Ay o değilde 79 79 diye diye gözümü kapatınca 7 ler görüyorum çok istiyorum ya çok yaklaştım eminim
Aslında dünkü 5 mil i birazda beyefendiye kizdimda yaptım.elinde kumanda spor yapacaksan çocukları yatır mutfağı topla.
. Bi baktım benden sonra oda mekik çekiyor zira ona göbeklisin dedim
Erkekler zor anlıyor kiloyu .
Bak ben 38 kilo verdim . Abim şehir dışından geldi uzun zaman sonra.
Ne dedi biliyor mysun ?
Süzülmüşsün evet biraz
Içimden bi insan çıktıııı be dedim
Ay bu erkekler be gaddar oluyorlar bu kilo konusunda off evet ablam ikinci hedef 94 olsun ozaman lakin benim eşten zayıf olmam için 69 olmam gerekiyor imkansız değil sadece zaman alacakCanım istemek kavuşmamın yarısı dır
Çogu gitti ahucum azı kaldı
Ayy benimkininde göbeği bu ara bayağı oldu akşam bi cerez yiyor tv karşısında bazende kalkıp lesliye katılıyor
Ayy çok kötü bi düşünce ama ondan zayıf olmak istiyorum geçmişte bilerek veya bilmeden kırılmişlıklarım var ondan zayıf oluym sonrada o zayıflasın 95 kilo şu anda ikinci hedefim 94 olabilir
Ayy benimde dr abim var bu dr ameliyat ne kolay kelebekolacam sen alınma canım
40 kilo civarında vwrdim hala ameliyat olsan iyi olyr diyor sen geri alırsın diyor
Katiliyorum ,o damardan bendede var fazlasiylaEnisteye demem elbette...
Ama evde diyorum, özellikle çalışırken.
Eşler de katkida bulunmalı,.yardım değil vazife almali,
Kadınların üzerine vazife değil o işler... Bence..
açlık otunu bol koyup bir çay yapsan mimum4 gün oldu wc, gerçekten sinirlerim zıplıyor artık. Çok huzursuz bi durum. Ananas aldım kabuğunu attıröadım çay yapıp içicem.
açlık otunu bol koyup bir çay yapsan mimum
5-6 saatte etki gösteriyorYarın sabah yola çıkacağım kuzum onu bilemedim en son yaptığım da bana bayaa bi çektirmişti çünkü
5-6 saatte etki gösteriyor
hadi ya değişik olmuş bende gece içiyorum sabah etki ediyoduBende şöyle oldu gece yatmadan içtim uyudum. Sabah normal çıktım sonra işe gittim erken döndümmm kıvrım kıvrım kıvrandım :)
hadi ya değişik olmuş bende gece içiyorum sabah etki ediyoduyolda perişan olursun boşver o zaman..
acı çehre dicem ama emin olamadım oda dokunabilir
Nare83 canim cim burclarin ınsanlar üzerindeki etkisine yani karakterlerindeki etkisine inanırım evet.
Ama.uyum olayina inanmam.
Öyle olsa ben ateş eşim su grubu. Anlaşamıyor olmamız lazim ama tam tersi ıyi anlaşırız şükür.
Oglak parayi sever, iyi bir yatırımcı dir. Tek bilgim bu oglakla.
Birde materyalist olurlar, maddi dünyaya inanırlar. Sen daha maneviyat insanı olmalısın.
mimu88 canim pek uzman degilim ama yukarıdaki soylediklerim var,
Zaten benceAhu060812 ahum serinim daha iyi analiz etmis
Karadeniz erkeği ev işi yapmaz dohturum.Kedibochi Ausencia
Benimkini denmez.dersen yapacağı varsa da yapmaz.
Bi ara ben spor yaparken o mutfağı topluyordu. Ozaman öyle uygun gördü o duruma kendimi alistirmadim onun bi rüya olduğunu biliyordum.
Isten 8 de gelip mutfağı toplayabilir? dün ki gibi tüm gün evde olup koltuğa yapisabilir.
Antepia27 benim eşimde 72 kilo.benimde ilk hedef 71.bi ara çok yaklastim 72.9dum.zafer sarhoslugu arkasından gelen bi ramazan bayramı. Herşeyi mahvettim.
Ama Allah var hiç kilo konusunda beni kırmadi bilerek.ama bilmeyerek uzdugu oldu mu oldu.
Tutumlu demek istemedim aslında.Sericim
Eşim essek gibi çalışır ama bi gecede yesek parayı gözü görmez ben çok birikimciyim
Tabiki de burçların birebir etkişi yok üzerimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?