Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şuraya bi ceza menüsü yazalım

Kahvalti
1 kivi
1 t.kahvesi

Öğlen
2 baget
3_4 yaprak marul

Ara
Filtre kahve

Akşam
2 haşlama yumurta
3_4 yaprak marul
Yarım bardak ayran

Ahu060812 3 mil lesile
900 ml bitki çayı yaptim yatana kadar biter
Suda 2 lt bulur

Menüm az, yağsız ve kivi,marul da bulunan basit Kh saymazsak khsiz bir menü , bu ödem atma +temizleme menüsü dür alicilarinizla oynamayiniz

Cumartesi menü bildirimi 21.01.2017

UYANINCA : 1 su bardağı suya 1 çay kaşığı çörekotu yağı ve bir tatlı kaşığı elma sirkesi

KALKINCA: 2 kuru kayısı, bir fincan nescafe
KAHVALTI : 2 dilim çt ekmek ile peynirli tost, 4 zeytin, bol marul ve nescafe

ARA : yok

ÖĞLE : 1 kase yoğurt içine çeyrek muz, 2 yk yulaf ezmesi ve tarçın

ARA : yok

AKŞAM : yoğurtlu ıspanak salatası, haşlanmış tavuk, 2 kaşık bulgur pilavı

ARA : rezene çayı ve 1 adet tam tahıllı bisküvi ( diyet değil tam tahıllı )

SU : 3 lt.

250 ml. Rezene

SPOR : 50 dk kondisyon bisikleti ile interval çalışma

Sevgili takımım
Menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
yarım dilim ekmek kepekli
2 zeytin

Öğlen
evde olmayacağımiz için alış veriş yapmadık
Biraz çiğ pırasa yı 2haslanmis yumurtaya doğradim yedim

Akşam
Şam fıstığı yedim belki 15 tane

Yemek yapıyor um belki yoğurt yerim biraz

Su 2 lt
Ausencia

Merhaba herkese

Kizlar inanin popom yeni koltuk gördü....kahvalti yaptim perdeyi makinaya attik carsiya ciktim 1.5 saat gezdik eve geldim herkesin yemegini haxirladim kii firindan aldik geldik isim kolaydi bu anlamda...kizim odadina daldim butum esyalari kaldirdim tasinirmis gibi odasını yeniden temizledim perde ic kisimdan camlari sildim...ayrica diger odalarinda camlari icerden sildim disardan yapamam 5. Kat evim ..baharda kadin alirim..yarinda devam ev temizlige...

En sevdiğim program basladi survivor onu izlemeden menu yazayim...

Menu

Sabah 10.00
1 haşlanmis yumurta
4 yesil zeytin
2 yk lor peynir
Dere otu
2 adet kizarmis form ekmek

Ara
8 findik
1 bardak portakal suyu

Aksam 16.30
1 lahmacun
Bol salata
1 bardak ayran

2 lt su....spor yok deli gibi ev işi yapiyorum ...carsi gezdim yani yan gel yat yapmadim...( niye kozlenmis biber yok diye sorarsaniz kalmamisti ogle kozlettim dolaba koydum yarin devam )))

Oh mis gibi olmuştur. Benim perdelerde imdat diyor.Halılar da öyle.
ay ben buna cevap yazmadım dimi.
Hapı yok ne yazikki.diger ilaçlara etkisi olmaz.asli da tadı güzel ıhlamur kekik hatmi ve keçiboynuzu var.

tamam tartılcam canım
ama 2 gün spor yok malesef,bugün iş çıkışı anneme geçicem yarın akşam döncem,eğer erken dönersem pazar günü yaparım ama bugün malesef yapamıycam
Canım spor yapmadığın gün tartılmkasların dinlenmişken eğer pazar spor yapacaksan yapmadan pazar sabahı tartıl.amacım spor yapmadığın gün kaç kilosun görmek
4.9 var senin ... bence gayet verilebilir.
Geçen hafta yağ aldırdın da 1200 vermedin değil mi ahum ? veriliyor demek ki .
Evet kaptanım da haftaya İstanbul sayım spor düzenim nasıl olacak belirsiz birde regliye bir hafta kalada ödem oluyorum 1 kilo zor görünüyor ya elimden geleni yapacam inşallah
güzel menü canım

Oh mis gibi olmuştur. Benim perdelerde imdat diyor.Halılar da öyle.
ay ben buna cevap yazmadım dimi.
Hapı yok ne yazikki.diger ilaçlara etkisi olmaz.asli da tadı güzel ıhlamur kekik hatmi ve keçiboynuzu var.
Valla perdeler camlar mis gibi oldu sali gunude halilarim yikamadan gelecek onlarida serdim mi nisan sonuna kadar beni götürür...nisanda alirim bayan.. bastan sona temizletir yaza merhaba derim...bu arada mutfak dolaplarinida doktum elimin altindakileri sildim yerlestirdim bayagi is yaptim....darisi ise doktorummm )

Merhaba kızlar bugün okudum ama yazamadım size
sabah anneme gittim ordan çocukları annemde bıraktım bi arkadaşa araba sürmeyi öğretmeye gitti. Ordan da kv ye geldim.koşturmaca
benim halılarda göçüyo istanbuldayken vereyim bari yıkansın İstanbul dönüşü de 3 misafir ağırlayacam bide sizlerle buluşmamız var geriye cuma ve ctesi kalıyo salı dönsem Çarşamba temizliği yetiştirmem lazım bakalım kadınlık zor vesselam
Kız mimu88 seni çok merak ettiler resmini atayım kaptanla doktoruma iznin var mı

Ellerine sağlık canım Güle güle kirlet

Canım sana yazamadım öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum şubat hedefimede gelirsek canım rabbim sağlık verdiği sürece ben bu hedefi tuttururum allahın izniyle lütfen değiştirme

Menü
Sabah
2 kare bitter çikolata

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir tuzsuz
5 tuzsuz siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak elma çayı
Tere, roka

Ara
10 badem
2 kuru kayısı

Akşam
10 yk kabak yemeği
4 yk yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara
1 bardak süt

Su: 1,5 lt
Spor : yarım saat yürüyüş + 3 mil leslie
Ausencia Ahu060812

Ausencia abla diğer arkadaşlar menüm
sabah
Uyarınca sıcak ballı limonlu su
2 kayısı
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 parmak peynir
Ara
2 hurma
10 fındık
Öğlen
1 kase tarhana
2 tam tahılla galeta
1 kase yoğurt
Ar
1 portakal
Ayran
Akşam
8 kaşık mantar sote
Salata
1 kase tutmaç
Birazda
Elma
Yoğury

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…