Kız bunun disi benimkinden fazla , sağdaki dişi çıkardık mı aynı ben
Sağol canım
Tamam abla tşk ettim öyle bir şey olursa dediğin gibi çekilecek listedenListe paylaşmayı daha fazla bekleyemeceğim .
T tuba52 dan mesaj aldım , peki ... listede kalıyorsun tuba . Ama kiloların al ver al ver devam ettiğini , bir daha ben yazmadan , abla ben ayrılıyorum demeni bekliyorum .
littlecoffeedoc de girmedi . Ona da bu son bu konuda mesajım , dönüp dönüp kilo bildirim mesajını okudum . Elim gitmedi bir şey yazmaya .
O da listede . Ama bu son .
Cidden kafam yoruluyor .
Abla özür dilerim sen haklısın menülerim ne kadar kötü olursa olsun yazacağım. Takıma geleceğim. Ben zaten başka türlü motive de olamadığımı fark ettim. Hatalarım var ama burada telafi edeceğim başka takımda değil lütfen sen de sıkma canını elinden geleni yapıyorsun bi yanlış varsa o bana aittirListe paylaşmayı daha fazla bekleyemeceğim .
T tuba52 dan mesaj aldım , peki ... listede kalıyorsun tuba . Ama kiloların al ver al ver devam ettiğini , bir daha ben yazmadan , abla ben ayrılıyorum demeni bekliyorum .
littlecoffeedoc de girmedi . Ona da bu son bu konuda mesajım , dönüp dönüp kilo bildirim mesajını okudum . Elim gitmedi bir şey yazmaya .
O da listede . Ama bu son .
Cidden kafam yoruluyor .
Aa aynı kilodaymışız ama sen beni geçtin benim boyum 157 senin boy kaç.bu arada şeker diyetindeki istikrarından dolayı tebrik ederim canımHayirli cumalar kizlar bi bakayim dedim neler yapmissiniz ama cok verimli bi hafta olmamis anlasilan ama okudugum menüler ve sporlar cok güzeldi oysaki bu hafta üzüldüm dogrusu bu sonuca.Ben cok sükür seker orucuna sadik kaliyorum bugün 7.günüm gayet iyi gidiyor ve bu sabah farkettimki cok sükür migdem kücülmüs artik cabuk doyabiliyorum Sporuda oturttummu oldu bu is Allahin izniyle ins.
Gecen hafta 84.3 tüm ( Ahu ayni kilodaymisiz :) ) bu sabah 83.5 geldim ama suyumu daha düzenli icebilseydim dahada asagida olabilirdi bu rakam neyse bunada sükür sıkılip birakmamak icin hizli baslamadim ztn yavas yavas alistiriyorum kendimi ki faydasinida gördüm cok sükür sanirim bu sefer olucak..
Spor sana eksi katacak banum inşallah muvaffak olursuneski banu olsa kızar sinirlenir küser yemeye dalardı ama ben bugün aynı istikrar ile devam ettimm
seninAusencia ausum ve buradaki diger arkadaşlarımın yeri hepsi ayrı ayrı
hepsinizi çok seviyorum ben bugün daha çok hırslanarak başladımmmm
ve bugündne itibaren ölsemde o sporu yapıyorum
Teşekkürler hayatım.arkadaşlar sabahtan beri tel elimde çocuklara da dandik yemek hazırladım adamı da yemek yemeden gönderdim gece çalışıyor bu ara
Ausencia ikili yarışlara da bakardım ama daha spor yapıcam mutfağım öylece duruyor herkesin geçmiş kilolarını bulmak için çok uğraştım cepten verileri girmek de ayrıca zordu o yüzden yapamıyacağım herkes kendi Kazan'ını tebrik etsin ben kendi adıma gelişi pazartesi den belli olan rakibem Kedibochi yi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum her hafta istikrar sağlamak çok önemli
Ha bide listeye Yen'i girdiğin için senin geçmiş kilolarını hesaplamadım
Şimdi ben kaçar mutfak toplayıp spor yapıcam öpüldünüz
Bu arada ben de kendi az vermemin sebebini biliyorum vücudumun Ria ya tepkisi sanırım yine sıvı topladı
Teşekkürler hayatım.
Kolay gelsin sana da..
Benimde canım sıkkın ..
bisiklet çeviriyorum bir yandan...
Bişey değil kızlar inşallah faydası olur takımaAhu060812 guzelimm eline emegine saglik teşekkürler liste icin @ausensia kaptanim birtanem ellerine emeklerine sağlık canimm insallah takim olarak silkelenip hepimiz kendimize gelecegiz
Kızlar bu arada benim ekran da bazı rakamlar kırmızı çıkıyo kafasına göre takılmış klavye neden kırmızı oldu bilmiyorum özel bi nedeni yokArkadaşlar şimdi yazacağım kilolar son etaptan başlayarak 5 haftada verdiğimiz kilolar
Herkes kendini ölçsün tartsın
Betulina 300 -300 -800 -400 +300
toplam=1500
saydin78 0 -600 -400 -1400 +500
Toplam=1900
T tuba52 -400 +800 -1000 -1100 -100 +1000
toplam=-800
@masumm +1100 -1600 -400 -1500 +900
Toplam=-1500
Ahu060812 -400 -1300 -800 -400 +0
Toplam =2900
kelebekolacam -800 -400 -1400 -100 -800
Toplam=3500
Sekercikiz -500 -1500 -300 -900 -1100
Toplam 4300
@fatmanurkaya +400 -1900 -400 -1000 -1900
Toplam 4800
ada81 -1000 0 -300 -1300
Toplam 2600
mimu88 +400 -1800 +500 -1300
Toplam 2200
littlecoffeedoc +700 -1900 ,izin dönemi son -1200
DelyDoly -800 -300 0 -700 -300
toplam 2100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?