- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Demi evde olsa yemezsin komşunun tavuğu ele kaz görünürEvet cnm maalesef menü bu
İşyerinde çıkan yemeği yemek daha cazip geliyor
10 a 6 canım ölçtüm. Dinlenince geçer kuzum, biraz da yoğun ya ondan sanırımBebeğim bir doktora gitsene kiyamam sana yaaatansiyonunu felan olctun mu
Canım tahlillerimde normal kansızlık yok ama. Bu dönemde spordan olabilir belki kuzumKansızlık var mı abla ondan mı halsizleştin keşke yapmasaydın spor oda kötü ettiyse
Ah kıyamam güzelim ya dikkat et kendine biraz tuzlu ye cnm tansiyonun iyice düşmesin keşke spor yapmasaydın o zaman yat dinlen çok dolaşma ayakta iyi olunca haber et mutlakaMerhaba kızlar pek bir halsizim baş dönmesi var ve inanılmaz şişlik hissediyorum ödem var, parmaklarım dolma gibi karnım def gibi yineregl yoğun sanırım hep ondan
Menümü yazayım
Sabah
2 light etimek
1 kk kadar kaşar peyniri
5 zeytin
3 gün kurusu
1 kırmızı biber
Biraz maydonoz taze nane
1 fincan yeşil çay
Ara
1 elma
Karışık bitki çayı
Akşam
1 kase tarhana çorbası
5 y.k. kadar pırasa yemeği
1/2 su bardağı kadar yoğurt
Yarım demet tere
Bol salata
Ara
1 kayısılı bitki çayı
Gece
Yeşil çay
Su: 2,5 lt.
Spor: 4 mil Leslie
@Ausencia @Ahu060812Sekercikiz
Birazz düşük gibi sankii canimm gerci doktorumuz daha iyii bilir ama dinlenn birazz bencee guzelligimm kiyamamm sana yaaa10 a 6 canım ölçtüm. Dinlenince geçer kuzum, biraz da yoğun ya ondan sanırım
Sağol tatlım :)Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Ay sana da geçmiş olsun kuzum. Leslie yaparken bana da bir ara bir haller oldu ama sonuna kadar devam ettim. Dikkat et sende cnmCanim gecmis olsun dikkat et ...bugun benimde tansiyonum cook dustuuu..hatta bi ara yürüyüş bandindayken kafa gitti geldi biraz yavasladim kendimi dinledim sonra tekrar bastim gaza)
Tesekkurler canimbenim , sende dinlen istersen iki gun ara ver spora topla kendini..once saglik..Sağol tatlım :)
Ay sana da geçmiş olsun kuzum. Leslie yaparken bana da bir ara bir haller oldu ama sonuna kadar devam ettim. Dikkat et sende cnm
Hahaha bendee canimm benimm vallah aklima aynen un tuz seker geldii idiii ahhahaahahHa ha ha ha ne güldüm be akşam akşam
Yarın ki durumuma göre bakayım canım iyi ki varsınız ♡♡Tesekkurler canimbenim , sende dinlen istersen iki gun ara ver spora topla kendini..once saglik..
Valla aksam aksam bizi güldürdün..Rabbimde seni güldürsün aminnnnn diyeyim
Sende iyiki varsin canimYarın ki durumuma göre bakayım canım iyi ki varsınız ♡♡
Tamam canım yaz ben yapacamTamam yaz deyip kenara çekilmiyecen ama sporunu yapmaya çalışacaksın olmadı evde leslie yaparsın gece mece bi araya sıkıştır valla tam 2,5 aydır spor yapıyorum kilomu duyan şaşırıyor tahminler hep 7-8 kilo aşağıda oluyo çok faydalı oluyo spor çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?