Aminnn kuzumm hep birlikte gülelimValla aksam aksam bizi güldürdün..Rabbimde seni güldürsün aminnnnn diyeyim))
Kız nerden buluyor sun bunlar valla güldürüyorsun
Hahahha tatlimm nette gezerkenn görüyorum hosumaa gidiyo sizlerle paylaşıyorumKız nerden buluyor sun bunlar valla güldürüyorsun
Canim halsizlik baş dönmem var malum dönemden sanırımsaydin78 canım hayırdır hastamısın
Canım leslie programına nasıl indirebilir şu gariban a yardımHahahha tatlimm nette gezerkenn görüyorum hosumaa gidiyo sizlerle paylaşıyorum
Geçmiş olsun canım tansiyon düşmüş olabilir miCanim halsizlik baş dönmem var malum dönemden sanırım
Biraz düşük cnm dinleniyorum. Sağol tatlımGeçmiş olsun canım tansiyon düşmüş olabilir mi
Sende sağol canım acil şifalar diliyorumBiraz düşük cnm dinleniyorum. Sağol tatlım
Teşekkür ederim canım :) ♡♡♡Sende sağol canım acil şifalar diliyorum
Bende bilmiyorum güzelim ben online yapiyorum.Canım leslie programına nasıl indirebilir şu gariban a yardım
Canım leslie yi indirmeyi bilmiyorum ben yaparsam evde netten açıyorumSende sağol canım acil şifalar diliyorum
Canım dün içmiştim bugün icmedim drum. Benim tansiyonum genelde düşük ama regl yoğun gibi bugün. Sanırım ondansaydin78 canım benimde tansiyon bu hafta düşük elma sirkesi dedim ama çörek otuda olabilir yarın onu da kesicem sen iciyormuydun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?