Valla o kadar foto çektiriyorum daha bi zayıf çıkmışlığım yok sende istediğin kiloya gelirsin inşallah afet i devran olmak içinYaaa ahum canım benimmm o senin kendi güzelliğinnnminikler ve sen harikasınız. Maşallah. yok yahu @masumm a da demiştim Zayıf çıktıklarımı koyuyorum diye
Annem yaşlı ve hasta gençken de yerinden kalkmaya bir kadındı şimdi de zor yuruyor hareket sizlik bitirdi onu malesef benim ders çalışmama bile laf ederdi kalk iş yap diye malesef ki böyle idi zor dönemler yaşattı bana belki de kurtulmak için evlendim onu seviyorum aslında ama şöyle sarılıp dert anlatacak bir annem yok benimözel olcak belki ama neden yemek yapmıyo annen
en güzeli hazır parçalanmış tavuk alabilirsin
yanınada çorba
Valla o kadar foto çektiriyorum daha bi zayıf çıkmışlığım yok sende istediğin kiloya gelirsin inşallah afet i devran olmak için
Doktorum kuzuna hayırlı yaşlar dilerimWalla aldım ben 40 bedenleri.ahh ahh ben kendi kendime gelen güvey oluyom benim laz uşağı beni yollamaz
anladım canım,annene çok geçmiş olsun,bu süreçte sanada kolaylıklar dilerimAnnem yaşlı ve hasta gençken de yerinden kalkmaya bir kadındı şimdi de zor yuruyor hareket sizlik bitirdi onu malesef benim ders çalışmama bile laf ederdi kalk iş yap diye malesef ki böyle idi zor dönemler yaşattı bana belki de kurtulmak için evlendim onu seviyorum aslında ama şöyle sarılıp dert anlatacak bir annem yok benim
geçmiş olsun,acil şifalar dilerimHayırlı sabahlar
Doktorum kuzuna hayırlı yaşlar dilerimhayırlı uzunnn ömrü olsun inşallah
Doktorum bi sorum var sana
Benim küçük cadı hasta fena öksürüyor. Gece ne kendi uyudu nede biz .
Akşamda okulun kampına antalyaya gidecek .
3 gündür hastaydı bu gece öksürük oldu .
İlk hasta oldugu gün kalkamadı dr götüremedin aferin aldım , baldır zencefildir meyve suyudur toparlanmıştı .
Dün aile hekimimize götürdüm . Antbiyotige gerek görmedi . Giripomal ,dikroflam ,bogaz ve burun tıkanıklıgı için sprey verdi . Sabah aferin ve gripolin içeriklerine baktım aferin daga kuvvetli giripomal etken meddeleri onun yarısı kadar fakat ek maddelerde var .
Kuzum akşam yola gidecek ne edecem bilemedim eşimde şehir dışında iyi degilse gitmesin diyor , fakat bu yıl sınav senemiz kampa katılması lazım eksigi çok ve hadi gelde kuzuya gitme de :-(.
Ay çok uzattım konu veledler olunca.
Kısaca aferin'emi tekrar devam etsek ?
Birde evde "acetylcystein 600 "diye efersan tablet var balgam söküçü diye biliyorum bundan versem bi mahsuru varmı ?
Cevabın için şimdiden teşekkürler
Birde hanımlar zencefil bal , ihlamur . Turp bal dışında öksürük için tavsiyeniz varmı ?
Salata ve corbami cok olmuşakşamki yemeğin fazla olmuş
Kaptanim canim kaptanim,
Bana ilk yazdığını okurken yeminle gozlerim doldu.
Kizim uykusuz bırakıyor beni, hemen yatmaliyim ama bisiler yazmadan edemedim.
Hakkın çok büyük bizde.
Hiç gormedigin insanlara gaz.veriyorsun.
Bizi önemsiyorsun,
Bunu yazılardan emojilerden bile.öyle yoğun hissediyorum ki,
Hakkını helal et...
Ve evet tepside et diye geçiyor ama aslında kıyma.
Eşimle.yapıyoruz sağolsun harika yoğurdu.
Bir gün beklerim yolun düşmese de...
Menüme ilave ara öğün olarak 1 bardak süt 2 kare bitter çikolata yedim
Ausencia tatlım Allah razı olsun düşünmüşsün. Babam salı günü bacakları için anjioya girecek. Damarlarda ciddi darlıklar var. Sigarayı bırakmazsa Allah korusun çok kötü sonuçları 2 gündür sürekli düşünmekten kalbim ağrıyor, sırtıma vuruyor ağrı ve içime sinmeyen birşeyler var, bir sıkıntı var içimde, Allah'ım bekleyişimizi hayırla sonuçlandırsın inşallah
babacığımı bize bağışlasın Rabbim. Dua edin lütfen anjio ile açılsın damarları
Aus kuzum kusura bakma kötü bir hafta geçirdim, umarım haftaya telafi ederim. Herşey için sağolasın
ben geldim yine home office modundayım. takıldığım bir yer oldu ooooff dedim bi takıma gideyim de bakayım biraz nefes alayım hatta üstüne bimoduna gireyim dedim.
