canım üzme kendini lütfen
umutsuzluk yok biz yağlardan güçlüyüz unutma
haftaya daha iyi olacak
Dişin uyuşması beklenirken buraya bakayım dedim ... dedim de ...
Anesteziye gerek yokmuş , gelen sonuçlar tüm bedenimi uyuşturdu .
Şu an acayip suçluluk yaşıyorum , ilgilenemedim bu hafta kimse ile ...
Masum artı mimu artı saydın sabit ... liste dışı herkes kilo vermiş liste içi almış .
Kamera nerde ??
Dely senin 800 ü sıkı sıkı tuttum , sardım sarmaladım .
Neyse adımı seslenirler birazdan .
10 gibi evdeyim .
sporda istese ne bilim bu kadar artı çok feci
+300 ol +400 ol +1100 ne laaa
Aç gezdin ama sen kazandın tatlım tebrik ederim çok mutlu oldum ohhhhhh gitti 800 Gr daha
Teşekkür ederim kızlarr daha fazla bekliyordumm lakinn gene iyiii şükürrrRegl ye ragmen gayet guzel canim alkış sanaaaa))
Bende saat 10.00 bekliyorum bakalim kac cikacam ama bende bu hafta cook actim ..acliktan ve bas agrisindan fenaydi halim..birazda agresiflik vardi evdekilere ozellikle aksam ...
Ayyy ne yapayim evde tostlar kekler havada uçuştu onlarin kokulari eve yayildikca yutkundum sadece :))) halim boyleydi insallah guzel bi sonuc alirim...
İnşallahhh canımmm inşallah çok az gibi geldi ama bozmayacagımm aynen devammmOoo maşallah pamuğum çok güzel gitmiş
Senin de güzel gitmiş maşallah arkadaşım
DelyDoly çok eziyet çektin bu hafta bence tam olarak yansımadı kilona sen normal düzende bi hafta daha yap bence haftaya daha çok gider
Bende çocukları okula götürcem karne telaşı var bi ara tartılabilirsem inşallah bildircem kilomu
Yine sabaha kadar sizinleydim @Betulina @kelebekolacam rüyamda..tartıldın mı verdim mi kaç gr gitti senin kaç gitti aynı evde kalıyormuşuz sıyırdım iyce
Hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar
abla inan ki veririm diye düşünmemiştimRoksim yeter verme kilo koruma yap sennn..
Begüm Perşembe'leri spor yapmıyoruz eğer spor yapmasaydın en az 200-300 gr daha oynardı emin ol test ettim Perşembe ve cuma kilo arasında hep bu fark oluyo eliptik su tutturuyor yani haftaya perşembe spor yapma senin bu puanı da yapamadığım bi gün olursa Ona yazarız hafta içigünaydın arkadaşlar
herkesin merakla kilo bildirimi yaptığı anlarda menü paylaşmak arada kaynabilirsede ben paylaşayım dedim
kaptanımAusencia dünkü menüm
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 5 zeytin
* peynir
* 1 su bardağı süt
* 1 muz
3 ceviz
Öğlen (saat 11:50)
* 1 dilim ekmek
* sebzeli et yemeği
* 1 büyük kase cacık
Ara Öğün (saat 15:40)
* 3 ceviz
Akşam (saat 18:30)
* 2 yumurta
* 1,5 dilim ekmek
* 5 zeytin
* peynir
3 ceviz
Son Öğün (saat 21:30)
* 1 muz
*1 çay bardağı süt
dün normalde balık yapıcaktım,eşim öğlen eve getirmiş temizlemiş balıkları,sonra canı çekmiş birazını yapmış yemiş
tabi ben eve gidince aç değilim dedi,bende 2 yumurta kırdım yedim,çay yaptım kahvaltı tarzı yedik,kalan balıklarda bu akşama kaldı,nasip olursa tabi
spor bakanımAhu060812 dün 45 dakika eliptik,10 dakika bölgesel egzersiz yaptım
kilomuda bildireyim geçen hafta:60,8
bu hafta:60,2
yanlız bu -600 gramı kilo verdim olarak göremiyorum.şöyleki ilerleyen zamanlarda görceksiniz ben sadece regl bitişinde eksileri görüyorum,diğer zamanda sporda yapsam tartı bu kadar oynamıyo
canım ben hergün spor yapamıyorum,o yüzden fırsatım olduğunda yapabildiğim günleri boş geçmemeye çalışıyorumBende geçen haftalar regliyken 800 gr vermiştim diğer hafta rutini bozmadım 1300 gitti sen de dikkat etmeyendevam edersen haftaya en az 1 giderDelyDoly
Begüm Perşembe'leri spor yapmıyoruz eğer spor yapmasaydın en az 200-300 gr daha oynardı emin ol test ettim Perşembe ve cuma kilo arasında hep bu fark oluyo eliptik su tutturuyor yani haftaya perşembe spor yapma senin bu puanı da yapamadığım bi gün olursa Ona yazarız hafta içi
kuru zencefil bende de var suya atsam oda fayda eder miki?750 ml lik şişe içine
1 dlm limon
3-5 tane karabiber
2-3 karanfil
bir parça kuru zencefil
1 parça kök tarçın attım içicemm
kuru zencefil bende de var suya atsam oda fayda eder miki?
