Benimki ne ztn evden çıkalım deme çek vur yani adam ve oğlum 2 Side a sosyalbenim ki gitmez olur biter.
Benim ki benim dirdirimdan korkup kalkip hazirlaniyor bide kizima fiti veriyorum kizim gezme hastasiBenimki ne ztn evden çıkalım deme çek vur yani adam ve oğlum 2 Side a sosyal
Kız kocam kabul etse oğlum kabul etmiyor her türlü evde tembellik yapıyor larBenim ki benim dirdirimdan korkup kalkip hazirlaniyor bide kizima fiti veriyorum kizim gezme hastasi))
Ama ne zaman istisnasiz bir yere gidelim desem hemen namaza duruyor))) diyorum simdiye kadar aklin nerdeydi ))
Haklısın kontesim.Sericim o muz olmamis ama..keskevsadece pekmez dokseydin tarcinla..
Sana ne oldu canim siz cicim aylarindasiniz...bizler oooo cicisi falan kalmadi....bana esim diyorki seni alana kadardi diyor hahahatakımımızın güzellerinin erkeklerine bi haller oldu topluca :) ay ne oluyor yahu. dolunay mı ay tutulması mı havasından mı suyundan mı? delirmem yakındır gerçekten.
Sana ne oldu canim siz cicim aylarindasiniz...bizler oooo cicisi falan kalmadi....bana esim diyorki seni alana kadardi diyor hahaha)))
Toparlarsiniz tabi cnm biz ne kadar soylensekde onları çok severiz ben dakikasında özlerim kocamı kıyamam ona aşkım benim yaaaabu ara hatlar gerginn ... bakalım toparlarız inşallah biran önce
Toparlarsiniz tabi cnm biz ne kadar soylensekde onları çok severiz ben dakikasında özlerim kocamı kıyamam ona aşkım benim yaaaa
Iste onlar sevsede okadar uzulmuyor. Uzuldugumuze de anlam veremiyor.zaten sevmek çok başka birşey sevmesem bu kadar takıp üzülmem.
Betulina betülllllll ..... sızdın di mi gece koltukta ?
Dernek , seminer
Burda da dernek var , burda da her gün toplu konferans , seminer
Hele bugün gelmeeeeee
çok doğru tespit doktorum. ben inat edeyim ona gününü göstereyim kendimi çekeyim gibi bir insan değilim. neye tartıştığımızı bile unuturum bi adım atsa. biraz safçanayım sanırım.Iste onlar sevsede okadar uzulmuyor. Uzuldugumuze de anlam veremiyor.
Amin cnm allah yardımcımız olsun@Daydream15 canım haftasonu portakal diyetine giremedim, yarın giriyorum inşallah- hadi Allah yardımcım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?