Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam herkese; bende menülerimi düşünürken ne yaptım diye kaptanımın yazdığı gibi akşam yemeği bende Yok 2 3 den sonra makina kapanıyor. İşten 6 da çıkıyorum eve gitmem 8 o yüzden hiç birşey yemiyorum. Bu hafta ev yoğurdu mu denesem bakalım Ne olacak diye? Bilemedim Spora da gidiyorum tabi spordan dönmem 10 u buluyor:/ hangi saat dilimin de yemem gerektiğine karar veremedim:/

Liste paylaşmayı daha fazla bekleyemeceğim .
T tuba52 dan mesaj aldım , peki ... listede kalıyorsun tuba . Ama kiloların al ver al ver devam ettiğini , bir daha ben yazmadan , abla ben ayrılıyorum demeni bekliyorum .
littlecoffeedoc de girmedi . Ona da bu son bu konuda mesajım , dönüp dönüp kilo bildirim mesajını okudum . Elim gitmedi bir şey yazmaya .
O da listede . Ama bu son .
Cidden kafam yoruluyor .

Bende menümü yazayım;

Sabah çörek otu yağı elma sirkesi üstüne maydonoz kivi ve salatalık suyu

11:00 3 wasa - lor peyniri - 3 dilim light füme 292 calorie toplam yemeğim

15:00 İzmir kırma salata - ızgara hamsi 450 cl de bu öğünüm

Hafta içinde hiç kimseye neden menü yazmıyorsun ? katılımın az ... diyet listen fena ..kaçamakların çok demeden ... Cuma günü menü mesaj bildiriminde bulunmayanlara doğrudan ''takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edildi'' yazacağım .
Diyetini bozan , sürekli kaçamak yapanlara da '' transfer edilmek istediği takımı '' soracağım .

Şimdi çıkıyorum , bu hafta en ler listesini hazırlamayacağım bilginize .

İkili yarışlarda da gruplar arası kazananı dilerse Ahu060812 ya da DelyDoly açıklayabilir .

Ben çıkıyorum , iyi akşamlar herkese .

Tamam abla tşk ettim öyle bir şey olursa dediğin gibi çekilecek listeden

Abla özür dilerim sen haklısın menülerim ne kadar kötü olursa olsun yazacağım. Takıma geleceğim. Ben zaten başka türlü motive de olamadığımı fark ettim. Hatalarım var ama burada telafi edeceğim başka takımda değil lütfen sen de sıkma canını elinden geleni yapıyorsun bi yanlış varsa o bana aittir

Arkadaşlar şimdi yazacağım kilolar son etaptan başlayarak 5 haftada verdiğimiz kilolar
Herkes kendini ölçsün tartsın

Betulina 300 -300 -800 -400 +300
toplam=1500
saydin78 0 -600 -400 -1400 +500
Toplam=1900
T tuba52 -400 +800 -1000 -1100 -100 +1000
toplam=-800
@masumm +1100 -1600 -400 -1500 +900
Toplam=-1500
Ahu060812 -400 -1300 -800 -400 +0
Toplam =2900
kelebekolacam -800 -400 -1400 -100 -800
Toplam=3500
Sekercikiz -500 -1500 -300 -900 -1100
Toplam 4300
@fatmanurkaya +400 -1900 -400 -1000 -1900
Toplam 4800
ada81 -1000 0 -300 -1300
Toplam 2600
mimu88 +400 -1800 +500 -1300
Toplam 2200
littlecoffeedoc +700 -1900 ,izin dönemi son -1200
DelyDoly -800 -300 0 -700 -300
toplam 2100

arkadaşlar sabahtan beri tel elimde çocuklara da dandik yemek hazırladım adamı da yemek yemeden gönderdim gece çalışıyor bu ara
Ausencia ikili yarışlara da bakardım ama daha spor yapıcam mutfağım öylece duruyor herkesin geçmiş kilolarını bulmak için çok uğraştım cepten verileri girmek de ayrıca zordu o yüzden yapamıyacağım herkes kendi Kazan'ını tebrik etsin ben kendi adıma gelişi pazartesi den belli olan rakibem Kedibochi yi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum her hafta istikrar sağlamak çok önemli
Ha bide listeye Yen'i girdiğin için senin geçmiş kilolarını hesaplamadım
Şimdi ben kaçar mutfak toplayıp spor yapıcam öpüldünüz
Bu arada ben de kendi az vermemin sebebini biliyorum vücudumun Ria ya tepkisi sanırım yine sıvı topladı

Aa aynı kilodaymışız ama sen beni geçtin benim boyum 157 senin boy kaç.bu arada şeker diyetindeki istikrarından dolayı tebrik ederim canım
Spor sana eksi katacak banum inşallah muvaffak olursun

Teşekkürler hayatım.
Kolay gelsin sana da..
Benimde canım sıkkın ..
bisiklet çeviriyorum bir yandan...

Bişey farkettim yazayım dedim.persembe günü nerdeyse saat başı tartilirim perşembe günü yediğim turp tartıyi baya etkiledi. Olumsuz etkiledi.duymustum lakin ilk defa şahit oldum.bildigim kadarıyla turp idrar sokturucudur ama turp ve ıspanak yediğim öğünde sonra baya fazla çıktım ve cok zor eksildim

Menü
Sabah Sucuklu yumurta
Peynir
2 dilim ekmek

Öğle 2 yağsız kraker 1 mandalina

akşam
1 tabak karalahana çorbası

ara yapıcam diyet bisküvi istiyor canım 1 haftadır bi kaç yiycem

Sabahı geç yedim.saatlerce Avm gezdim dogumgunuydu karne hediyesiydi öldürdüler beni.
gelince çorbası zor içtim tikandim

Kızlar bu arada benim ekran da bazı rakamlar kırmızı çıkıyo kafasına göre takılmış klavye neden kırmızı oldu bilmiyorum özel bi nedeni yok

Artik neler yapmaliyiz neler yapmamalıyız bunlari konusma yazma vakti..

Buraya niye geliyoruz motive olmak icin zaten normal kilo versek buraya ihtiyacimiz olmaz ki evde yapariz diyetimizi şakır şakır verirdik kilolari.. demekki hepimizin motiveye diyet ile ilgili bilgi paylasimina ihtiyacimiz var ki buradayiz...

Inanin bende cok zor bi hafta gecirdim gecen hafta biliyorsunuz sabit cikmistim cunku bi misafirlik gezmeye gitmemiz...sonra babamin gelmesi belli bir düzene otutturamamistim....ama kaptanimin uyarisiyla kendime geldim dedim yapacam bunu...

Ne esimle nede babamla sofraya oturmuyorum onlar ayri ayri saatlerde yemekler yiyorlar onlari hazirla topla kizima ayri saatte hazirla topla kendime ayri saatte hazirla topla bir haftam mutfaktan cikamadim...evi bile azicik saldim cayira ..spora zaman ayirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…