Cok erken olmus kahvalti seviyorsan nescafe iç tok tutar 11 de erken oglen icin 1 de yapsan daha iyi..11 gibi galeta yada etimek yiyebilirsin..e ben dengesizim şekerim, menülerim nasıl dengeli olsunBaktım ben tutturamıyorum, patron kafana göre takılma bir liste seç kendine dedi, sanki bi de ALLAH AŞKINA artıkın dedi gibi geldi bana ben de portakal diyetine giriverdim
Sabah 7 de bir portakal bir etimek yedim, öğlen için yumurtamı yoğurdumu greyfurtumu getirdim.
ŞU an karnım zil çalıyor ama en azından 11i beklmem gerekiyor demiDaydream- mim
Kediyi nerden bulacağızDonduğumla kaldım. Cumartesi de aynı yerden geçecektim, arkadaş ne olur bak dedi, gittim baktım yok. Bu kıza at gözlüğü almam lazım, hayvanlara karşı farkındalığı çok yüksek, çok üzülüyor
gülüşü cihanı mı yakıyor, ay bir mest oldum ambulans çağırsın biri
Bu hafta ben de size o zevki yaşatacak göz var mı, bak bi bakkk
bende bi an dedim bana bişiy yokmu avuçlarımı açtım bekliyorumki sıra bana gelsinn
betül bende bi dr olarak sana bişeyler dedim ama sanırımhala bi reçete yazdırmadın.
geçmiş olsun canım tez zamanda düzelAhu060812 Allah kolaylık versin bende kara kara düşünüyourm 3 cocukla ankaraya masıl gideceğim.benimde eşim gelmeyecek.
bu hafta asm de tek dr um 2 si izin aldı.evdede cocuklar bakıcıyla ilk defa tüm gün kalacaklar.zor bi hafta ve ben hastayım.bi kalktım yataktan böyle boğaz acısı görmedim sesim de çıkmıyor.
hemen tuzlu su yaptım gargara yaptım.kestane balına zencefil katıp bogazımda beklettim.açtım dükkanı.
Çok uyumuşum sersem gibiyim.
Bi de alışmışım her sabah bi telaş evden çıkmaya,.. bu miskinlik tuhaf geldi.
laf aramızda ben de seni tutuyorumDiyet reçetesi lazım ona doktorum :))
Çok bilenmiş sana
Ama laf aramızdaben seni tutuyorum
Bakayımmmmmm
Bu haftanın muhteşem ekürisi sizsiniz .
Bana her sonuçta eğlence var
Laf aramızda ben seni tutuyorum
Diyet reçetesi lazım ona doktorum :))
Çok bilenmiş sana
Ama laf aramızdaben seni tutuyorum
ses gitti konusamıyorum ya baktım yazmıyorum.ortalık sakin şimdilik bi tane canımdan bezdiren teyzemi yolladım birazdan yine gelir.
ay kızlarrrr ne olur yaşlılığa yatırım yapalım.özellikle kadınlar hep kilolu dizler gitmiş.10 çeşit ağrıkesici ellerinde.
ses gitti konusamıyorum ya baktım yazmıyorum.ortalık sakin şimdilik bi tane canımdan bezdiren teyzemi yolladım birazdan yine gelir.
ay kızlarrrr ne olur yaşlılığa yatırım yapalım.özellikle kadınlar hep kilolu dizler gitmiş.10 çeşit ağrıkesici ellerinde.
Allah yardımcıları olsun, bizim deses gitti konusamıyorum ya baktım yazmıyorum.ortalık sakin şimdilik bi tane canımdan bezdiren teyzemi yolladım birazdan yine gelir.
biz yaşladıgımızdada burda mı oluruz acaba hala
7. takımda yarışmacaaa
Tablodaki yaşlar
Masumm yaş 77 , boy 1.60(kısaldık tabii) hedef kilo 50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?