- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
gardını al betül.seni yerle bir edeceğim.eşit şartlardayız sen hasta ben hasta..bakalım kim pasta.ayy pasta demişken yemiyeydimde yemiyeydim o bi dilim zehiri yemiyeydim.sağolasın canımEvet dediğin gibi bol portakal ve bol su içmem lazım
varya seni ve kaptanı görmesin inşallah diye dua ettim ama ilk görenler siz oldunuzgünaydın kızlar mutlu haftalar , bol eksili haftalar olsun inşş
ben akşam erkenden zıbarmışım vallaa alıntılarıdma gitti aklımda kalanları yazayım
begum75 cnmmmm menü feciat olmuş ve sen bu hafta kilo vermeyi bekleme
bizim gibi zor insalarınn bünyesi bu kaçamakların bedelini agır ödüyor, hadi yedin bir çeşit yeseydin
yada bibere lokma
Ausencia kızz farkında ile degilim menü , herşeye giriyor maşallahhh
sıkma o güzel canınııı , degmiyor bazen ugruna yoruldukalrımızaaaa
kelebekolacam cnm geçmiş olsun sanada
otobüslemi gelceksin 3 çocukla brilikte be hiç tek başıma yolculuk yapmadımm
Ahu060812 ahh ahuuu ceylan gözlüüü ahuuu *
ne desem bilemedimmm ama gün geliyor bu yapıkalrının hiç bir kıymeti kalmıyor biliyorsun degil mi ?
benimde görümce her gün bendeydi 15 tatil ve yaz tatii boyunca ayy banus enin yemekleirn , tatlılalrın güzel
sohbetin güzel vs vsss ama şuan iki yabancı olduk yolda görsek selam dahi verecekkk durumda degiliz
yaniii kendini çok yorma hayır demesinide ögrenmeliyiz..
dur canım dur, ben kendimi zor motive etmişimBetulum ben degistirecegim bu hafta diyet menülerimi çünkü bitirmem gereken sebzeler varsabah portakal etimek devam ama oglenleri sebze düşünüyorum..
varya seni ve kaptanı görmesin inşallah diye dua ettim ama ilk görenler siz oldunuz
Hayir canim etkilenme bu diyet gercekten etkili..yap sen birebir ben sebzeler bitince başlarım tekrar..zaten tamamen birakmiyorum..dur canım dur, ben kendimi zor motive etmişimhiç duymayayım etkilenmeyeyim. Listeyi değişteremiyoryuz değil mi canım, değiştiremiyoruz , değiştiremiyoruz Ay ödüm kopuyor listelerden ya
AMA bu kilokalar VERİLEEKKKKK, O 74 e İNİLECEKKKK , anladın mı Betül
e ben dengesizim şekerim, menülerim nasıl dengeli olsun
yok canım ya, bulamadık
varya seni ve kaptanı görmesin inşallah diye dua ettim ama ilk görenler siz oldunuz
dur canım dur, ben kendimi zor motive etmişimhiç duymayayım etkilenmeyeyim. Listeyi değişteremiyoryuz değil mi canım, değiştiremiyoruz , değiştiremiyoruz Ay ödüm kopuyor listelerden ya
AMA bu kilokalar VERİLEEKKKKK, O 74 e İNİLECEKKKK , anladın mı Betül
betül bende bi dr olarak sana bişeyler dedim ama sanırımhala bi reçete yazdırmadın.e ben dengesizim şekerim, menülerim nasıl dengeli olsunBaktım ben tutturamıyorum, patron kafana göre takılma bir liste seç kendine dedi, sanki bi de ALLAH AŞKINA artıkın dedi gibi geldi bana ben de portakal diyetine giriverdim
Sabah 7 de bir portakal bir etimek yedim, öğlen için yumurtamı yoğurdumu greyfurtumu getirdim.
ŞU an karnım zil çalıyor ama en azından 11i beklmem gerekiyor demiDaydream- mim
Kediyi nerden bulacağızDonduğumla kaldım. Cumartesi de aynı yerden geçecektim, arkadaş ne olur bak dedi, gittim baktım yok. Bu kıza at gözlüğü almam lazım, hayvanlara karşı farkındalığı çok yüksek, çok üzülüyor
normalde böyle değil menülerim biliyosuntabi şekerin düşer bu menüde ne kadar yüklenmişsin kendineee hiç olmammış begüm hiç , sonra gelipte çok sık acıkıyorum doymuyorum kilo vermiyorum deme
aus ne der bilmiyorum tabi bu menüye
heee indim dr dedim, gerek yok dedi. Ben de bizim kızlara söyleyeyim dedim unuttum. Hemen el alıyorum canım tabibemmmmbetül bende bi dr olarak sana bişeyler dedim ama sanırımhala bi reçete yazdırmadın.
gülüşü cihanı mı yakıyor, ay bir mest oldum ambulans çağırsın biri
Betülllll
Ahh betülll güzel betülll
Gülüşü cihanı yakan betüllll
Bu hafta sana ödev
Her listeyi bozmak aklına geldiğinde ...
Bu hafta ki yarışı kelebeğe kaybettiğinde nasıl dilimden düşmeyeceğini düşün , bu bir
Bu hafta o cezayı silmezsek 4 hafta başka takımların listesini hazırlayacaksın bunu düşünbu da,iki.
walla kaptaniçem seni görünce ben bi motive oluyommmm ki sorma.
walla onlar tepişiyo ben eziliyorum.tek sıkıntım evde ki durum.ben bile 3 küçük çocugu akşama kadar zor zabdediyourm.illa bi dışarı çıkıyoruz vs.
birisi bari olsaydı azcık erken çıkardım.
neyse Allaha emanet.bakıcımın Allah yardımcsı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?