Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benimki ne ztn evden çıkalım deme çek vur yani adam ve oğlum 2 Side a sosyal
Benim ki benim dirdirimdan korkup kalkip hazirlaniyor bide kizima fiti veriyorum kizim gezme hastasi ))

Ama ne zaman istisnasiz bir yere gidelim desem hemen namaza duruyor ))) diyorum simdiye kadar aklin nerdeydi ))

Benim ki benim dirdirimdan korkup kalkip hazirlaniyor bide kizima fiti veriyorum kizim gezme hastasi ))

Ama ne zaman istisnasiz bir yere gidelim desem hemen namaza duruyor ))) diyorum simdiye kadar aklin nerdeydi ))
Kız kocam kabul etse oğlum kabul etmiyor her türlü evde tembellik yapıyor lar

takımımızın güzellerinin erkeklerine bi haller oldu topluca :) ay ne oluyor yahu. dolunay mı ay tutulması mı havasından mı suyundan mı? delirmem yakındır gerçekten.
Sana ne oldu canim siz cicim aylarindasiniz...bizler oooo cicisi falan kalmadi....bana esim diyorki seni alana kadardi diyor hahaha)))

Betulina betülllllll ..... sızdın di mi gece koltukta ?
Dernek , seminer

Burda da dernek var , burda da her gün toplu konferans , seminer

Hele bugün gelmeeeeee

Ay Ausum en son size yazdıktan sonra zaman nasıl geçti bilmiyorum, haftasonu uçtu gitti ve ben hiç dinlenmemiş gibiyim
Cuma günü resmen burdan kopamadım neredeyse 7 ye doğru işten çıktım, dona dona tam eve ulaşıyordum ki arkadaşım dur gelme dedi- başıma gelecekleri biliyordum Bir gün önce öğrencileri sokakta yaralı kedi bulmuştu, doğrudan benim arkadaşa - kedici öğretmendir kendisi- getirmişler o da veterinerde ayağını alçıya aldırıp bir gece önce eve getirdi, haftasonu belki bir öğrencisi eve götürü umuduyla cuma günü okula geri götürdü. Çocuklarda kimseyi bulamayınca götürüp cami avlusuna bırakmışlar. Eeeeee durakta bekle deyince anladım ki biz onun okulun oraya gidip kediyi arayacağız ... Ve gittik ben de dondummm, ısınamadım. Dün de öğlen temizlik yaptım sonra derne toplantısına gittim. Düsündüğümzden çok uzun sürdü, bu arada cuma akşamından beri başım çatlıyordu. Gece 11 de eve geldim, aus a foruma gelirim dedim, ama sızdımmmm gece kalktım elektrik yok, benim de şarjım bugün öğlen elektirik geldi ama ben sabah büyük bir sancı ile uyandım, regl olmuşum, tüm gün kıvrandım Nasıl bir haftasonu ama yarın pazar olsaydı keskeeeee Yataktan çıkmadan tüm gün uyuyasım var
Şimdi kardeşim iş bilgisayarını getirdi de bir gireyim dedim. Benim cep bir haftadır kadınlarkulubunu güvenlik gerekçesiyle açmıyor - bu durumu yaşayan başkası var mı?

Iste onlar sevsede okadar uzulmuyor. Uzuldugumuze de anlam veremiyor.
çok doğru tespit doktorum. ben inat edeyim ona gününü göstereyim kendimi çekeyim gibi bir insan değilim. neye tartıştığımızı bile unuturum bi adım atsa. biraz safçanayım sanırım.

Ausencia
Cumartesi MENÜ
SABAH
yarım dl tb ekmek
bir kaşık mıhlama
1,5 yumurta
domates
salatalık

ÖĞLEN
diyet aşure
1 kaşık yulaf
1 kaşık meyve kurusu
hindistancevizi/ tarçın
1 kepçe süt

Ara
1 muz

AKŞAM
1dl tb ekmek (büyükçeydi)
balık çorbası

1,5 lt su

PAZAR
SABAH
sucuklu yumurta
zeytin
1 dl tb ekmek
roka

ARA
2 portakal

ÖĞLEN
2 dolma
roka
Ayran

AKŞAM
tavuk yemeği
Bulgur pilavı (2 kaşık)

1,5 lt su

Ben işyerinde daha çok su içebiliyorum, haftasonu evde hep unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…