Teşekkür ederim canımm sağolasınn inşallahh haftayaa daha iyi sonuçç
Teşekkür ederim canımm sağolasınn inşallahh haftayaa daha iyi sonuççhepimizin için inşallahh
Teşekkür ederimm canımsın güzelimm şükür diyorumm vallahh bir ara bayagı moralim bozlmuştudelycimm senide tebriklerrrr ederim cnmmm
Çok tebrik ederim canım- 800 süper bir düşüş***7.TAKIM 501. ETAP***
DelyDoly(88.7/87.9/0.80/%0.81)
Gunaydinnn hayirlii cumalar Rabbim herkesin gönlünden geçenleri nasip etsin.
Kilom giden 800 gram kizlarr şükür wc cikamadim ve regl devam ediyor genee de iyii ac gezdim susuz gezdimm .....
Wauuvv Waauuvvv, tebriklerGünaydın takımım evet kilomu bildireyim
Geçen hafta 70.6
Bu hafta. 69.3
Fark 1.3
Yoldayım yüzde hesaplayamadim
Ausencia
Günaydın kilo bikdirimimi yapayım sonra zaman olmaz başlangıç 71,9 bi hafta 70,9
Fark 1
Tebrikler canım, senin kilon için muhteşem bir sonuçgünaydın arkadaşlar
kilomuda bildireyim geçen hafta:60,8
bu hafta:60,2
yanlız bu -600 gramı kilo verdim olarak göremiyorum.şöyleki ilerleyen zamanlarda görceksiniz ben sadece regl bitişinde eksileri görüyorum,diğer zamanda sporda yapsam tartı bu kadar oynamıyo
Ne güzel geldiMevlana celaleddin derki :Kaderimi ben seçmedim Rabbım ikram etti elhamdulillah.
İyiyim desem yalan olur , kötüyüm desem inancima dokunur .
En iyisi şükre vurayım dilimi ,belki o zaman kalbim kurtulur .
Dua'm belli , duyan belli ,gerisi takdiri ilahi .
Selam ve dua ile, hayırlı cumalar bacılar
Canımcım bu prikolojiyi haftaiçi ben de yaşadım ama çözüm listeden çıkmak değil, yola daha sıkı baş koymaktan geçiyor. Adam oluşumun 4. günü, inşallah tam gaz devamBen geldimgünaydın demek isterdim ama melankolik ruh halim ve ben tartı da +400 çıktım.
KaptanımAusencia beni listeden çıkarabilirsin gerçekten yürekten söylüyorum bi hafta iyi bi hafta kötü. Sabit de olmuyor direk artı. Takımın ortalamasını bozuyorum bu şekilde
günaydınnnn
geçen hafta :70,7
bu hafta :71,8
gelen :+1100
ausss elimden gelen hatta gelmeyen herşeyi ama heşeyi yaptım ben bu hafta
bugün dikkatli beslenip yarn tekrar tartılacagım
bana vucudumun bir oyunu buuuu ben buna eminim
ha listede olmasam sorun degildi ama liste içi olunca sıkıntı
ama ben elimden geleninde fazlaısnı yaptım
lazanya yemedim
tatlılalr geldi geçti yemedim
evet akşamalrı tırtıklamak istedim ama bir kaç kuruyemiş dışında onuda yemedim
Way wayyy, listeni yapman büyük bir başarıydı, bunun yanısıra bu -1 çok çok başarını tescillediListede degilim ama yazayim beni de motive edin emiii:)
Gecen hafta:78.7
Bu hafta:77.7
Fark:1 kilo
Yarin diyetimin 2.bolumune basliyorum nasipse..
