Wc daşım +daşım olmuş aynı zamandaniye böyle olduk biz ya geçen hafta derece al bu hafta böyle
evet canım seni birşey şişirmişcnm tartımı yeni aldım ama ne beni böyle şişirdi anlamadım
son günlerde elma sirkesi içtim ?
birde limon attım suyuma son iki gün onlarmı şişirdi bilmiyorum
ama geçici bir şşşkinlik eminim yarın tartılsam faha az çıkacak sonuç biliyorum
r öyle düşünme lütfen şevk kırılması diye birşey kabul edilmiyor takımımızdabu haftadan sonra naısl bir dgeişiklige gitsem bilemedimm valla acıkcası birazda şevkim kırılmadı desem yalan olur
canım üzme kendini lütfenBen geldimgünaydın demek isterdim ama melankolik ruh halim ve ben tartı da +400 çıktım.
KaptanımAusencia beni listeden çıkarabilirsin gerçekten yürekten söylüyorum bi hafta iyi bi hafta kötü. Sabit de olmuyor direk artı. Takımın ortalamasını bozuyorum bu şekilde
ayy mimmu elmden geleni yaptım
lazanya yemedimm düşünsene
Biliyorum canımm hatta neler yemediğini de sanırım vücûd spor istiyor ikimiz için de
canım şevkin kırılmasın,geçen sene diyete başladığımda spor yaparken ilk 2 ay içinde kilo vermeyi, sabit kalmayı bırak,2 kilo almıştımbu haftadan sonra naısl bir dgeişiklige gitsem bilemedimm valla acıkcası birazda şevkim kırılmadı desem yalan olur
Dişin uyuşması beklenirken buraya bakayım dedim ... dedim de ...
Anesteziye gerek yokmuş , gelen sonuçlar tüm bedenimi uyuşturdu .
Şu an acayip suçluluk yaşıyorum , ilgilenemedim bu hafta kimse ile ...
Masum artı mimu artı saydın sabit ... liste dışı herkes kilo vermiş liste içi almış .
Kamera nerde ??
Dely senin 800 ü sıkı sıkı tuttum , sardım sarmaladım .
Neyse adımı seslenirler birazdan .
10 gibi evdeyim .
wc ye falan çıktın mı tartılmadansporda istese ne bilim bu kadar artı çok feci
+300 ol +400 ol +1100 ne laaa
canım şevkin kırılmasın,geçen sene diyete başladığımda spor yaparken ilk 2 ay içinde kilo vermeyi, sabit kalmayı bırak,2 kilo almıştımama yılmadım yaza kadar 8 kilo vermiştim,önemli olan istikrarı korumak yılmamak,bir süre sonra inanki dayanamıyolar ve dirençleri kırılıyo
bu takılmalarla şevkin kırılmasınsen direnmezsen meydanı boş bulurlar ama direnirsen onlardan güçlü olduğumuzu gösteririz
wc ye falan çıktın mı tartılmadan
dün gece en son kaçta ne yedin?
Merhaba arkadaşlar iki gündür ugrayamadim bir yakınım vefat etti okul ve cenaze evi arasında git gel kendimi çok yorgun hissediyorum haber vereyim dedim herkese iyi geceler
Günaydın takımım evet kilomu bildireyim
Geçen hafta 70.6
Bu hafta. 69.3
Fark 1.3
Yoldayım yüzde hesaplayamadim
Ausencia
Günaydın kilo bikdirimimi yapayım sonra zaman olmaz başlangıç 71,9 bi hafta 70,9
Fark 1
akşam yememek yanlış gibime geliyo azda olsa metabolizmayı çalıştırmak adına yemelisingece mi ?
dün öglen 1 de yedim en son yemegimi
wc yede dün çıktım
tebrikler canımListede degilim ama yazayim beni de motive edin emiii:)
Gecen hafta:78.7
Bu hafta:77.7
Fark:1 kilo
Yarin diyetimin 2.bolumune basliyorum nasipse..
akşam yememek yanlış gibime geliyo azda olsa metabolizmayı çalıştırmak adına yemelisin
wc ye çıkmamışsın bununda etkisi büyük,sen takılma eminim yarın bu kilodan eser kalmıyacak hatta pazartesiye 69 ları görceksin
Roksim yeter verme kilo koruma yap sennn..günaydın
58.6 ile -200 gram daha gitmiş bulunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?