Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy iki alıntım daha vardı

@fatmanurkaya
ablacım demekki gelen ögrencinde bi iz bırakmışsınnn
ne güzelll seni hatırlaıp gelmiş , vefa bambaşka birşey herkeste bulunmuyor malesef

A arselka
arsellllll cnmmm benim oglanlarda öyleydi , öylekid erdimki bende normal insanalr gibi
yatıp , sabah kalkıcam mı acaba derdimm , 2,5 yaşına kadar gece uykusu görmedim dersem yeridir cnmmm

ada81 baban gidiyormuş cnm allah kavuştursun , eee sen niye baban varken giriltinki temizligee

sağolasın canım Evet dediğin gibi bol portakal ve bol su içmem lazım
gardını al betül.seni yerle bir edeceğim.eşit şartlardayız sen hasta ben hasta..bakalım kim pasta.ayy pasta demişken yemiyeydimde yemiyeydim o bi dilim zehiri yemiyeydim.

varya seni ve kaptanı görmesin inşallah diye dua ettim ama ilk görenler siz oldunuz

Betulum ben degistirecegim bu hafta diyet menülerimi çünkü bitirmem gereken sebzeler var sabah portakal etimek devam ama oglenleri sebze düşünüyorum..
dur canım dur, ben kendimi zor motive etmişim hiç duymayayım etkilenmeyeyim. Listeyi değişteremiyoryuz değil mi canım, değiştiremiyoruz, değiştiremiyoruz Ay ödüm kopuyor listelerden ya
AMA bu kilokalar VERİLEEKKKKK, O 74 e İNİLECEKKKK , anladın mı Betül

varya seni ve kaptanı görmesin inşallah diye dua ettim ama ilk görenler siz oldunuz

tabi şekerin düşer bu menüde ne kadar yüklenmişsin kendineee hiç olmammış begüm hiç , sonra gelipte çok sık acıkıyorum doymuyorum kilo vermiyorum deme

aus ne der bilmiyorum tabi bu menüye

Günaydınnnn

saydin78 gerçekten kötü menü !
Ve biz bu hafta aldığımız o notayı silmek zorundayız .
Bu 4 gün nasıl bir yol izlersin bilemem ama bu Cuma dereceye girip o uyarı silmek zo-run-da-yız.

@Matematikhocasi hocammm kaç kilo aldın de hele kulağıma

@fatmanurkaya menü beni çok ürkütmedi okurken . Senin menüler uzun ve dolu dolu olunca bu gözüme az geldi herhalde:) yine de listeye dikkat. Cezamızı silmek için 3 e 5 e değil yüksek yüzdelere ihtiyaç var.

A arselka uykusuz çocuk zordur , uykusuz ve sürekli ağlayan çocuk daha zor. Sakin kalmaya çalış. Sen gerildikçe bu çocuğa yansır , daha da uyumaz ... daha da ağlar .
Bu arada 2 dlm ekmek unutulur mu yahu:)

Ahu060812 menün biraz fazla geldi gözüme , hazır gitmiş 600 gr , onu arttırmak lazım .
Diğer meseleye gelince ... okurken içim şişti.
Bana göre değil ama anladığım kadarı ile sen biraz kızsan da çokta delirmiyorsun bu durumlara.
Bence Daydream- çok doğru demiş. Bence direkt söylenmeli ... yarın yola çıkıyorum , çok işim var . Dönünce beklerim.
Açıkcası bunu dedim diye surat yapacak kişi zaten gelmesin bana .

MuMu85 canım ben olsam gaz sancısını yaşamayı göze almam , yemezdim .
Menünde de ekmek fazla
Bir de krem peynir

@Dersaadet_ 1 lt su ne kuzum ?
Diyetin baş yardımcısı su .
Hemen yanında bi şişe taşımaya başla, bittikçe doldur . En az 2 lt.
Patates kızartmaları da
Ve en giremediğin gün bile menünü yaz. Bu hafta son .
Bu menü ile geçen haftayı telafi etmek zor gibi ama gesin metabolizman kaynıyordur senin şimdi.

ada81 canım hayırlı yolculuklar babacığına ... Allah kavuştursun

kelebekolacam geçmiş olsun çook .
Asm de o iki tatlı meslektaşının olmamasına,üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :)

@begüm75 o nasıl menüüüüü neyse yine de tebrikler ... bak yazmaya başladın buraya veeee ucundan da olsa 59 ceee demiş

Hayir canim etkilenme bu diyet gercekten etkili..yap sen birebir ben sebzeler bitince başlarım tekrar..zaten tamamen birakmiyorum..

Betulina
betüllllllll cnm nasılsınnnn , menülerrin niye dengesiz betülll
kedi bulundu mu ?
e ben dengesizim şekerim, menülerim nasıl dengeli olsun Baktım ben tutturamıyorum, patron kafana göre takılma bir liste seç kendine dedi, sanki bi de ALLAH AŞKINA artıkın dedi gibi geldi bana ben de portakal diyetine giriverdim
Sabah 7 de bir portakal bir etimek yedim, öğlen için yumurtamı yoğurdumu greyfurtumu getirdim.

ŞU an karnım zil çalıyor ama en azından 11i beklmem gerekiyor demi Daydream- mim

Kediyi nerden bulacağız Donduğumla kaldım. Cumartesi de aynı yerden geçecektim, arkadaş ne olur bak dedi, gittim baktım yok. Bu kıza at gözlüğü almam lazım, hayvanlara karşı farkındalığı çok yüksek, çok üzülüyor

walla kaptaniçem seni görünce ben bi motive oluyommmm ki sorma.
walla onlar tepişiyo ben eziliyorum.tek sıkıntım evde ki durum.ben bile 3 küçük çocugu akşama kadar zor zabdediyourm.illa bi dışarı çıkıyoruz vs.
birisi bari olsaydı azcık erken çıkardım.
neyse Allaha emanet.bakıcımın Allah yardımcsı olsun.

Betülllll

Ahh betülll güzel betülll

Gülüşü cihanı yakan betüllll

Bu hafta sana ödev

Her listeyi bozmak aklına geldiğinde ...

Bu hafta ki yarışı kelebeğe kaybettiğinde nasıl dilimden düşmeyeceğini düşün , bu bir

Bu hafta o cezayı silmezsek 4 hafta başka takımların listesini hazırlayacaksın bunu düşün bu da,iki.

betül bende bi dr olarak sana bişeyler dedim ama sanırımhala bi reçete yazdırmadın.

tabi şekerin düşer bu menüde ne kadar yüklenmişsin kendineee hiç olmammış begüm hiç , sonra gelipte çok sık acıkıyorum doymuyorum kilo vermiyorum deme

aus ne der bilmiyorum tabi bu menüye
normalde böyle değil menülerim biliyosun
hafta içi işyerindeyim hiç kaçamağım olmuyoki,bu yediklerim gerçekten ağır geldi 1-1,5 saat sonra esnemeye başladım,tabi birden yükselen kan şekerim sonra birden düştü,birde o sırada spor yapıyodum,oda düşürdü şekerimi,ayaklar başladı zangıramaya
eminim aus ta kızmıştır haklıda ama bu hafta içi telafi edicem söz

gülüşü cihanı mı yakıyor, ay bir mest oldum ambulans çağırsın biri
Bu hafta ben de size o zevki yaşatacak göz var mı, bak bi bakkk

Aminnnnn.

Belki nazları sanadır , bakıcıya yapmazlar o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…