Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sagol şeker kaptanımm sayende gülüm benim..

siz olmasanız ben çoktan havlu atmıştımm..
ton balıklı salata yeterdi
çorbada tarhana olunca bide yanında etimek
akşam için çok geldi bana

valla ben süt veriyorum
sadece salata yeseydim sonrasında arada çok yerdim ya da gece kalkıp yerdim.
dün gece arada sadece yarım elma yedim gece de bişi yemedim..

begum75 kız aşk olsun zabah beri kimle konuşuyoruuu ben austa geldim diyince iki lak lak ta onla yapayım dedim yoksa herkes ayni cnm benim için .temizlik gerçeği varki hiç bitmiyor

Mutfağı ve bütün evi toparladım, temizlik kıvamına getirdim, buzdolabına el attım birde şimdi, sil, süpür toz al bitti

Ausencia kız bi kivi yedim birde kahve onla duruyorum bende eşle atmıştım akşam cnm sıkkın birazda bu ara frekanslarimiz pek tutmuyor sevgilim olsa ilişkimize ara verelim diycem o derece
Neyse benim gözler bugulanmadan kalkayım az iş daha yapayım

Bende didiştim dün Hala uyuyooor

1 haftalik katilinabiliyorsa bu hafta icin katilabilirim aslinda..76.8 aşkına:)

Evet canım haftalık , her hafta eşler değişiyor zaten .

O zaman @begüm75 ile Daydream- raundunu başlatıyorummm , yüzde hesapladığım için kilo denkliği gerekmiyor.

kolay gelsin ben geçen hafta sonuda evde değildim bu hafta sonuda
temizlik hep kaldı
bazen olur öyle şeyler,takma kafana kendini temizliğe ve çocuklarına ver,bazen konuşmamak sessiz kalmak,kendi kabuğuna çekilmek iyi geliyo

Kuzumm benimm yaa bu erkeklerin hepsii aynıı üzme kendinii lütfen düzelir herneyse derdinz bilmiyorum ama sakin olmaya çalış benimkide beni delirtiyorr görünce bogasım geliyorr o derece bazennn

tamam kaptanım
ortim Daydream- başarılar dilerim,zorlu bir rakip değilsindir inşallah

Olsun canım hayat bu ben eşimi seviyordum zaten erken oldu iyi oldu hepimiz kaderimizi yaşıyoruz işte ne olacak çok şükür halimize

Oyyyy siparişlere bak , tam tekmil ...

Hatayda da bol bol tepsi eti ye işte :)) burda da yiyip veriyorsun .

Künefeden uzak dur bir de eee ne zaman yolculuk ve ne kadar kalacaksınız ?
Kaptanicem esim.uçak biletlerine bakıyor, tabi 15 tatil girdi ya uçmuş fiyatlar.
İzin yazdiklari döneme bak
Tepside et, oruk ( içli köfte) vs yerim, salatasız ve yogurtsuz kalmazsam diyetim de ok
Normalde künefe yerim severek ama şart değil, cok aramam..
serbetli tatliya hayır derim ama kh lar işte onlar sorun
Kilo verdikce oram buram ozellike göğüs çevresi kasiniyor yani.catliyor.
Çözüm bulmazsam şimdi türkiye haritası yim
Dunya atlasina dönerim

tamam kaptanım
ortim Daydream- başarılar dilerim,zorlu bir rakip değilsindir inşallah
Yok bacim zorlu değilim sanırım yaniiii:)))haftalik 1 kilo vermek icin birbirimizi destekleyelim..bence rakip değil ekuri olalım biz..:))

Valla kaptanım haklısın dün hiç keyfim yoktu didişenler takımı olarak değiştirelim adımızı hala daha Yok da en azından ağlamıyorum şu anda :) bi de @Ahu060812 mun söyledikleri moral oldu biraz :)

Ahu060812 evdeki bir alana bir bedava ile öyle bir uzmanlaşmış ki her sözü altın değerinde nasihat .

Arada kaynatma sorumu ??? çok güzelmişsin diyorlaaaaaar

Rabbim şifa versin .öksürük için expect diye bi şurup keşfettim. Daha evvelce ben çocuklarıma süt e hatmi çiçeği demlerdim. Bu şurup da da hatmi var.benim küçüğün öksürüğüne iyi geldi. Aferin kullanma.
Burun spreyi bu şurubu al kullanın.
Bu arada kaç yaşında ateşi oluyor mu.bas ağrısı yüz ağrısı var mı. Gece terlemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…