Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar bende menümü vereyim geç olmadan
Sabah
4 kaşık patates salatası
Az menemen
1/2 dl ekmek
Peynir zeytin
Öğlen YOk sabah geç vakit yediğim için
Akşam
Ispanak
Yoğurt
Su 1.5 2 olabilir
Spor
90 dk tempolu açık hava yürüyüş

,ğiğşljhtutköçöötyı
şlçty ömnnb
4 kaşık yoğurt içine tarçın zencefil zerdeçal karıştırdım
2 tane ceviz
ARA
1 tane mandalina
ÖĞLE
1 Kase kabak çorbası
ARA
10 tane fındık
1 tane yeşil elma
AKŞAM
1 kase kabak çorbası
ARA
1 bardak yeşil çay
10 tane karışık kuruyemiş
3 litre su
Ausencia
canım iki gündür spor yok Ahu060812

Canim bende mor almistim ama benimki farmasi marka...

Flormar ise belli bir seriden almam beğenirim alirim mutlaka ayni rengin yakini olan firca rujda alirim parlasin soyle isil isil diye...

Bizde bu aralar kusmeyi beceremiyoruz kusuyoruz guya 5 dakika sonra kizimla bi haber yolluyor yavrumda yarim yamalak iletiyor bu sefer gulmeye basliyoruz hoop geri konusuyoruz...bi agiz tadiyla kusemiyoruz yuzlestik mi neee

Inşallah kuzum Rabbim gördüklerimizden emin eylesin. Inşallah sağlığına kavuşur babacığım. Babana da çok sevindim kuzum Rabbim başımızdan eksik etmesin

71 benim baba.

İnşallah canım ya . Açılır , düzelir ama onun da kendi kendinin doktoru olması lazım biraz.
Bıraktım diyor tatlım inşallah icmez. Geçen gün ağladığımı duymuş bana dayanamaz İnşallah bırakmistir gerçekten, canımın canımaşallah Allah bağışlasin, sağlıklı uzun ömürler versin canım

Canim benim inşallah kesinlikle bırakmalı başka çıkar yolu yok. Sağlığı için bırakmalı. Inşallah bırakır babalarimiz. Baban için de çok sevindim canım ne güzel uğraş bulmuş kendine :) babam da hareketlidir erkenden kalkar işler yapar kendinde bahçede falan. Sigara onun sağlığını bozan. Inşallah iyi olur hepsi, başımızdan eksik etmesin Rabbim

Ahu060812 evdeki bir alana bir bedava ile öyle bir uzmanlaşmış ki her sözü altın değerinde nasihat .

Arada kaynatma sorumu ??? çok güzelmişsin diyorlaaaaaar

Kaptanım o diyenin gözleri :) çok mu merak ettin

Tabiiki izin var ama yorumları merak ederim :)

Inşallah kuzum elimden geleni yapıcam. Malum operasyon var kosuşurma olacak. Gerekirse yemem canım. Bu hafta inşallah güzel olacak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…