Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım üzme kendini lütfen
umutsuzluk yok biz yağlardan güçlüyüz unutma
haftaya daha iyi olacak

Bayaa moralim bozuldu canım. Takımı etkilemek daha kötü

Kaptanımm senin hiç suçun yok sen olmasan da çok burda menülerimizi gördün hep tepemizdeydin

sporda istese ne bilim bu kadar artı çok feci
+300 ol +400 ol +1100 ne laaa

Bende anlamadım hiç tartımın pili bitikti dün gittim pil aldım falan ama takamadım onu. Bi de önünüzdeki hafta yağ ölçümü yaptıracağım spor salonunda çünkü bu şekilde olmuyor :/

Aç gezdin ama sen kazandın tatlım tebrik ederim çok mutlu oldum ohhhhhh gitti 800 Gr daha

Teşekkür ederim kızlarr daha fazla bekliyordumm lakinn gene iyiii şükürrr
Ausencia canım az gibii geldiii

İnşallahhh canımmm inşallah çok az gibi geldi ama bozmayacagımm aynen devammm

Bende geçen haftalar regliyken 800 gr vermiştim diğer hafta rutini bozmadım 1300 gitti sen de dikkat etmeyendevam edersen haftaya en az 1 gider DelyDoly
Begüm Perşembe'leri spor yapmıyoruz eğer spor yapmasaydın en az 200-300 gr daha oynardı emin ol test ettim Perşembe ve cuma kilo arasında hep bu fark oluyo eliptik su tutturuyor yani haftaya perşembe spor yapma senin bu puanı da yapamadığım bi gün olursa Ona yazarız hafta içi

canım ben hergün spor yapamıyorum,o yüzden fırsatım olduğunda yapabildiğim günleri boş geçmemeye çalışıyorum
mesela hafta sonu evde değilim 2 gün yapamıycam

Mevlana celaleddin derki :Kaderimi ben seçmedim Rabbım ikram etti elhamdulillah.
İyiyim desem yalan olur , kötüyüm desem inancima dokunur .
En iyisi şükre vurayım dilimi ,belki o zaman kalbim kurtulur .
Dua'm belli , duyan belli ,gerisi takdiri ilahi .

Selam ve dua ile, hayırlı cumalar bacılar

gelelim banaaaa

geçen hafta :75.00

bu hafta: 74,00

giden kilo : 1

yüzde : % 100 çıktı hesap makinasında herhal ya niye ben şu yüzdeyi hesaplayamıyorum (

o kadar açlığın sonucu belki daha fazla olabilirdi ama metabolizma farkı başkası benim yaptığım bu diyeti yapıp benim yaptığım kadarda spor yapsa daha fazla verirdi.....

kaptanım geçen hafta ada taşı elinin altına koyma vakti demiştiniz vallaha kaptanım taşa değil kayanın altına koydum gövdemi far -1 kilo oldu muuuu ? :)))))))

Yok yokkk kuzumm bozmayacagımm hatta pazar da ödül yapmayacagımm inşallah güzel sonuç alacagımm inşallahh

Hayırlı cumalar canımmm şükür bugünküü halimizee benden herdaim şunu derim.Şikayet etmek ne haddimize şükürler olsun her halimizee

çook tebrik ederimmm canımmm. DelyDoly ve pamukskr sizide canlarrr gönülden tebrik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…