Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alıntılarım yoooooooook

Allah ne verdiyse hafızaya yükleneceğiz geri dönemem valla . 3 kez attı beni site

Geçmişe gidiyorum dedim , yolu yarılamadan Yusuf tenisten geldi . Sonra hadi pastayı beraber yapalım dedi...
Pasta hazır , kurabiyeler hazır , börek pişmek için hazır , geri kalan sabaha ...

Şimdiiiiii sondan başlayayımmmm .

Önce harika menüler , sporlar okuyan kaptan .... sonlarda ne oluyooo la ? Kamera nerde dedim hepiniz gece gece mutfak tırtıklama moduna girmişsiniz .
Karnı acıkaaan uyur , kural bu

---------

@saydın78 canım çok geçmiş olsun papatyam .regl dönemi vücudun ve direncin şirazesi kayabiliyor . Dinlen kuzum

mimu88 güzelliğim sana da çok geçmiş olsun . Yorucu bir gün , eski sisteme alışan vücuda az yakıt ... dinlen kuzum sende .

DelyDoly
çok güldüm capslere ... hele baltacıya bende sanırdım ki güzelliği ile aldı adamın aklını .
Bu arada işi bağlamışsın tebrikler.
2. Günde tam geçmiş o da süper .
90 dk yürüyüş süper ötesi sen menüne ne eklemiştinnn

pamukskr yazın ve yazına Sekercikiz ın cevabı beni çok etkiledi.
Bak ben 100 den 58 e ... ordan yine 90 lara çıkmışım bir öküzüm .
Evet öküzüm çünkü , insan sonucunu bile bile yine hunharca yer mi ?
Sen bence üzülüp dövünmek yerine ... süpersin kızımmm ... bak yok yakınken dönebildin de kendine .
70 kilo ... 2 ay sonra 60 demek .
Ve eşekten düşen biri olarak , bizi motive eden burayı bırakmayın diyorum bende benim listede iken ne anılarım oldu.
Sanki her biriniz mutfakta tepemde gibi ... yersem ne derim kızlara diye .
Her şey güzel olacak , görün bak .

--------

Okuduğum tüm menüler çok iyiydi gerçekten .
Ve Ahu060812 süpersin yine .
Spor motiven bu takımı ayakta tutuyor
Listeye baktım da ... puanlar havada uçuşmuş.

--------

Aklımda kalan değil aklımdan çıkmayan bi şey daha ........... Kedibochi var yaaaa sayfayı kaydırırken avatarını görünce resmen irkildim

--------

Buluşma tarihi belli olmuş .

Ve tarih benim doğum günüm

Okuyorum sayfaları bi prş deniyor bi cmt oluyor bi cuma ... ben hadi prş yapın diyorum içimden .
Orada varmışım gibi bana da bi sandalye çekin olmaz mı

------

aeben tatlım beni göresin gelmişşş

Yoğun bi 3 günüm var , üst üste sayıca çok kalabalık misafirlerim olacak .
Sınav sonuçlarına üzüldüm.
Umarım o muhallakta kalanlar olumlu sonuçlar .
Bir de artık çan eğrisi yok mu aöf te ?
-------

Başkaaa ... T tuba52 de spora başlamış . Cdden çok sevindim . Umarım devamı gelir.

---------

Yusufun sünneti ilgili güzel mesajlarınız içinde teşekkürler.
pamukskr tüm tecrübelerini aktardığın mesajını yazdım kafama . Çok sağol

@masumm lazanya savaşını sen kazınmışsın , tebriklleeer .
Yarında bence yoğurt/dolma yemende hiç sakınca yok .

@Dersaadet_ menüm kötü deme kuzum.
Kötüde olsa yazmalısın .
Menüm iyi diyip geçmiyorsak , kötüyü de bilelim .... ne kadar kötü

Betulina nın mesajı vardı , çok gülmüştüm okurken sen ve ben .... büyük buluşma olur beee
Ve bir tek senin menünü dengesiz buldum yazılarından .
Bazı uzun süreli kaçamakların telafisi kıtlık olmamalı.

