hayırdır canım?uyumam lazım sabah 5 de alarm ötecek. Stresliyim çokçana ve gergin..
hayırdır canım?
Benim de uyumam lazım da seni merak ettim!
Uzun Mimumiş özel hayat vs. canımcım teşekkür ederimm çok şekersin :)
Uzun Mimum, zamana bırak hayatını yaşa... Hiç kimse ve hiçbir şey için ruhunu sıkmaya değmez, zaman bunu insana öğretiyor, genç arkadaşlara tavsiyem bunu erken öğrenin, ne kadar erken o kadar iyi
Menü gayet iyi canım sadece şu biraz az olmuş gibiKahvaltı
Pastırmalı yumurta biraz
Peynir
Zeytin
Marul_domates_salatalik
Biber kavurması az yağlı
Aksam
Avuç içi kadar somon
Bol yeşillik yanında
900 ml bitki çayı karışık
1 lt su
Spor birazdan yapicam
Sabah geç yediğim için iki öğün oldu
evet doktorum o kadar kolay aslında bir gece rahat uyumamı sağlamak...mimu88 nede olsa ikizleriz bence inatçı değiliz kindar hiç değiliz. Canimmm üzüldün mü dese bitti bende.
Ayy insan öğreniyor ama zamanla başka zaman olsa uykum kaçardı.
Is hayatında da Allah kolaylik versin.ben kızları okutmiycam kadir kıymet bilecek koca bulup verecem çekecekler işin kahrini
Betulina canım ya.Allah şifa versin.
Senin şimdi çok yiyip içme lazım .Ayy më fenayim
Yarına toparlamaya bak.fena kapisacaz
Iyi geceler herkese bugün ki menum
Sabah çörek otu yağı
1haslanmis yumurta 1 dilim peynir maydanoz 1 tane kozlenmis biber
Ara 1 yeşil çay
Ikindi 6yemek kaşığı kısır yanında bol bol lahana marul salata
Aksam yoğurt
Su 2 litre spor ev temizliği bol bolAusencia
kaptanım tarifini bi diyetisyenden aldım. kuru meyve yerine keçiboynuzu özü kullandım içinde hiç şeker yok biraz acı hatta. ama tavsiye ederim annem kardeşim ben bayıldık..
Dinlen kaptanımmm kuş kadar kaldın koşturup duruyorsun :)
Menü erkeklerin hepsi mı aynı ?
Ay benimi çok feci.Aynı aynı yatağa girdim hemen hor hor gıcık oluyorum ztn ben bekle bekle ki uyu yani demek ki kadın erkek fark ı bu
Tmm kaptanim bir daha yemem ztn az yemiştim onun dışında menüm iyiydi diye düşünüyorum bizim de bu erkek ler gibi relax olmayı ogrenecegimiz günler gelir inşallah iyi gecelerpamukskr yok canım , mesajı yazarken gergindim zaten ... o yüzden .
Ben gerginliğimi hiç saklayamam :)
Siz de tam "erkeklerden" bahsetmişsiniz ... bende ona gergindim . Yazdım , gittim uyudum biraz .
Olayı anlatmayayım uzun ve saçmada ... özeti şu bence ;
Yusuf: Baba , koskoca insansın ama . Bazen kendi işini kendin halletmelisin .:))
Mr.değnek: Sen karışma .
Ben olsam bu ev , bu işler , bu hayat nasıl döner acaba ?
Neyse , canım sıkıldı çok .
Hayır sonra hastalığım nüksediyor . Pervane oluyor etrafımda . Ne onu yap ne bunu .
Ayyy yazdıkça yazarım ... iyisi mi kapayayım konuyu .
Küflü peynir doymuş yağ oranı yüksek canım.
Diyette yenilmesi uygun değil bence .
Betulina öğretmenimmm elektrikler kesildi , çalışamadım diyen öğrenci gibi olmuşsun :)) çok geçmiş olsun . Menünü de pek beğenmedim yine
DelyDoly seninde menüne bi anlam veremedim.
A arselka menünü beğendim canım . Öğle kısır olduğu için akşamı yoğurtla geçiştirmen de mantıklı .
Kuş kadaar :))))
Iyi yolculuklar sana mimum . Yol ödemine dikkat :)
Buna çok güldüm banu yaaa ... insan menü ile yatıp kalkınca :)))
Şu mesajın kafama balyoz gibi indi valla.Geldim ...
Yorgunum...
Menüleri okudum.
Ada akşamı kaçırmış,sherry akşamdan sonrasını , tuba kilo veremeyip aldığı listesinde değişiklik yapmamış,day dolmaya hayır diyememiş...
Gördüklerim bunlar
Mimunun akşam tatlısı da ne kadar tok tutar , ne kadar acıktırır , kaç kaloridir bilemedim.
Mumu menü yazarken etikete gerek,ben mesajları Allahın izniyle atlamadan okuyorum.spor için ahu yu etiketle ama.
Pamuk canım küflü peynire bakayım diyecektim ama yemişsin zaten
Masum 5 badem iyidir.
Gidip biraz koltuk istilası yapayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?