Bende saat 10 bekliyorumGunaydin
Ben tartildim evdeyim biz daha bekleyip bi da mı tartilsam
gelmedi sanırım bilemedim şimdibegum75 tatlım tebrikler ... hiçte öyle buna aldanmayın falan deme .
Aylardır şurdayız , her Cuma bildirim yaparsın , ben hiç - 600 duymadım senden .
Hiç midenk gelmedi regline ?
kelebekolacam en uygun anı yakala ve tartıl.
Walla bende öyle bi bünye var ki tuttuğu hava ve yaptığım heyecan artı gelebilirBende saat 10 bekliyorum) evdeyseniz biraz daha bekleyin doktorum...
evet kaptanım çok mutlu oldum anlatamam haftaya daha iyi olacak inanıyorum.
eğer listede boşluk olursa talibim tabi yer olursa bilmeni istedim.
kaptanicemmmmm az kaldı basiyorduk misafirleri.
ya ben bu pijamayi alt üst ayrı almıştım aynı mağazadan. Sanırım üst pijama değil gecelikmis
evet canım teşekkür ederim. daha çoook var gidecekOoo maşallah pamuğum çok güzel gitmiş
Senin de güzel gitmiş maşallah arkadaşım
@DelyDoly çok eziyet çektin bu hafta bence tam olarak yansımadı kilona sen normal düzende bi hafta daha yap bence haftaya daha çok gider
Bende çocukları okula götürcem karne telaşı var bi ara tartılabilirsem inşallah bildircem kilomu
Yine sabaha kadar sizinleydim @Betulinakelebekolacam rüyamda..tartıldın mı verdim mi kaç gr gitti senin kaç gitti aynı evde kalıyormuşuz sıyırdım iyce
Hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar
bu daiyi bitanem olsun kötü düşünme önümüzdeki hafta daha fazla gidecek inşallahgünaydın arkadaşlar
herkesin merakla kilo bildirimi yaptığı anlarda menü paylaşmak arada kaynabilirsede ben paylaşayım dedim
kaptanımAusencia dünkü menüm
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 5 zeytin
* peynir
* 1 su bardağı süt
* 1 muz
3 ceviz
Öğlen (saat 11:50)
* 1 dilim ekmek
* sebzeli et yemeği
* 1 büyük kase cacık
Ara Öğün (saat 15:40)
* 3 ceviz
Akşam (saat 18:30)
* 2 yumurta
* 1,5 dilim ekmek
* 5 zeytin
* peynir
3 ceviz
Son Öğün (saat 21:30)
* 1 muz
*1 çay bardağı süt
dün normalde balık yapıcaktım,eşim öğlen eve getirmiş temizlemiş balıkları,sonra canı çekmiş birazını yapmış yemiş
tabi ben eve gidince aç değilim dedi,bende 2 yumurta kırdım yedim,çay yaptım kahvaltı tarzı yedik,kalan balıklarda bu akşama kaldı,nasip olursa tabi
spor bakanım @Ahu060812 dün 45 dakika eliptik,10 dakika bölgesel egzersiz yaptım
kilomuda bildireyim geçen hafta:60,8
bu hafta:60,2
yanlız bu -600 gramı kilo verdim olarak göremiyorum.şöyleki ilerleyen zamanlarda görceksiniz ben sadece regl bitişinde eksileri görüyorum,diğer zamanda sporda yapsam tartı bu kadar oynamıyo
canım nasıl yani şaşkınım açıkçası sen çok dikkat etmiştin oysa üzülme olur mugünaydınnnn
geçen hafta :70,7
bu hafta :71,8
gelen :+1100
canım nasıl yani şaşkınım açıkçası sen çok dikkat etmiştin oysa üzülme olur mu
belki tartı bozulmuştur. benim başıma geçen sefer gelmişti atmıştım tartıyı
günaydınnnn
günaydınnnn
Ben seni etiketleyeyim oradan..@daydream ablam bulamadım 65 hedef di demi
neden böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?