Gerçekten çok güzel anlattin canım teşekkür ederim desteğin için esekten birdaha dusmeyelim çok aciymis gerçektenCanım sen üzme kendini bil ki buradaki herkes senin yaşadıklarını yaşadı aldı verdi aldı verdi ..
Amaaa şimdi her birimizin de aklı başına geldi ve artık emeklerimizi heba etmiyoruz...
Sende bak ne güzel daha yolun başında bunun farkına vardın ve tekrar aramızdasın,ya kendini durduramasaydın da daha fazla kilolarla dönseydin...
O yüzden üzme artık kendini ve bundan sonra aynı hataya düşme önemli olan bu bence...
Bu sana çok güzel bir deneyim oldu..
Daha doğrusu her birimize..
Eşim diyo ki ne buluyosun burda nemi diyorum eşekten düşenin halini ancak eşekten düşen anlar..
İşte bundandır ki herkesin bir biriyle gönül bağı var..
Her yeni gün yeni bir başlangıç...
Görmesini bilene..
Hahahahahaaa vallahhh saglam özet amaa helall valla kaptanımız mukemmel bu hafta cancagizimi utandirmayalimm guzel bir sonuc alalimm insallah 1. Bizimm olsunnÖzet kitabeee :
Bende tartilmiyorum cok heyecanliyim valla bakalim ne olacak bu hafta guzel gecirdimmmm...insallah guzel sonuc alirizBu hafta gelir mı acaba bu 69.9
Adacım sen geldiğinden beri hep aynı yiyosun vücudun alıştı artık bunlara her sabah aynı kahvaltı öğle lahana ve suyu bu yüzden veremiyosun değiştir artık yediklerini ..Bugun menuuu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 kozlenmis yeşil biber
1 kozlenmis kirmizi biber
2 yk lor peynir
Dere otu
2 adet kizarmis form ekmek
Ara
2 ceviz
1 bardak lahana suyu 3 yaprak haslanmis lahana
Aksam
Dometes çorbası 1 kase
1 kase yogurt
1 adet kizarmis form ekmek
2 lt su..
1 saat yürüyüş bandinda yürüdüm ve 2 mil lesli yapildiii...
Ausencia ve Ahu060812
Hosbulduk canımHamdolsun sana yazmıştım görmedin
Hoş geldin tekrardan
Insallahh tatlimm wc sıkıntı n gecti dimiiBu hafta gelir mı acaba bu 69.9
Canim bu haftayi bi tamamlayayimm baktim az gitmis kilo dedigin gibi cesitlendiririm...lahanayi bilerek yiyorum bagirsagimin life ihtiyaci var rahatsizligimdan dolayi...Adacım sen geldiğinden beri hep aynı yiyosun vücudun alıştı artık bunlara her sabah aynı kahvaltı öğle lahana ve suyu bu yüzden veremiyosun değiştir artık yediklerini ..
Benim diyettim de mantık şu bir gün yediğini diğer gün yemiyceksin..Mesela ben kendimden örnek vereyim hergün klasik kahvaltı bile yapsam ekmeğim bigün çavdar bigün tam buğday bigün tam tahıllı olur zeytin bigün siyahsa bigün yeşil peynirim bigün lorsa diğer gün örgü veya köy peyniri veya burgu olur örneğin öğle tavuksa diğer gün et yada balık bunu yapmamdaki amacsa vücüdu şaşırtıp metobolizmayı yavaşlatmamak sende bi dene istersen
Teşekkür ederim zeytin gözlüm
Bebeğim bir doktora gitsene kiyamam sana yaaaTeşekkür ederim zeytin gözlümpek iyi değilim
Vay süper başlangıç listenin "li" si bile sizi hareketlendiriyor vallaSPORUM
1 mil leslie
20 dk plates (bel,bacak,diz hareketleri)
40 dk karda yürüyüş
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineTeşekkür ederim zeytin gözlümpek iyi değilim
Kansızlık var mı abla ondan mı halsizleştin keşke yapmasaydın spor oda kötü ettiyseTeşekkür ederim zeytin gözlümpek iyi değilim
Canim gecmis olsun dikkat et ...bugun benimde tansiyonum cook dustuuu..hatta bi ara yürüyüş bandindayken kafa gitti geldi biraz yavasladim kendimi dinledim sonra tekrar bastim gazaTeşekkür ederim zeytin gözlümpek iyi değilim
Bende de kansizlik var doktor kan ilaci onerdi ama icmedim kilo yapiyormus...Kansızlık var mı abla ondan mı halsizleştin keşke yapmasaydın spor oda kötü ettiyse
DemiBizde de vardi canim kuru dolma yemedimm lakin gözümde kaldii vallahi bu arada yukarda cok guzel yazmissin aynen esekten dusenin halinden esekten düşen anlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?