Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gerçekten çok güzel anlattin canım teşekkür ederim desteğin için esekten birdaha dusmeyelim çok aciymis gerçekten

Adacım sen geldiğinden beri hep aynı yiyosun vücudun alıştı artık bunlara her sabah aynı kahvaltı öğle lahana ve suyu bu yüzden veremiyosun değiştir artık yediklerini ..
Benim diyettim de mantık şu bir gün yediğini diğer gün yemiyceksin..Mesela ben kendimden örnek vereyim hergün klasik kahvaltı bile yapsam ekmeğim bigün çavdar bigün tam buğday bigün tam tahıllı olur zeytin bigün siyahsa bigün yeşil peynirim bigün lorsa diğer gün örgü veya köy peyniri veya burgu olur örneğin öğle tavuksa diğer gün et yada balık bunu yapmamdaki amacsa vücüdu şaşırtıp metobolizmayı yavaşlatmamak sende bi dene istersen

Canim bu haftayi bi tamamlayayimm baktim az gitmis kilo dedigin gibi cesitlendiririm...lahanayi bilerek yiyorum bagirsagimin life ihtiyaci var rahatsizligimdan dolayi...

Diger peynirler yagli oldugu icin pek tercih etmiyorum bu yuzden lor yiyorum....aksamda bu hafta yine balik ve tavuk ekledim bugun dedim domates corbasi olsun...

Ama haklisin bu haftadan sonra baktim olmuyor cesitlendirebilirim..tesekkurler onerin icin )

Merhaba kızlar pek bir halsizim baş dönmesi var ve inanılmaz şişlik hissediyorum ödem var, parmaklarım dolma gibi karnım def gibi yine regl yoğun sanırım hep ondan
Menümü yazayım
Sabah
2 light etimek
1 kk kadar kaşar peyniri
5 zeytin
3 gün kurusu
1 kırmızı biber
Biraz maydonoz taze nane
1 fincan yeşil çay
Ara
1 elma
Karışık bitki çayı
Akşam
1 kase tarhana çorbası
5 y.k. kadar pırasa yemeği
1/2 su bardağı kadar yoğurt
Yarım demet tere
Bol salata
Ara
1 kayısılı bitki çayı
Gece
Yeşil çay
Su: 2,5 lt.
Spor: 4 mil Leslie
Ausencia Ahu060812 Sekercikiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…