Ausencia kaptanım evet zaten ben her gün yanımda taşıyorum yemeklerimi. görsen deli dersin tipimi. bilgisayarım, koca çantam ve yemeklerim. sadece saat konusu sıkıntı bana çünkü canım istemiyor 5 gibi birşey 2 3 gibi yemiş oluyorum tok oluyorum. ama yapacağım birşeyler.
bu arada bana gözden düşmüşüm gibi geldi ama :/ biraz üzüldüm.
Evet hanımlar okuduğum kadarıyla bir çoğumyz şapkamızı alıp düşünmüşüz
Yarın yeni güne
Yepyeni bir 7 takım olarak uyanmak umyduyla hepinize hayırlı geceler
Böyle takımımız
Böyle kaptanımız varken
Biz bu gemiyi yürütürüz inşallah
Ve herbirimizi istedikleri bedenlerin olduğu limanlara bırakırız
En uzun yolculuğu yapan men olsamda o limanı görüp
O hedefe ulalacağız insallah
Eline sağlık kaptanimpamukskr canım tebrik ederim insallah gelecek hafta bu haftanın acısını çıkarırız takımca
Laz usagindan yorumlar
1.Sen spor mu yapıyorsun dans mi ediyorsun.cok ahenkli buldu galiba beni
2.mutfagi toplamak spor sayılmaz mi .yada mutfağı toplamak senin oncelikli vazife değil mi
Yooo mutfağı toplamak üzerime farz değil ama sağlığımı korumak daha öncelikli
Ve laz uşağı pes eder
Sporum
1 mil leslie
20 dk plates (bel,bacak,diz hareketleri)
10 dk çocuk sporu oğlumla birlikte yaptık da sporu bugün:))
40 dk karda yürüyüş
spor listemizi de paylaştımAusencia bugünde sızdı bugünde konuşamadık şöyle rahat rahat be kaptannn
Mirayla da ekleşiverdik
Kızmimu88 hani nerde vermek istediğin kilolar ben göremedim
Şimdi güzelliğinden de bahsedecem herkes merak edecek gerçi zaten boya göre kilon normal bence manken kıvamındasın hatta çoğundan güzelsin
Bayıldım sana amacın kaç beden olmak kız 34 mü
Bak gece gece aklima dustunuzbi bakayimdedim, bi de ne goreyim, takimin disli hatunlarindan kelebek hanim ekurim olmus, tehditlere de baslamis
Hic te bilem o kinanin en siki yesil fisto entarisi ile ben olacagimhemi de 42 beden, herkes gorsun diye etiketi yanlislikla disari salacagim
Günaydın nnnnnnn
Yaşasin hafta sonuncusu
kaptanım günaydın
2 li yarış için 3 kişi kalmış,1 kişi mecbur açıkta kalıyo diğer 2 arkadaş isterse yarışsın istemeyen olursa yerine beni yazabilirsin
Kızlar ne yaşamda şu fazla kiloyu iki günde atsam yaaa sinirim bozuldu
cuma günkü menümü paylaşıyorum
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 5 zeytin
* peynir
* 1 su bardağı süt
*1 muz
*3 ceviz
Öğlen (saat 12:00 )
* 1 kase yayla çorbası
* kıymalı patates
* salata
Ara Öğün (saat 17:00)
* 1 elma
Akşam (saat 18:30)
* hamsi ve istavrit balığı
* 1 dilim ekmek
* salata
Son Öğün (saat 22:30) sporum bittikten sonra yedim
* yarım muz
saat 5 teki ara öğünü yapmıycaktım,kendimi sınadım ama eve zor attım kendimi, ayaklarda titreme çok kötüydü,uzun süre aç kalırsam şekerim oynuyo böyle,eve girer girmez 1 elma yiyip uzandım,geçmesini bekledim
spor bakanımAhu060812 dün 45 dakika eliptik,10 dakika bölgesel egzersiz yapıldı
Gunaydinnnnn.
betul bi börek ye üstüne bal kaynak bendensin.
ablam kendime dedim şu 15 tatilde hergün spor yap düzenli uyu ve sigara içme inşallah yapacağımda
AyyyyAusencia geldi dediler işi gücü bırakıp geldim azcik oturup kalkayim temizliğe , birazda saat geçsin millet uyuyor dur belki
Cam çaydanlık almistim ya hemen içine zencefil, yeşil çay, karanfil kabuk tarçın attim bugün içerim bir iki dilimde limon attım
Gunaydin herkeseeee
Kahvalti yaptim...bugun butun evin perdeleri yikanacakkk....ama carsiyada cikilacak malum cumartesi makinaya atar perdeyi cikarim salida yikamadan halilar gelecek misss gibi olsun ev))
Anca öğleden sonra gelirim görüşürüz...
