Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iş özel hayat vs. canımcım teşekkür ederimm çok şekersin :)
Uzun Mimum, zamana bırak hayatını yaşa... Hiç kimse ve hiçbir şey için ruhunu sıkmaya değmez, zaman bunu insana öğretiyor, genç arkadaşlara tavsiyem bunu erken öğrenin, ne kadar erken o kadar iyi

Uzun Mimum, zamana bırak hayatını yaşa... Hiç kimse ve hiçbir şey için ruhunu sıkmaya değmez, zaman bunu insana öğretiyor, genç arkadaşlara tavsiyem bunu erken öğrenin, ne kadar erken o kadar iyi

gençten biraz yaşlı :) saçlarım bembeyaz benim hahaha çok atarım içime teşekkürler canımmm

Menü gayet iyi canım sadece şu biraz az olmuş gibi

Iyi geceler herkese bugün ki menum
Sabah çörek otu yağı
1haslanmis yumurta 1 dilim peynir maydanoz 1 tane kozlenmis biber
Ara 1 yeşil çay
Ikindi 6yemek kaşığı kısır yanında bol bol lahana marul salata
Aksam yoğurt
Su 2 litre spor ev temizliği bol bol Ausencia

mimu88 nede olsa ikizleriz bence inatçı değiliz kindar hiç değiliz. Canimmm üzüldün mü dese bitti bende.
Ayy insan öğreniyor ama zamanla başka zaman olsa uykum kaçardı.
Is hayatında da Allah kolaylik versin.ben kızları okutmiycam kadir kıymet bilecek koca bulup verecem çekecekler işin kahrini
Betulina canım ya.Allah şifa versin.
Senin şimdi çok yiyip içme lazım .Ayy më fenayim
Yarına toparlamaya bak.fena kapisacaz

evet doktorum o kadar kolay aslında bir gece rahat uyumamı sağlamak...

Menu güzel cnm benimde sabah kahvaltısı senin gibi ekmek ywmiyomusun sen?

pamukskr yok canım , mesajı yazarken gergindim zaten ... o yüzden .
Ben gerginliğimi hiç saklayamam :)
Siz de tam "erkeklerden" bahsetmişsiniz ... bende ona gergindim . Yazdım , gittim uyudum biraz .
Olayı anlatmayayım uzun ve saçmada ... özeti şu bence ;

Yusuf: Baba , koskoca insansın ama . Bazen kendi işini kendin halletmelisin .:))

Mr.değnek: Sen karışma .

Ben olsam bu ev , bu işler , bu hayat nasıl döner acaba ?

Neyse , canım sıkıldı çok .
Hayır sonra hastalığım nüksediyor . Pervane oluyor etrafımda . Ne onu yap ne bunu .

Ayyy yazdıkça yazarım ... iyisi mi kapayayım konuyu .

Küflü peynir doymuş yağ oranı yüksek canım.
Diyette yenilmesi uygun değil bence .

Betulina öğretmenimmm elektrikler kesildi , çalışamadım diyen öğrenci gibi olmuşsun :)) çok geçmiş olsun . Menünü de pek beğenmedim yine

DelyDoly seninde menüne bi anlam veremedim.

A arselka menünü beğendim canım . Öğle kısır olduğu için akşamı yoğurtla geçiştirmen de mantıklı .

Kuş kadaar :))))
Iyi yolculuklar sana mimum . Yol ödemine dikkat :)

Menü erkeklerin hepsi mı aynı ?

Buna çok güldüm banu yaaa ... insan menü ile yatıp kalkınca :)))

Aynı aynı yatağa girdim hemen hor hor gıcık oluyorum ztn ben bekle bekle ki uyu yani demek ki kadın erkek fark ı bu
Ay benimi çok feci.
Pancar motoru gibi, guurrr horrr..
Uyuyamiyorum ondan sonra yatarsam. Uyutmuyor.
Kızım da uyaniyor bazen. Kiyamiyorum ama arada durtuyorum, napayim...

Tmm kaptanim bir daha yemem ztn az yemiştim onun dışında menüm iyiydi diye düşünüyorum bizim de bu erkek ler gibi relax olmayı ogrenecegimiz günler gelir inşallah iyi geceler

Şu mesajın kafama balyoz gibi indi valla.
Zaten cumadan sonra eksi görmedim, pek hirsliyim kendime.
Bu gece kalktigimda aç olsamda yogurt ~ sut bile olsa yemiiicimmm....

Merhaba kızlar menüm
Sabah
1 dilim t.b.ekmeği 1 etimek
1 kk peynir
6 zeytin
3 ceviz 3 gün kurusu
Birkaç çatal patates kızartma
Öğlen
1 kase yayla çorbası
1 küçük dilim t.b. ekmeği
Bol brokoli salatası
Ara
1 yudum helva
Akşam annemlerde
1/5 simit
1 kk peynir 2 zeytin
3 köfte
Çok az patates kızartma
Az domates salatalık
1 dilim ekmek
Su: 1,5-2 lt.
Spor: yok maalesef Ausencia Ahu060812 pamukskr
Menüm çok kötü kabul ediyorum, özür diliyorum. Özür dilemek telafi de etmeyecek bunu da biliyorum. Saçma sapan menülerim bugünlerde, herşey üzerime geliyor sanki, çok gerginim yarın 4 günlük diyete başlayayım diyorum ama salı babamın op.var, o gün pek birşey yiyemem biliyorum. Yine de yarın başlayacağım sanıyorum

Son düzenleme:
İyi geceler hanımlar bugün temizlik
Eski okulumdan öğretmen arkadaş ım geldi kuzıyla çiçek almişlar kızı ilkokulda 5 yıl okudum şimdi tıp okuyor vefalı davranıp tekrar teşekkür etmek istemişler çok duygulandım küçüçük bi kızdı şimdi koca ünv li
Sonea onlar otururken kv elti kayınlar yemeğe arkadaşı gönderdim yemek tatlı vs
Sonra onlarda gidince sporumu yaptım anca gelebildim bu sebepten listemdeki düzwnim değişti @Ausencia canım kaptanım ama kalorikerni hesapladım 1600civarında canım alta menümü yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…