Ay mumu o tır benim evden hiç gitmiyoooHayirli geceler kizlar ,
Bu aralar herkes eslerden dertli galiba Allah sabir versin hepinize daha dogrusu hepimize :)
Ahu cnm sanada gecmis olsun resmen tir gecmis evden
ada81 nice güzel yaslarin olsun cnm .
Himmmm yarislara bayilirimAy mumu o tır benim evden hiç gitmiyooo
Ha bu arada sana kafa tutuyorum bak bu sabah 83.3 ü gördüm cuma 83.9 du
Canım ben olsam yemezdim aşırı gaz yapıyorsa ama çok sevdiğim bileyse bi iki lokma en fazlaSize bir sorum var,
Eger bir yiyecek size asiri gaz yapiyorsa ne yapmak lazim ? O yiyecekten vaz mi gecmek lazim ? 2.oglandan sonra bünyem bozuldu malesef
Bende dün seni düşündüm Saadet en azından geldin de menünü yazdın durumunu anlattın yoksa yine düşük not alacaktın kaptandanYaa herkes gitti ben yeni geliyorumbir sürü de alıntım vardı uçmuş gitmiş hepsi. Kocalarından şikayet edenlere sabırlar diliyorum erkeklerle uğraşmak zor. İnsanı sinirden çatlatır antidepresana başlatırlar
Neyse... Bütün gün ev toparlamakla uğraştık şaka gibi di mi taşınalı neredeyse 1 ay olacak ama bizim hala açılmamış kolilerimiz var çoğu da hiçbir iş yapmayan babamınyine hiçbir şey yapmadı yaptığı tek şey kolileri salondan yatak odasına taşımaktı aman neyse inşallah buradan taşınana kadar yerlerini bulacak eşyalar
Menümü de yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Biraz patates kızartması
Çay
Ara
3 kare bitter çikolata
Akşam
Kuzu kavurma 4 yk kadar
1-2 tane patates kızartması
Ayran
Ara
Sütlü kahve
Su : 1 lt
Spor yok bugün malesef işlerden
Yarın yani artık bugün saat 7 de kalkmam lazım. Okula gideceğim öğleden sonra eve döneceğim hatta dönmeden önce bi spor salonuna gideceğim beğenirsem kayıt olurum hem eve de çok yakın. Bakalım hayırlısı
iyi geceler diliyorum herkese.. :)
Günaydın Ada bende yolluk hazırlıycam valiz hazırlıycam anneme gitçem kv ye Çorum'dan dayısı gelmiş ona gitçem çok severler beni gitmezsem ayıp olur offf ben ne güzel bu işleri dün halletçektim yaaaTükani ben acayim herkese gunaydiinnn babam gidecek bugun yolluk hazirliyorum sonra yine temizlik ...
Gerçekten sinir bozucu canım ya offf ben bile kızdım yaniAy kızlar gelemedim hiç eşim öğlene kadar yattı öğlen kalktı işe gitti o yatarken iş yapamadım o gitti tam başlıycam işe nerden başlıyacağımı bilemedim her yer her yer de teras oyuncak odası darman duman dedim yukardan başlıyım yapa yapa inerim terası bi güzel temizledim halı kilim çırptım örtüleri çırptım mangal küllerini soba etrafına dökülenleri falan her yerini temizledim dedim ben yokken batmaz dönüşte misafir bombardımanına hazır olsun sonra alt kata yeni inmişim tel geldi görümcemin kızı yenge evdemisin sana gelcez Ünv den tatile geldi mangal yakacak malum topu eşime attım çalışıyo dedim arayın eşim gelmez diye düşünüyorum işten .öyle olursa onlarda gelmezler umuyodum benimki sen tut ben 22.00 gibi gelirim siz geçin bize .4 de geldiler e benden başka insan YOk bırakayım iş yapayım o kadar iş var beynimde ama ben oturuyorum mecbur üstüne üstlük bide balık tavuk bişeyler almışlar ya arkadaş adamlar balık ihtiyacını bizde gideriyor ev kokuyo 2-3 gün ondan sonra hadi onu da geçtim de zar zor temiZlediğim eskisinden de beter battı soba yaktılar mangal yaktılar bide nargile külünü sobanın üstüne çırpa çırpa sonra kestane benim bebeler de sağolsun şımardılar en aşağıya kadar kestane kabuğu dökmüşler yaptığım işe mi yanayım gideceğim yere gidemediğme mi yanayım geri nasıl toplayacağıma mı yanıyım yarın yolluk mu yapayım valiz mi hazırlayım ev mi toplayım çamaşır mı yıkayım ay hiç bi iş yapamadım çok sinir oldum ya üstüne üstlük şu saat oldu benim ki hala YOk .bide dün dedim görümceye yarın temizlik yapıcam diye offf işte her zaman güleryüzlü tatlı dilli olmanın da negatif yanları
Ortim aksam naptiiinnn öylegünaydın arkadaşlar herkese hayırlı ve bol eksili bir hafta diliyorum
pazar günü menüm
Sabah (saat 11:30)
* yarım simit
* peynir
* zeytin
Akşam (saat 17:00)
* 1 kaşık bulgur salatası (metal büyük kaşıkla)
* 1 kaşık havuç salatası (metal büyük kaşıkla)
* 1 kıymalı börek
* 1 mantarlı börek
*1 dilim yalancı tavuk göğsü
Son Öğün (saat 21:30)
* 1 muz
bu menü olmadı biliyorum dün gündeydim
ortim ekurimDaydream- sana yakışır bir menüm yok ama bugün daha iyi olcak
spor bakanımAhu060812 dünkü menüden sonra 60 dakika eliptik,15 dakika bölgesel egzersiz yaptım
kilomda değişik geldi şöyleki wc çıkamadım,ilk tartıldım 60,1 geldim,15 dakika sonra 59,9 u gördüm o yüzden karar veremedim
Ortim aksam naptiiinnn öylebirde muzu ara yapacaksan sabah yada ogleden sonra arasi ve yarim (yarim muz 1 porsiyon oluyor) yemelisin..
sağolasın canım@mimu88 nede olsa ikizleriz bence inatçı değiliz kindar hiç değiliz. Canimmm üzüldün mü dese bitti bende.
Ayy insan öğreniyor ama zamanla başka zaman olsa uykum kaçardı.
Is hayatında da Allah kolaylik versin.ben kızları okutmiycam kadir kıymet bilecek koca bulup verecem çekecekler işin kahrini
Betulina canım ya.Allah şifa versin.
Senin şimdi çok yiyip içme lazım .Ayy më fenayim
Yarına toparlamaya bak.fena kapisacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?