çok sevinirim varya istanbula mi geliyosun hangi tarihte nereye ben Avrupa yakasındayım mecidiyekoydeOyy geçmiş olsun babaannenede rahmet diliyorum zaten belliydi bişey olduğu neyse hayat devam ediyor seni kaptanım izne ayırmak zorunda kaldı ilk hafta sen bildirim yapamayınca 0.15 yüzdeyle birinciliği kaçırdık haftaya da aynısı olmasın diye izne ayırmak zorunda kaldı haberin olsun
İyiyim ablam 15 tatilde buluşalım
Kız benim eşimde aynı sebepten İstanbul a gitme diyo karda kışta ne işin var diye sanki kışın ilk kez gidiyorum bende saldım bebeleri üstüne sanki azıcık kıvama geldi gibi sen neresindensin İstanbul un belki sana bi cee derim uzak değilsen
Zaten ben sevilen bi kişi olarak bütün çalışanlarım şimdiden hazır herkes beni bekliyor sende gel seversin beni
Ay çok büyük bi şans ama işte dağına göre kış veriyor Rabbim hem çalışıp hem 3 çocuk uyutmak seni mahveder di
2 şubata bende dönmüş olurum 3 şubat da olur
@masumm
@saydin78
uyar mı kızlar bi bakın hele Banu sana hafta içi oluyo mu
Süper olur, inşallah denk geliriz doktorum♡
Haziranda da geliceksen tekrar bende o zamanlar oradayım ben gelirim valla
gerçek mi ?
Oyy geçmiş olsun babaannenede rahmet diliyorum zaten belliydi bişey olduğu neyse hayat devam ediyor seni kaptanım izne ayırmak zorunda kaldı ilk hafta sen bildirim yapamayınca 0.15 yüzdeyle birinciliği kaçırdık haftaya da aynısı olmasın diye izne ayırmak zorunda kaldı haberin olsun
İyiyim ablam 15 tatilde buluşalım
Kız benim eşimde aynı sebepten İstanbul a gitme diyo karda kışta ne işin var diye sanki kışın ilk kez gidiyorum bende saldım bebeleri üstüne sanki azıcık kıvama geldi gibi sen neresindensin İstanbul un belki sana bi cee derim uzak değilsen
Zaten ben sevilen bi kişi olarak bütün çalışanlarım şimdiden hazır herkes beni bekliyor sende gel seversin beni
Ay çok büyük bi şans ama işte dağına göre kış veriyor Rabbim hem çalışıp hem 3 çocuk uyutmak seni mahveder di
2 şubata bende dönmüş olurum 3 şubat da olur
@masumm
@saydin78
uyar mı kızlar bi bakın hele Banu sana hafta içi oluyo mu
canım, benim sorunum iştah, açlık diye bir şey neredeyse hiç yaşamıyorum. Hatta ondan dolayı diyette olduğumu da anlamıyorum, yani demi karnım gorduldasa diyette olduğumu anlayacağım.Canim bu yediklerin seni aciktirir bir dilimde olsa kaymakla baslamissin gune sonra yine seker istegini gidermek icin kuru meyve falan yemissin bence guzel bi haslanmis yumurta beyaz guzel peynirle basla gune..hatta uyaninca bir tutam dere otu cigne uzerine sicak su aclik kesiliyir ben her ogun oncesi yapiyorum...
Evet canım Ankara lıyımKız rakibem sende mi ankaralisin yoksa
istanbuldan kimse yok mu ben tek miyim bu koca şehir deEveeeet büyük Ankara buluşması
aeben
kelebekolacam
saydin78
Nare83
Ahu060812
Var mı artırannn
Doktorcum ctesi olmaz mı
Ay süper olur derim :)evettttt ben çok ciddiyim ne olacak ki.bi saat bile ayırsanız .bi kahve içsek biryerlerde.
Istanbulda da çok arkadaşımız var tatlımistanbuldan kimse yok mu ben tek miyim bu koca şehir de
Eveeeet büyük Ankara buluşması
aeben
kelebekolacam
saydin78
Nare83
Ahu060812
Var mı artırannn
Doktorcum ctesi olmaz mı
Ah nasılda anladın, gizli gizli size heves ediyorumKız Betül seni spora yazmıyozmu cuma ya kadar hazırlan sonra seni de kanatlarımın altına alacam
Hele kan çekiyor desene tevekkeli değil seni çok sevdimEvet canım Ankara lıyım
Ben varım sekerim bizlerde burda buluşalım benceistanbuldan kimse yok mu ben tek miyim bu koca şehir de
Arkadaşlar maşallah menüler süper sporlar hemen hemen yapılıyor ben sporun diyetin tamamlayıcısı olduğunu düşünüyorum insan çektiği eziyeti yiyerek heba etmek istemiyo son 3 haftadaki yükselişimizin de bunda etkisi büyük ben bu hafta da ilk 3 te olacağımıza sonuna kadar inanıyorum size de kendime de inanıyorum biz artık engeli aştık her şey çorap söküğü gibi gelecek artık top 3 den düşmek yok
kendimden nefret ettiğim de kıtlığa giriyorum, hiç acıkmadım inan ki. Pazardan midem nasıl doluyduysabetül bunlar seni doyurmaz aç bırakır.douyormusun açlık hissi değilde tatlı yeme ihtiyacı olmuyormu?o 4 kaşık tavugu salataya gömsen,sabah yumurta yesen peyynir yesen biraz yeşillik.
aynen öylesin şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?