Ha bir de cydnz_1 vardı ... döndüğünü dün öğrenmiştim arkadaşlar .
Izinden sonra takımda yine devam edecek

kelebekolacam doktorum kaldır o ineği/mandayı üzerinden valla sende hiç olmuyor bu tükenmiş haller

ada81 canım benim patlamışsın lesli yi.
Bende şimdi bu yazı biterse:)) yapacağım .
23 te başlarım diyordum yaz yaz bitmedi.

Başkada aklıma gelen yok , unuttuğum atladığımm ses etsin

Kaptanim sen harikasın ve iyiki varsın biz öküz olmayacak ız seni seviyorum çok samimiyim iyiki geri dönmüş üm sünnet te her zaman yardimci olurum sana aklına takılan herseyde ben burdayım artık sarza takayım kapanıyor

Hadi tak sen teli canım . Ben de kalkıp walllk walllk yapayım :))

Sorarım kesin , aklımda çok şey var çünkü , bi toparlayayım kafamı.
Bu arada bence de gerçekten iyi ki döndün

Ausencia evet kaptanım bencede spor bizi ayakta tutuyor bende kancayı hergün Yeni birilerine takıyorum.takıyorum ki saflarımız sıklaşsın birbirimizin eksiklerini arada kaynatalım sonra o kişi diğer hafta biZleri derken derken bi bakmışız zayıflamışız diyorlar ki nasıl motive oldun da verdin diye bende durun daha yeni başlıyorum diyorum sizi yaşamayan bilemez o yüzden bazen açıklama yapmıyorum artık burdan gitmek YOk zaten bağımlı oldum iki dakika da bir sayfa yeniliyorum bakıyorum

İyi geceler

Ausum kolay gele canım
Aöf de Çan egrisi var canım .taban puanda 35

Çok teşekkür ederimm ablam DelyDoly sağolsun verdi listeyi meyve derken 1 dilim ananas 1 kivi gibi mi yani tek bir seçeneğim mi var?
Yok canım istediğin meyveyi ye abartmadan .

Son düzenleme:
Antepia27 ablam gelemedin bugün yoğunmusun yine sporunu sabah yazarım yine yaptıysan Gelmeyince özleniyorsun

Ausencia kaptanım telefon da seni kaptan ilan etti ben senin adını yazıyorum orda kaptanım çıkıyo
Walk walk walk derken bayıldın mı naptın gelemedin geri.bugün yapmasaydın akşama kadar yoruldun zaten daha yarın da yorulacaksın

Bende yatar kızlar iyigeceler Cuma'ya az kaldı hiç tartılmadım heyecanlanıyorum rakibemdende korkuyorum hafta başı baya bi eksi görmüştü darısı başıma bu hafta en az 1 kilo vermek istiyorum ama iki hafta üst üste zayıf bi olasılık

Evet canım yoğun bi gündü anemin 3torunu ünv geldi antepte ki kardeşler bi arafaydık erken gittim yuvalama vardu yardım ettim herkes baklava yerken çay içtim
Canım bugün enerjim düşüktü biximkilrtede pek belli etmedim inşaallah yarın daha iyi olur onun için spor yapamadım

Günaydınnnn

Ahu060812 tatlım yapamadım zaten

Açtım videoyu da 10 dk sonra devamı gelmedi

Fatma canım sen bugün toparlarsın enerjini

Sende ki enerjiyi taa burdan hissedebiliyorum canım.
Enerjin ... motiven ... teşviğin ... diyete bağlalılığın ... daha sayayım mı :))
Bir de fazla kiloda diyete başladığında , kendimden bildiğim ... kilo verdikçe gazı arttıyor insanın .
Sen 79 görünce daha da şevkleneceksin gör bak ... demedi deme

aeben tatlım sağol .

Valla eskisi gibi değilim , pekte kolay gelmiyor artık.

Gözümde büyüyor işler .

Aöf içinde çan eğrisi herkesi eğrilttiği için seviyorum ben :))

Aklıma tüm sınıf dökülürken 90 alan arkadaşım geldi sabah sabah :))
Onu da epey eğriltmişlerdi

Teşekkür ederim tatlım Dün akşam kötü geçti ama bu sabah çok şükür iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…