Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kh azalt bakalım bu hafta , kuruya dokunma , karataydan çok anlamam , sende nasıl tepki verir bilmiyorum .

Zaten sende beni zorlayan menülerin iyiydi , belki spor lazımdı bu hafta peş ye kadar onu hiç ihmal etme .

Kaptanim güvenin boşa çıkmayacak elimden gelmeyeni de yapacağım diyeyim o zaman

Valla tuba takımda isen yeri gelecek yüzüne çarpacak , bende çok üzülüyorum burda , bu kadar haftalık emek , zaman ayırma ...

Bak iki satırda hooop suya düşüyor . sabitim , artıyım ...

Menülerine uy , bir şeyleri azalt gerekirse , çok su iç , su içtikçe beni hatırla bi daha iç , ve spoooor ... 15 dk d yorulunc Ahu060812 nun zalim puanlar gelsin aklına .

Yani senin tablo cidden beni de şok etti , arada çok iyi verdiğin haftalar oldu ama toplama bakınca 8 haftada aynısın tubasın . Hatta +100 .

kh azalt bakalım bu hafta , kuruya dokunma , karataydan çok anlamam , sende nasıl tepki verir bilmiyorum .

Zaten sende beni zorlayan menülerin iyiydi , belki spor lazımdı bu hafta peş ye kadar onu hiç ihmal etme .

Karatay çok güzel bi diyet aslında
Ben bile bir ayda 5 kilo vermistim
Ama o diğer iş yerindeydim ve iki Ogün yeme şansım vardı sakindi kahvaltımı orda. Yapıyordum birde öğleden sonra yemek bitti gitti
Ama burda 2 ögun beslenme şansım yok

Arkadaşlar benim liste bu
Sabah
Sıcak ballı limonlu su
2 kayısı
Kabızlık için
Sabah
2 dilim ekmek
3 parmak peynir
1 haşlanmış yumurta
Pulmoner karabiberi
Ara
2 hurma
10 fındık
Öğlen
1 kase çorba ölçüsü 1 su bardağı
2 tam tahılla galete
Yoğurt
Ara
Armut yada portakal
Süt ya da ayran
Akşam
1 kase çorba
Salata
Kuru baklagil
Sebze
Mantar sote
Bunlardan biri 8 kaşık
Ara
1 meyve
Yoğurt
Limonlu biberli

Ve kilom çok yoruluyorum mu kabul etmiyorum T tuba52 bak
En canlı örnek @fatmanurkaya ... senden 20 kilo ve a5 yaş fazlası var ... sporda aldığı puanlara bak ...bu hafta biraz sallladı sporu , tartıda onu salladı .

Bende 100 kiloda bisiklet tepesindeydim , eşime foto çeksene derdim ...kendi fotoma bakmaktan nefret ederdim .

Haklısın abla valla sözlerin mıh gibi aklımda son cümlesini kadar haklısın bu da benim dönüm noktası oldu

Yorul Samda sürün sende artık beyninde bitti benim hayatımda böyle dönüm noktaları oldu ve abla inan ki kazanan ben oldum bu defa da galibi ben olacam inşallah

Yasminin benim küçük kız dediğime bakma yaş 18
Baş arkasında agrı varmış hafif . Ateşi yok arada hafif bir ter basması oluyor .
Şurup degilde tableti varmı dediğin ilacın ?. Çünki ben yokken şurubu kullanmaz cadı .
Hatmi çiçegine aktara bakayım .
Diger kullanmaya devam ettiği ilaçlarla ters bir etkileşimi olmaz dimi ?

Sağ olasın canım

ervahafsa Ağustos annelerindesin görüyorummmm ...arada selam vermeye gel kuzum . Kilolar ne alemde ? Kontroller nasıl ? Ses et ablana .
Evet cnm oradayım kilo durumu aynı cnm mide bulantim cok siz ler neler yapysnz kilo veriyomusunz ama özlüyorum burdakilerini agustostan snra gelcem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…