evettt rakibiz bu hafta hadi bakalım kim kimi yenicek ben iddalıyım bu hafta ona göre şekerim
Canim bende mor almistim ama benimki farmasi marka...ada81
Kız mor ruj aldım dün flormardan çok kötü çıktı birazda mat ayy birde diyorum kıza softrenk istemiyorum diyorum eve geldim bi sürdüm bildiğin cart
Benim almak istediğim mürdüm rengiymis sanırım kullandığın bir seri var mı flormardan
Canim bende mor almistim ama benimki farmasi marka...
Flormar ise belli bir seriden almam beğenirim alirim mutlaka ayni rengin yakini olan firca rujda alirim parlasin soyle isil isil diye...
Bizde bu aralar kusmeyi beceremiyoruz kusuyoruz guya 5 dakika sonra kizimla bi haber yolluyor yavrumda yarim yamalak iletiyor bu sefer gulmeye basliyoruz hoop geri konusuyoruz...bi agiz tadiyla kusemiyoruz yuzlestik mi neeeBende didiştim dünHala uyuyooor
Evet canım haftalık , her hafta eşler değişiyor zaten .
O zaman @begüm75 ile @Daydream15 raundunu başlatıyorummm , yüzde hesapladığım için kilo denkliği gerekmiyor.
Inşallah kuzum Rabbim gördüklerimizden emin eylesin. Inşallah sağlığına kavuşur babacığım. Babana da çok sevindim kuzum Rabbim başımızdan eksik etmesinGülüm yoksalari aklına getirmek seni çok yorar.iyi olacak inşallah.
Babam sapasaglamdi bi gün göğüs ağrısıyla bi gitti anjiyo dediler anjiyoda stent takılamaz dediler by pass oldu çok şükür şimdi iyi.
Önce hicccc söz dinlemezdi 3.5 yıl yanımda kaldılar yediklerine karistirtmazdi. Şimdi saatiyle
Bıraktım diyor tatlım inşallah icmez. Geçen gün ağladığımı duymuş bana dayanamaz İnşallah bırakmistir gerçekten, canımın canı71 benim baba.
İnşallah canım ya . Açılır , düzelir ama onun da kendi kendinin doktoru olması lazım biraz.
Su filtre kahveyi bulamadim migrosa baktım yok baska marketlere baktim yok...Acıktım, ikinci filtre kahve içiyorum
Bugün 4. Oldu iki Türk iki filtre
Su filtre kahveyi bulamadim migrosa baktım yok baska marketlere baktim yok...
Canim benim inşallahkuzum herşey yoluna girecek inşallah.
ama o sigarayı mutlaka bırakmalı, benim babam - allah uzun ömür versin 75 yaşında, son beş senede sigarayı azalttı da ohh nefes alıyorum diyor.
ah keşke bıraksa.. ama neyseki babam memlekete gitti emekli olunca. bir kaç inek filan aldılar oyalanıyorlar. bol bol hareket ediyor bol temiz hava ve süt yoğurt.
o açıdan benim için rahatlıyor.
ah hemde nasıl teyzesi...durup izlemeye doyulmuyor masum meleğimi..
amin amin cümle yavruları
Var canim ama oyle buyuk bir carfeuro degil ama bakmamistim sagol yarin gidip oraya bakayım markasi ne aldığın kahvenin canim...Cnm ben metrodan alıyorum
Carfeuro var mı ordada vardır
Ahu060812 evdeki bir alana bir bedava ile öyle bir uzmanlaşmış ki her sözü altın değerinde nasihat .
Arada kaynatma sorumu ??? çok güzelmişsin diyorlaaaaaar
Merhaba kızlar bugün okudum ama yazamadım size
sabah anneme gittim ordan çocukları annemde bıraktım bi arkadaşa araba sürmeyi öğretmeye gitti. Ordan da kv ye geldim.koşturmaca
benim halılarda göçüyo istanbuldayken vereyim bari yıkansın İstanbul dönüşü de 3 misafir ağırlayacam bide sizlerle buluşmamız var geriye cuma ve ctesi kalıyo salı dönsem Çarşamba temizliği yetiştirmem lazım bakalım kadınlık zor vesselam
Kızmimu88 seni çok merak ettiler resmini atayım kaptanla doktoruma iznin var mı
Inşallah kuzum elimden geleni yapıcam. Malum operasyon var kosuşurma olacak. Gerekirse yemem canım. Bu hafta inşallah güzel olacak herşeyCanlar sohbet muhabbet bir yana , yine hesap kitap zorunluluğum var malum ...
