yatılı misafir miBen idare ediyorum canım yarın misafir var belki yatılı
Ausencia
Cnm valla o sarı kart derdi beni aldı ki en çok artı benim olduğu için bu hafta omuzlarında hissediyorum takımı
Elimde gelen ne varsa yapicam
Hatta pazartesi menüsü
Kurufasulye,pilav,salata
Ben ton balığı salata iki uç kaşık yoğurt yada icicem fasulye yemeyi göze alamam
Perşembeye kadar lesile Abla ile birlikte oluruz zaten ,su,yeşil çay perşembe ye kadar bitki çayları perşembe mümkünse onuda içmem
*Sabah kalkıp çörek otu yağı bir meyve 3 mil lesile
*Kahvaltıda Kh namına bişey yok onun yerine Karatay kahvaltisi ama 3 tam ceviz veya 10 çiğ badem ile ?
Eksiltmek istediğim birşey var mı ?
yatılı misafir mi
ayy bilirim o durumları pek sık başıma gelir,allah kolaylık versin canım
Hiç sevmem .
Ben arkadaşlarıla pijama partisi yapardım eskiden , keyfinden yatılmazdı .
Kaynana ile pijama partisi mi olur
Kaptanim güvenin boşa çıkmayacak elimden gelmeyeni de yapacağım diyeyim o zamanCanlar sohbet muhabbet bir yana , yine hesap kitap zorunluluğum var malum ...
O notayı bu hafta silmek zorundayız .
Yoksa haftalarca takım listesi hazırlamak öyle kolay iş değil ve bunu siz yapacaksın , bunu size kim gösterecek ben .
Lütfen bu ızdıraptan hem beni hem kendinizi kurtarın .
Yoksa sevgili artı arkadaşlardan seçeceğim isimler , burda yatıp kalkacak .
Heniz sarı kart alan takımda yok , alan sildirdi notasını , biz mi yapamayacağız ?????
Listedeki arkadaşlar ;
Tahmini liste şu şekilde olacak haftaya ... bakın tahmini diyorum , ceyda ve davi var öncelikli , kilo almadan gelirlerse ...
***7.TAKIM 502. ETAP***
Betulina(78.1///%)
saydin78(63.1///%)
tuba52(88.2///%)
masumm(71.8///%)
DelyDoly(86.9///%)
Ahu060812(83.9///%)
kelebekolacam(76.1///%)
Sekercikiz(64.4///%)
fatmanurkaya (108.9///%)
ada81 (74///%)
mimu88 (78.4///%)
Dersaadet_ (78///%)
Sherrysherrylady (82.3///%)
pamukskr (69.3///%)466.etapta 7.takımdan mezun olan üye geri döndü.Baş.trh. 12 Ocak,Baş.kilo 70.6,Hedef Kilo 58
7. Takım Ortalaması %
Açık söyleyeyim ... bu hafta ne artı ne sabit görme lüksümüz yok .
Elbette , bu Cumanın en yüksek artısıNare83 , peşi sıra littlecoffeedoc , @mimu88 ve @fatmanurkaya ' a çok iş düşüyor . aldıkları artıları temizlemeli , üzerine normal düzende verecekleri gr ları da eklememeliler . Yani örnek saadet 700 ü , fatma 400 ü verse aldığı ...bu başarı değil .
saydin78 dan listesi ve takımı için iyi bir atak görmem lazım . Kilosu az olduğu için onun, @Sekercikiz ın yüzdeleri çok önemli .
pamukskr den de olası bir listeye girişte (ki ben girmesini çok isterim , sadece elimde değil bazı durumlar ) bomba bekliyorum .
T tuba52 bir büyük beklentim de elbette tubadan . Geçen haftanın telafisi gelmeli . O artılar gr gr değil , bomba gibi gitmeli .
Arkadaşlar yüzde de kişi başı %1 i hedef almazsanız , nota sildirme işi zor . Arada bomba bir iki arkadaş çıkıp %2 lerde olmalı ki diğer arkadaşını sırtlasın .