Ben de tırsıyorum, hala wc den haber yok, accık daha bekleyip tartılacağım ama bu sefer deYa adam yatıyo şimdi tartıya çıkacam kafasını oynatsa beni görecek cebelleşirken başka odaya da götürmek istemiyorum zemin den fark ediyo hep aynı noktada tartılıyorum neyse sessizce bi çıkayım hiç tartılmadım bu hafta korkuttunuz beni de
gelelim banaaaa
geçen hafta :75.00
bu hafta: 74,00
giden kilo : 1
yüzde : % 100 çıktı hesap makinasında herhal ya niye ben şu yüzdeyi hesaplayamıyorum(
o kadar açlığın sonucu belki daha fazla olabilirdi ama metabolizma farkı başkası benim yaptığım bu diyeti yapıp benim yaptığım kadarda spor yapsa daha fazla verirdi.....
kaptanım geçen hafta ada taşı elinin altına koyma vakti demiştiniz vallaha kaptanım taşa değil kayanın altına koydum gövdemi far -1 kilo oldu muuuu ? :)))))))
teşekkür ederim canımÇok tebrik ederim canım- 800 süper bir düşüşAusun dedigği gibi insan o açlığa daha fazlasını hak ediyorsun ama inşallah yatırımlarını gelecek hafta görürsün
Wauuvv Waauuvvv, tebriklerPamukşeker gibi erimişsin
Sende canım süpersin, 69 lara çok AZ kalmış
Tebrikler canım, senin kilon için muhteşem bir sonuçSen de benim gibi meyvecisin (muczu ) maşallah
Basın sağolsun canım Allah kalanlara sabır versin
Başın sağ olsun canim...mekani cennet olur insallah...
Çok sağolun kızlar aminGünaydınnnnnnn
Aynennn öyle olduAhu060812 canım ama nasıl sızmışımmmmmm elimde mouse ... alıntı yaparken . Yeminle size .
Öyle kafam düşmüş , bi uyandım 2 ye geliyor.
Eşimde saat 10 da ben 1 saat kestireyim şurda uyandır beni demiştio da kalmış öyle .
Neyse....bitti uyudum dinlendim iyiyim
Herkese hayırlı cumalar .... güzel tartılar .
DelyDoly tatlımmm 800 çok iyi ama haklısın o aç kalmaya insan fazlasını bekler.
Olsun şekerim , ödemler gidince 4 günlükte verdiğin kilolar çıkacak meydana ... o yüzden asıl bu hafta şoksuz güzel dengeli beslen .
pamukskr güzelimm bak geldi mi 6 lar hem de sende şişlikten şikayet ederken .
Şimdi daha sıkı sarılıp hemen 68.9 bile olsa görelim ki 70 lerden koşarak uzaklaşmış olalım
A arselka tatlım sana da tebrikler
Sende haftaya 6 lardasın inşallah .
Yakınınız vefat etmiş , Allah rahmet eylesin
Çok tebrik ederim canım- 800 süper bir düşüşAusun dedigği gibi insan o açlığa daha fazlasını hak ediyorsun ama inşallah yatırımlarını gelecek hafta görürsün
Wauuvv Waauuvvv, tebriklerPamukşeker gibi erimişsin
Sende canım süpersin, 69 lara çok AZ kalmış
Tebrikler canım, senin kilon için muhteşem bir sonuçSen de benim gibi meyvecisin (muczu ) maşallah
bütün meyvaları çok severim,muzuda fazla almışım hatta eşim dedi,bedavamı dağıtıyolardı diyefazla dayanmıyo diye sabah akşam yiyiyoruz bu aralar
canım meraktan çatlıyorum ama gözüm senin bildirimini bekliyor lütfen acele birazKızlar okula gidip geleyim bildircem
Canım çok gazla bişey göremedim o yüzden tekrar deniycem gece geç yattım wc çok bekleyemedim önümüzden gir sen eğitimecanım meraktan çatlıyorum ama gözüm senin bildirimini bekliyor lütfen acele birazdan eğitime gireceğim çıkmak zorunda kalacağım.
Ausencia Tatlım yüzdemi yanlış hesaplamışımm
geçen hafta 88,7
bu hafta 87,9
fark -800
Yüzde 0,90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?