hani normalde hep tazesiyle yapıyolarya ondan soruyorum
canım ben hergün içiyorum zencefil limon sıcak suya katıp içiyorum.kuru zencefil bende de var suya atsam oda fayda eder miki?
hani normalde hep tazesiyle yapıyolarya ondan soruyorum
Yok yokkk kuzumm bozmayacagımm hatta pazar da ödül yapmayacagımm inşallah güzel sonuç alacagımm inşallahhBende geçen haftalar regliyken 800 gr vermiştim diğer hafta rutini bozmadım 1300 gitti sen de dikkat etmeyendevam edersen haftaya en az 1 giderDelyDoly
Begüm Perşembe'leri spor yapmıyoruz eğer spor yapmasaydın en az 200-300 gr daha oynardı emin ol test ettim Perşembe ve cuma kilo arasında hep bu fark oluyo eliptik su tutturuyor yani haftaya perşembe spor yapma senin bu puanı da yapamadığım bi gün olursa Ona yazarız hafta içi
gelelim banaaaa
geçen hafta :75.00
bu hafta: 74,00
giden kilo : 1
yüzde : % 100 çıktı hesap makinasında herhal ya niye ben şu yüzdeyi hesaplayamıyorum(
o kadar açlığın sonucu belki daha fazla olabilirdi ama metabolizma farkı başkası benim yaptığım bu diyeti yapıp benim yaptığım kadarda spor yapsa daha fazla verirdi.....
kaptanım geçen hafta ada taşı elinin altına koyma vakti demiştiniz vallaha kaptanım taşa değil kayanın altına koydum gövdemi far -1 kilo oldu muuuu ? :)))))))
Hayırlı cumalar canımmm şükür bugünküü halimizee benden herdaim şunu derim.Şikayet etmek ne haddimize şükürler olsun her halimizeeMevlana celaleddin derki :Kaderimi ben seçmedim Rabbım ikram etti elhamdulillah.
İyiyim desem yalan olur , kötüyüm desem inancima dokunur .
En iyisi şükre vurayım dilimi ,belki o zaman kalbim kurtulur .
Dua'm belli , duyan belli ,gerisi takdiri ilahi .
Selam ve dua ile, hayırlı cumalar bacılar
gelelim banaaaa
geçen hafta :75.00
bu hafta: 74,00
giden kilo : 1
yüzde : % 100 çıktı hesap makinasında herhal ya niye ben şu yüzdeyi hesaplayamıyorum(
o kadar açlığın sonucu belki daha fazla olabilirdi ama metabolizma farkı başkası benim yaptığım bu diyeti yapıp benim yaptığım kadarda spor yapsa daha fazla verirdi.....
kaptanım geçen hafta ada taşı elinin altına koyma vakti demiştiniz vallaha kaptanım taşa değil kayanın altına koydum gövdemi far -1 kilo oldu muuuu ? :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?