Yoksa nota sildirme hayal olur ve yapıştırıverirler sarı kartı .
Ona da yüreğim dayanır mı bilmiyorum
Ahu060812 spor işi sende gülüm . Yapış yakalarına , tehdit et sende bu hafta az verdin , onu da haftaya taçlandır oo olllaaa llaallaa ile .
İşimiz zor ama yapmadık değil .
dereceye girip nota sildireceğiz .
Bazı haftalar ort. %0.700 ile de 1.lik gelebiliyor , bazen takımlar çoşuyor %1.100 lerle baka kalıyorsun .
Biz eşeği sağlam kazığa bağlamalıyız bu hafta . Herkes yemek yerken sarı kartı düşünsün .
Almak cidden sizi de beni de yoracak .
Herkes % hesabına göre hedef belirlesin lütfen .
@ada81 soruyordu dün sanırım,yüzde hesabını .. Bilmeyenler için tekrar edeyim , adanın kilo örneği üzerinden ...
Geçen hafta 75
Bu hafta 74
75-74=1 1/75 =0.0133 0.0133*100 = %1.33
Bugün eliptik yapmaya başladım ama 15 dk da çok yoruldum kilom da fazla acayip yoruldum biraz eliptik leslie biraz da yürür sem yapacam bu işiAusencia A ABLA dün dedikleri yüzüme tokat gibi çarpı lı Sağol tekrar tşk ettim beni kendime getirdin
kh azalt bakalım bu hafta , kuruya dokunma , karataydan çok anlamam , sende nasıl tepki verir bilmiyorum .
Zaten sende beni zorlayan menülerin iyiydi , belki spor lazımdı bu hafta peş ye kadar onu hiç ihmal etme .
bende hiiççç sevmem ama yinede pek sık yaparız
Haklısın abla valla sözlerin mıh gibi aklımda son cümlesini kadar haklısın bu da benim dönüm noktası olduValla tuba takımda isen yeri gelecek yüzüne çarpacak , bende çok üzülüyorum burda , bu kadar haftalık emek , zaman ayırma ...
Bak iki satırda hooop suya düşüyor . sabitim , artıyım ...
Menülerine uy , bir şeyleri azalt gerekirse , çok su iç , su içtikçe beni hatırla bi daha iç , ve spoooor ... 15 dk d yoruluncAhu060812 nun zalim puanlar gelsin aklına .
Yani senin tablo cidden beni de şok etti , arada çok iyi verdiğin haftalar oldu ama toplama bakınca 8 haftada aynısın tubasın . Hatta +100 .
Yorul Samda sürün sende artık beyninde bitti benim hayatımda böyle dönüm noktaları oldu ve abla inan ki kazanan ben oldum bu defa da galibi ben olacam inşallahVe kilom çok yoruluyorum mu kabul etmiyorum T tuba52 bak
En canlı örnek @fatmanurkaya ... senden 20 kilo ve a5 yaş fazlası var ... sporda aldığı puanlara bak ...bu hafta biraz sallladı sporu , tartıda onu salladı .
Bende 100 kiloda bisiklet tepesindeydim , eşime foto çeksene derdim ...kendi fotoma bakmaktan nefret ederdim .
Yasminin benim küçük kız dediğime bakma yaş 18Rabbim şifa versin .öksürük için expect diye bi şurup keşfettim. Daha evvelce ben çocuklarıma süt e hatmi çiçeği demlerdim. Bu şurup da da hatmi var.benim küçüğün öksürüğüne iyi geldi. Aferin kullanma.
Burun spreyi bu şurubu al kullanın.
Bu arada kaç yaşında ateşi oluyor mu.bas ağrısı yüz ağrısı var mı. Gece terlemesi
Evet cnm oradayım kilo durumu aynı cnm mide bulantim cok siz ler neler yapysnz kilo veriyomusunz ama özlüyorum burdakilerini agustostan snra gelcem insallahervahafsa Ağustos annelerindesin görüyorummmm ...arada selam vermeye gel kuzum . Kilolar ne alemde ? Kontroller nasıl ? Ses et ablana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?