Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tubacım selam

Eskiden menülerine beni etiketlediğin için menülerini biliyorum . Geçende ausun sana yadıgı bir mesajı gözüme çarpmıştı . Sonuçta dönüp dolaşıp aynı kilolarda oldugunu yazmıştı ( umarın yanlış hatırlamıyorum )

Bir ara diyetisyenede başlamıştın dimi ?

Kuzum eğer durum böyleyse yazacaklarıma kulak ver . Eğer kilo veriyorum apla sen yanlış okumuşsun diyorsanda boşşşşş ver yazdıklarımı

Şimdik aylardır aynı tarzda besleniyorsun ama bir arpa boyu yol gidenedin doğrumu ?????

Peki öyleyse niye aynı devam ediyorsun belliki bu menüler ve taktik sana kilo verdirmiyor !!!!!!

Sana artık salata demekten dilimde salata bitti

Menülerine bakarsak genelde mercimek çorbası ve genelde 2 ögündede oluyor . Haslama sebze yiyorsun genelde ve salata olmuyor ögünlerinde ve ennnnn önemlisi protein yokkkkk gibi menülerinde .
Ayrıca 4 porsiyon meyve ne demek !!!!!

Birde eger bu şekülde kilo veremiyorsan ;
ilk atapta ya ekmegi yada baklagili çıkar menülerinden ikisini asla aynı ögünde birlikte yeme !

Ve günde en az 1 ögünün karbonhidrat eklemediğim pro ögünün olsun misal: et yahut yumurt yanında salata ,yogurt şeklinde ...
Bir hafta dene inanıyorumki kilo kaybın güzel olacak .

Diger bir alamada ara öğünlerini kaldırmayı deneye bilirsin !

Bazı bünyelere ara yapmak kilo verdirirken bazı bünyelerede ara yapmamak kilo verdirebiliyor !!!

UNUTMAYIN !!!! Herkesin bünyesi farklı ve bu bünyeyi SİZ tanıyorsunuz bir nevi herkes kendinin doktorudur !

Son düzenleme:

aeben immmmm ...

Daha dün gece tubaya,yazdığım mesaj yukarda .

Evet arada 1 verip 500 alıyor derken , bir geçmişe döndüm ki .... tuba 8 hafta sonunda +100 de .
2 ayyy listede .... ama sabit değil . Bir bomba 1 küsür verip , sonra bir bomba 2 almış ... böyle böyle arpa boyu yol almamış.
Bakıyorum liste gr değişmiyor .

Çok iyi söyledin . Dilimde tüy bitmişti.

pamukskr ..... A arselka ile iş birliği içinde masuma börek haaa :)))
Senin rakip saydın , sen onu yoldan çıkar diyeceğim de sağolsun bu hafta kendi işini halletmiş saydın
aynen kaptanım menüyü görünce çok şaşırdım bende dedim bu ne kendi sıkmış kafasına
saydin78 ben ona güveniyorum

Akşamki mesajını görmeden yazmıştım isabet olmuş .

Ama tubiş bana kızsada yazıcam .
Ona bir şeyi anlatmak tek mesajla olmuyor malesef SALATA !!! Yazdıgım 10 mesaj hatırlıyorum ama malesef anca onun bizi anlamak istediği kadar anlatabiliyoruz
Eh dost acı söyletmiş tubam durum bu malesef .

Egerki kilo vermeyi isyorsa bunlar altından nasihat ve yılların tecrübesi var içinde . Bundan sonrası artık top tuğbada ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…