nasilsin canim, bugun pek goremedim seni buralarda..yine kapi kapi geziyormuydun
nasilsin canim, bugun pek goremedim seni buralarda..yine kapi kapi geziyormuydun
Selam.Doktordaydim,ondan sonra elbisemin altina ayakkabi aradim ama bulamadim.Sonra oglani taekwondo ya götürdüm.Geldim yemek falan yedik derken aksam oldu.Sonra oglan kendine bisey alicakmis,Toysrus a gittik.Anca geldik.
Ben varim,huhuuuuuu
ben varim lengg olmazmi
baya yogun bir gun gecirmissin desene...dugunde cekindigin fotolari bizlerle paylasmyi unutma ha..ozaman mezunda olmus olacaksin insallah..ohh gel keyfim gell
huuuu huuuuu ujjgeldinn
olarrrr tabikisi de
Selam Julia'cim nasilsin?Ne güzel her gün spor yapiyorsun.Bende birazdan cocuklari yataga gönderip Leslie yapmayi planliyorum insallah.
iyi akşamlar kızlaar...
bugünkü menümü yazıyorum..
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost
öğle: fırında pırasa, yoğurt, salata
ikindi: ince bir dilim mozaik pasta
akşam: fırında tavuk, salata, yoğurt
az kaldı.. yarın iyice normal diyetime dönüp çarşamba-perşembe lapa diyeti tapmayı planlıyorum kızlar..
50 mekikten ne olur kız bi de az önce 8 dk ka kadar göbek çalıştırdım :78: aslında leslie de yapsam çok iyi olcak ama çok yoruldum bugün işte yaa :97::97:
Olsun ben onlari bile yapmadim daha .Ama dur birazdan kesin yapicam.Yapmam lazim,mutlaka,$art,mecbur.Ama dün birseye sevindim,esim 50 ol demisti önceleri.Ama dün aksam artik formunu buldun 55 ol daha yeter dedi.Birak diyeti dedi.:86:
ayy çok sevindim cnm bi de ben incelsem
Selam talim.Firinda pirasa nasil oluyor güzelim?
Sen öglen mozaik pasta yemissin bende arada kek yedim.:78:
Gecen hafta yapamadim ama bu hafta bende Allah'tan bir engel cikmazsa carsamba persembe lapa diyeti yapicam.Artidayim cünkü
Sen incesin ya canim,daha ne olsun.Valla bu Leslie yi birakmadan yap,daha ince gözükeceksin kilondan
valla yemek yediğimiz yerde vardı, soğanla kavurmuşlar pırasayı börek içi gibiydi.. üzerine kaşar rendeleyip fırına vermişler.. çok lezzetliydi valla, ben bayılırım pırasaya..
valla yemek yediğimiz yerde vardı, soğanla kavurmuşlar pırasayı börek içi gibiydi.. üzerine kaşar rendeleyip fırına vermişler.. çok lezzetliydi valla, ben bayılırım pırasaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?