- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ayyy iyi yapmissin canim temizle temizle bitmiyor...Yardım eden yokmuydu cnm?
Eşimde hep dubleks ev istemedin diye başımın etini yiyor ama pişman değilim
Biz evde sinir harbindeyiz.az kaldı
Hayrola cnm sakin olmaya çalış sonra hesap sorarsınBiz evde sinir harbindeyiz.az kaldı
Masumcuuum ceviz kabizlik oranini artiriyor cunku bagirsaktaki suyu aliyormus ben bu hafta cevize azcik ara verecem findik aldim findik yiyeyecem kabizlik sorunu yasadigin icin sanada soyleyeyim dedim...
Aman tipik erkek işte ..işine geldiği gibi
Amannn hepsi ayni takmayin doktorum biz 8. Yilimiza girecegiz evlikigimizde bir kere tam 7 gun hic ama hic konusmadik birbirimizle 7. Gunun sonunda bana diyor ki pardon bisey soracam dedim sor biz neye küsmüştük dünden beri dusunuyorum unuttumda diyor gülemisin aglayamisin...Aman tipik erkek işte ..işine geldiği gibi
İşte o da beni sinir ediyor cnm ne olursa olsun uyuyor adam ben se eskiden sabaha kadar ağlar onuda hiç uyutmazdim deli olurdum neyseki artık anladı yatağa girmeden barisiyoruz yoksa uyutmam bilir yaniAmannn hepsi ayni takmayin doktorum biz 8. Yilimiza girecegiz evlikigimizde bir kere tam 7 gun hic ama hic konusmadik birbirimizle 7. Gunun sonunda bana diyor ki pardon bisey soracam dedim sor biz neye küsmüştük dünden beri dusunuyorum unuttumda diyor gülemisin aglayamisin...
Esim oyle biri ama dun yedigini hic hatirlamax balik hafizali...bana diyor ki oooobenim senin ki gibi beynim yok diyor herseyi kaydedemiyorum diyor...
Yani onlarin umrunda bile olmuyor ...fosur fosur uyuyorlar...
Ben eşimin uykuya gecmesi icin 5 den geriye saymak çok 3 ten say tamam horlamaya baslar...İşte o da beni sinir ediyor cnm ne olursa olsun uyuyor adam ben se eskiden sabaha kadar ağlar onuda hiç uyutmazdim deli olurdum neyseki artık anladı yatağa girmeden barisiyoruz yoksa uyutmam bilir yani
Aynı aynı yatağa girdim hemen hor hor gıcık oluyorum ztn ben bekle bekle ki uyu yani demek ki kadın erkek fark ı buBen eşimin uykuya gecmesi icin 5 den geriye saymak çok 3 ten say tamam horlamaya baslar...
en sinir bozucuda o .bişey yokmuş gibi uyuyorlar.Amannn hepsi ayni takmayin doktorum biz 8. Yilimiza girecegiz evlikigimizde bir kere tam 7 gun hic ama hic konusmadik birbirimizle 7. Gunun sonunda bana diyor ki pardon bisey soracam dedim sor biz neye küsmüştük dünden beri dusunuyorum unuttumda diyor gülemisin aglayamisin...
Esim oyle biri ama dun yedigini hic hatirlamax balik hafizali...bana diyor ki oooobenim senin ki gibi beynim yok diyor herseyi kaydedemiyorum diyor...
Yani onlarin umrunda bile olmuyor ...fosur fosur uyuyorlar...
Ay aynı benİşte o da beni sinir ediyor cnm ne olursa olsun uyuyor adam ben se eskiden sabaha kadar ağlar onuda hiç uyutmazdim deli olurdum neyseki artık anladı yatağa girmeden barisiyoruz yoksa uyutmam bilir yani
Onlarin sucu yok ki biz cook takiyoruz sanirsam onlar ooo cok rahat bide erkekler bizler gibi cok yönlü dusunemiyorlar...mesala bir yere gidilecek herseyin organizasyonu ben yaparim eger ona birakirsam aksama kadar ışler bitiremez...Aynı aynı yatağa girdim hemen hor hor gıcık oluyorum ztn ben bekle bekle ki uyu yani demek ki kadın erkek fark ı bu
KesinlikleOnlarin sucu yok ki biz cook takiyoruz sanirsam onlar ooo cok rahat bide erkekler bizler gibi cok yönlü dusunemiyorlar...mesala bir yere gidilecek herseyin organizasyonu ben yaparim eger ona birakirsam aksama kadar ışler bitiremez...
İşte bu doktorumAman boşverin erkekleri stres eşittir kortizon, kortizon eşittir ödem ve yağ depolama
benim ki gitmez olur biter.Onlarin sucu yok ki biz cook takiyoruz sanirsam onlar ooo cok rahat bide erkekler bizler gibi cok yönlü dusunemiyorlar...mesala bir yere gidilecek herseyin organizasyonu ben yaparim eger ona birakirsam aksama kadar ışler bitiremez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?