ayy biliyormuydum devrelerim mi yandı tüh bişey mi kaçırdım
nerdesin de bakim, hemen geliyorum. Ama aslında biraz spor yapıp vucudumu toparlamadan size hiç görünesim yokBetuuss
Bana en yakin sensin kiiz..
Kondisyon bisikletinden bildiriyorum
yok baktım ben sana yazmısım tel no ve isim.ben genelde unutmammmmBenim devreler yanmış Kayseri'ye geldiğim zaman söyledim sanıyorum :)
ne tebriği canım, de biz seni tebrik edelim
Nolduki balım sendemi derece yaptınki kaçırdımmı ben.
Uyyy kaçırdıysam kusuruma bakma fıstıgım
seviyorum kız seni kontes.Betuuss
Bana en yakin sensin kiiz..
Kondisyon bisikletinden bildiriyorum
yok baktım ben sana yazmısım tel no ve isim.ben genelde unutmammmm
Evet, maşallah
Valla ablam eski msjlarima baktimda en son 3.sipanin hamileliginde yazmisim bu durumda 2.5 senedir araziyimTam bende sana yazıyordum
Kaç yıl oldu görüşmeyeli ??
Çok yakın değil ama en azından aynı kitadaniz..nerdesin de bakim, hemen geliyorum. Ama aslında biraz spor yapıp vucudumu toparlamadan size hiç görünesim yok
Bende seni.yasommmm benimmmseviyorum kız seni kontes.
Canım benim çıkmış soru bazı derslerde 2-3 geçmiyor çok çıkan nadir dersler . Hiç çıkmış soru olmayan derslerde olabiliyor tarih ve türk dili gibi zor derslerde özellikleSen yaparsın Allahın izni ile. Ara verme lütfen.
Derse çalışın ama daha çok geçmiş soruları da çözmeye yoğunlaşın.
Ben cuma akşam 3 derse çalıştım, her ders için geçmış 100 soru çözdüm
Cumartesi de pazar günkü üç derse çalıştım.
net 4 ders sınav soruları çalıştığım sorular çıktı, ikisi bi tuhaftı, dayanamadım attımSonucu merakla bekliyorum
Valla ablam eski msjlarima baktimda en son 3.sipanin hamileliginde yazmisim bu durumda 2.5 senedir araziyim
Evet, maşallahonu biliyordum, yeniden bir şey oldun sandım afeti deryam, kız sensin demi uzun MİMU
Bende son 4 yıldır çıkanları hatmetmistim ama ise yaramadiya en son ilginç bi fiyetin linkindeydin bi arkadaşınla yapıyordunuz sonra hamiş oldun kayboldun .
Allah bagışlasın
Yurt dışındaydın dimi ?, nasılsın görüşmeyeli bizim takımdamısın ?
Vuuu ikinizide tebrik ederim
Aaa sacmalama lütfen.nerdesin de bakim, hemen geliyorum. Ama aslında biraz spor yapıp vucudumu toparlamadan size hiç görünesim yok
Toz alıyiiVuuu ikinizide tebrik ederim
Hep bu kaptanınızın yüzünden
Sahi nerde oooooo?
Vuuu ikinizide tebrik ederim
Misafirleri bizim intikamimizi fena alacaklar yaseminimbizim tozumuzu almak kesmedi onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?