Valla o kadar foto çektiriyorum daha bi zayıf çıkmışlığım yok sende istediğin kiloya gelirsin inşallah afet i devran olmak için
ton balıklı salata yeterdiSalata ve corbami cok olmuş
Yusufun oyun isteğine karşı koyamadımmm . Ayyy 2 mil leslie kadar yoruldum , battaniye altı tepişmece yataktan düşürmece ... nerde anneyi nefes nefese bırakacak şey varsa buldu sabah sabah ... mr.değnekle küsüz zatenses çıkaran oyunlarla uykusunu katletmek istedim ama bana mısın demedi
@Dersaadet_ ekmek almak bahanesi ile yürüyüşe çıkıldı mıııııı ?????
Helal olsun canım benim
Inan ilk günden bu yana ... sendeki değişim beni öyle mutlu ediyor ki .... az giren , girince menü yazan (menüde ne menü) sherry den .... geldik haftada 500-800 tıkır tıkır giden sherry e
Tatlım anjiyo sonrası dr un tüm tavsiyelerine uyacak . Umarım inatçı bir mizacı yoktur babanın . Sağlıklı beslenme , yürüyüş , sigarayı bırakma ... hooop sonra eskisinden daha sağlıklı olacak inşallah . Tahminen yaşı babama yakındır .
Mimuuuuuuuuu kimin gözünden düştün yavrummmm , benim miiiii ...kız herşey bir yana o boyla sen hiç bir yerden düşmezsinDün gergindim tatlım . Sende bnalımdın , sonra ki mesajından anladım .
Ben gerginliği attım sen de bunalımı at
Bu arada afeti devranmışsın , ahu yazmış .
Aynen fatma , yol uzun ..dümeni sıkı sıkı tutmak lazım .
Lodosu , dalgası , fırtınası olacak ama baş edeceğiz.
Bu hafta @masumm ile sıkı bir rakabet bekliyorum sizden
Zeki kadın her daim her konuda tereyağ gibi üste çıkan kadındır
Nisaca spora başlaman harikaaa ama menünü hiç beğenmedim ben .
Hele ki poğaçalar.
He ya , aslında uyumadım ama mr.değnekle didiştik , o pc de oyun oynuyordu bende kitap okudum .
Bu arada eşinin bir alana bir bedava hediyesine
Çok düşünceli kabul et , iki çift kendine alabilirdi
Tatlım tabloya bilgilerine gireceğim , bana müsait bir vakit ; yaş/boy/hedef kilo/başlangıç kilo/bu hafta kilonu yazar mısın ?
İstersen ikili yarışlara da katılabilirsin .
Çok muuu güzel gııı ? merak ettim
Selmanın kınasında dr um salına salına hava atacaaaak , ikramlar gelecek ...etülcüm benim tabağımı da sen al ; malum ben diyetteyim diyecek
Canım istersen yazarım ben , ikili gruplardan birini 3leriz .Geçen haftada yaptık .
Yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Şaka şaka , pro yap . son kilit 7 de vur .
Sabah mutlaka ye geçiştirme .
Ve spoooooooor .
Tatlım 1 muz ceviz ve süt başlı başına kahvaltı diyeceğim şimdi ....sende bana ben o yediklerimle bile doymadım diyeceksin
Kız sus geçen hafta da mimuya dedin dedin böyle , geldi artılar .
Betül şimdi seni kırmaz yer
Kick boks başladın mı ?
Açıklamalarımı mesaj başında yazdım canım .
Bak fena mı sende iki iş bitirmişsindir bu arada .
Ayyyy en sevdiğimmmmmm miiis kokan halılar gelir , misssss kokan tüller asılır .
Güle güle kirlet canım (bu da ne saçma bir sözdür)
Deliiiii , sen kendinden ki değişimi görmüyor musun yoksa canın sabah sabah iltifat mı duymak istedi
Gunaydin guzeller..
Portakal ve etimekle 2.rounda basladik bakalim..
abime gittiğimde sagolsun ablam eminönünden siparişlerimi getirmiş
mısır püskülü, kiraz sapı, altınotu-ıhlamur-kursburnu ( tilya kürü malzemeleri ) çörek otu yağım ve çatlaklar için kakao yağı ve badem yağı.
yatak odasını nemlendirirken burnumuzu açık tutsun diye içine damlatmaya okaliptüs yağı.
bu arada hatay yolları göründü, şimdiden diyetime nasıl dikkat ederim hadi onu geçtim sporum kalacak diye düşünmeye başladım
Ausencia başladım abla önce 15-20 dk ısınıyorum koşu bandı eliptic sonra derse geçiyorum
günaydın ablaGunaydin guzeller..
Portakal ve etimekle 2.rounda basladik bakalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?