O notayı bu hafta silmek zorundayız .
Yoksa haftalarca takım listesi hazırlamak öyle kolay iş değil ve bunu siz yapacaksın , bunu size kim gösterecek ben .
Lütfen bu ızdıraptan hem beni hem kendinizi kurtarın .
Yoksa sevgili artı arkadaşlardan seçeceğim isimler , burda yatıp kalkacak .
Heniz sarı kart alan takımda yok , alan sildirdi notasını , biz mi yapamayacağız ?????
Listedeki arkadaşlar ;
Tahmini liste şu şekilde olacak haftaya ... bakın tahmini diyorum , ceyda ve davi var öncelikli , kilo almadan gelirlerse ...
***7.TAKIM 502. ETAP***
Betulina(78.1///%)
saydin78(63.1///%)
tuba52(88.2///%)
masumm(71.8///%)
DelyDoly(86.9///%)
Ahu060812(83.9///%)
kelebekolacam(76.1///%)
Sekercikiz(64.4///%)
fatmanurkaya (108.9///%)
ada81 (74///%)
mimu88 (78.4///%)
Dersaadet_ (78///%)
Sherrysherrylady (82.3///%)
pamukskr (69.3///%)466.etapta 7.takımdan mezun olan üye geri döndü.Baş.trh. 12 Ocak,Baş.kilo 70.6,Hedef Kilo 58
7. Takım Ortalaması %
Açık söyleyeyim ... bu hafta ne artı ne sabit görme lüksümüz yok .
Elbette , bu Cumanın en yüksek artısıNare83 , peşi sıra @Dersaadet_ , mimu88 ve @fatmanurkaya ' a çok iş düşüyor . aldıkları artıları temizlemeli , üzerine normal düzende verecekleri gr ları da eklememeliler . Yani örnek saadet 700 ü , fatma 400 ü verse aldığı ...bu başarı değil .
saydin78 dan listesi ve takımı için iyi bir atak görmem lazım . Kilosu az olduğu için onun, Sekercikiz ın yüzdeleri çok önemli .
@pamukskr den de olası bir listeye girişte (ki ben girmesini çok isterim , sadece elimde değil bazı durumlar ) bomba bekliyorum .
T tuba52 bir büyük beklentim de elbette tubadan . Geçen haftanın telafisi gelmeli . O artılar gr gr değil , bomba gibi gitmeli .
Arkadaşlar yüzde de kişi başı %1 i hedef almazsanız , nota sildirme işi zor . Arada bomba bir iki arkadaş çıkıp %2 lerde olmalı ki diğer arkadaşını sırtlasın .
Yoksa nota sildirme hayal olur ve yapıştırıverirler sarı kartı .
Ona da yüreğim dayanır mı bilmiyorum
Ahu060812 spor işi sende gülüm . Yapış yakalarına , tehdit et sende bu hafta az verdin , onu da haftaya taçlandır oo olllaaa llaallaa ile .
İşimiz zor ama yapmadık değil .
dereceye girip nota sildireceğiz .
Bazı haftalar ort. %0.700 ile de 1.lik gelebiliyor , bazen takımlar çoşuyor %1.100 lerle baka kalıyorsun .
Biz eşeği sağlam kazığa bağlamalıyız bu hafta . Herkes yemek yerken sarı kartı düşünsün .
Almak cidden sizi de beni de yoracak .
Herkes % hesabına göre hedef belirlesin lütfen .
ada81 soruyordu dün sanırım,yüzde hesabını .. Bilmeyenler için tekrar edeyim , adanın kilo örneği üzerinden ...
Geçen hafta 75
Bu hafta 74
75-74=1 1/75 =0.0133 0.0133*100 = %1.33
Var canim ama oyle buyuk bir carfeuro degil ama bakmamistim sagol yarin gidip oraya bakayım markasi ne aldığın kahvenin canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?