Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yardım eden yokmuydu cnm?
Eşimde hep dubleks ev istemedin diye başımın etini yiyor ama pişman değilim
Ayyy iyi yapmissin canim temizle temizle bitmiyor...

Benim alt kat 4 + 1 üst kat ise 3 oda bir kiler bir banyo var valla alt katta yasiyoruz ust katin odalarini kapattim peteklerinide kapattim ..3 kisiyiz alt kat yetiyor ust katin koridoruna yuruyus bandini koydum oraya sicaklik gidiyor mecbur spor yapiyorum orada ama temizlik zor vallaha...

Aman tipik erkek işte ..işine geldiği gibi
Amannn hepsi ayni takmayin doktorum biz 8. Yilimiza girecegiz evlikigimizde bir kere tam 7 gun hic ama hic konusmadik birbirimizle 7. Gunun sonunda bana diyor ki pardon bisey soracam dedim sor biz neye küsmüştük dünden beri dusunuyorum unuttumda diyor gülemisin aglayamisin...

Esim oyle biri ama dun yedigini hic hatirlamax balik hafizali...bana diyor ki oooobenim senin ki gibi beynim yok diyor herseyi kaydedemiyorum diyor...

Yani onlarin umrunda bile olmuyor ...fosur fosur uyuyorlar...

İşte o da beni sinir ediyor cnm ne olursa olsun uyuyor adam ben se eskiden sabaha kadar ağlar onuda hiç uyutmazdim deli olurdum neyseki artık anladı yatağa girmeden barisiyoruz yoksa uyutmam bilir yani

İşte o da beni sinir ediyor cnm ne olursa olsun uyuyor adam ben se eskiden sabaha kadar ağlar onuda hiç uyutmazdim deli olurdum neyseki artık anladı yatağa girmeden barisiyoruz yoksa uyutmam bilir yani
Ben eşimin uykuya gecmesi icin 5 den geriye saymak çok 3 ten say tamam horlamaya baslar...

en sinir bozucuda o .bişey yokmuş gibi uyuyorlar.

Aynı aynı yatağa girdim hemen hor hor gıcık oluyorum ztn ben bekle bekle ki uyu yani demek ki kadın erkek fark ı bu
Onlarin sucu yok ki biz cook takiyoruz sanirsam onlar ooo cok rahat bide erkekler bizler gibi cok yönlü dusunemiyorlar...mesala bir yere gidilecek herseyin organizasyonu ben yaparim eger ona birakirsam aksama kadar ışler bitiremez...

Onlarin sucu yok ki biz cook takiyoruz sanirsam onlar ooo cok rahat bide erkekler bizler gibi cok yönlü dusunemiyorlar...mesala bir yere gidilecek herseyin organizasyonu ben yaparim eger ona birakirsam aksama kadar ışler bitiremez...
Kesinlikle

benim ki gitmez olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…