• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

pamukskr pamukskr rakibem kafama sıkmadım Allahın izniyle bu sabah itibariyle sabitim. Cumaya kadar vaktim var, kilo vericem inşallah Rabbimin izniyle :KK12:
@arselka canım sağolasın geçmiş olsun dileklerin için. Babamın bacak anjiyosu var yarın
Sevgili rakibem vereceksin tabi ama kim daha çok verecek bakalimmmmm
İyi olan kazansin
Şaka bir yana canım baban Biran evvel sağlığına kavuşur tabiki senin bu durumda diyet e adapte olman çok Zor

Bu arada canlar sütlü tatlılarda oylama başlamış .
Bizim takımdan bildiğiniz üzere baya katılan oldu . Kime oy verecegine karar veremedim :(
bende çözümü hiç tanımadıgım fakat tatlısına bayıldıgım laz böregine oyumu kullandım :68:
İnanın sizlerin tatlılarda nefis sadece arada kaldım :(.
İncir muhteşemdi ama bu şekil tarifini bilmiyordum harika olmuş deniycem :süper:
@nananais sütlaç zaten harika olmuş

Saydınım bohçam harikaydı ellerine saglık :68:

Şekercim seninde ilk katılışındı sanırım . Ellerine sağlık . Devamını bekleriz çok güzel portakallı tatlıları çok severim .

Hülyam emegine saglık canım başarılar :68:

Yarışmalar çok güzel oluyor , çok heyecanlı :-). Bir katıldınızmı devamı gelir .
Bunu en iyi tüm yarışlara katılan @nananais cadısı bilir dimi nanişin :D
Kız cadı elbet o madalya bir gün senin olacak buna eminim ;).

Sevgili rakibem vereceksin tabi ama kim daha çok verecek bakalimmmmm
İyi olan kazansin
Şaka bir yana canım baban Biran evvel sağlığına kavuşur tabiki senin bu durumda diyet e adapte olman çok Zor
Oyle iyi olan kazansın :110:
:dua:Inşallah canım Sağol inşallah :KK42:

Bu arada canlar sütlü tatlılarda oylama başlamış .
Bizim takımdan bildiğiniz üzere baya katılan oldu . Kime oy verecegine karar veremedim :KK43:
bende çözümü hiç tanımadıgım fakat tatlısına bayıldıgım laz böregine oyumu kullandım :KK68:
İnanın sizlerin tatlılarda nefis sadece arada kaldım :KK43:.
İncir muhteşemdi ama bu şekil tarifini bilmiyordum harika olmuş deniycem :super:
@nananais sütlaç zaten harika olmuş

Saydınım bohçam harikaydı ellerine saglık :KK68:

Şekercim seninde ilk katılışındı sanırım . Ellerine sağlık . Devamını bekleriz çok güzel portakallı tatlıları çok severim .

Hülyam emegine saglık canım başarılar :KK68:

Yarışmalar çok güzel oluyor , çok heyecanlı :-). Bir katıldınızmı devamı gelir .
Bunu en iyi tüm yarışlara katılan @nananais cadısı bilir dimi nanişin :KK70:
Kız cadı elbet o madalya bir gün senin olacak buna eminim :KK66:.
Teşekkür ederim Aebenim sağolasın ♡♡♡

aeben aeben cim cok iyi yapmışsın canım ben açıkcası o tatlıyı millet görsün de yapsın diye ekledim.bence oylama genel olarak tanıdık işi yürüyor eminim senin gibi oylayanlarda çoktur.
benim hayalim unsuz şekersiz ama kıvamlı bi tatlı bulmaktı,buluncada paylaşayım istedim.

Kizlar gaz konusunda haklisiniz ama bana bi akil verin kisin yiyecek birsey bulamiyorum yazdigim gibi oglandan sonra bünyem cöktü malesef.Kis yiyeceklerinin cogu rahatsiz ediyor mevsim disi da beslenmek istemiyorum ama tabi her zamab mümkün olmuyor.

aeben aeben cim cok iyi yapmışsın canım ben açıkcası o tatlıyı millet görsün de yapsın diye ekledim.bence oylama genel olarak tanıdık işi yürüyor eminim senin gibi oylayanlarda çoktur.
benim hayalim unsuz şekersiz ama kıvamlı bi tatlı bulmaktı,buluncada paylaşayım istedim.
Canım bende bakmak istiyorum ama bulamadım oy verme sayfasını nasıl bulacağım

İnsanlar çeşit çeşit işte ana elinin altındakinin gıymatını bil seninki deynek en azından yontulmuş , benimki direk kütük :KK70::KK70::KK70:
Aslında ben teşhiste koydum benimki direk narsist :KK70::KK70: bende az değilim hani ,güçlü bir kişilik yapım var akrep burcuyum yükselende arslan sanırım . Eşimde ikizler bu arada :ıslık:

Bizim evin halini düşün yane :KK70::KK70::KK70:
Yinede rabbım başımızdan eksik etmesin seviyom ben o kütüğü :KK70::KK70:
benimkide cok inat en cok kullandıgı söz benim dediğim olacak tmm senin dediğin olsun desemde derki yooo benim dediğim olacak.
gereksiz inatlar.hemen düşünmeden hayır der inadından vazgecmez sırf onun için isteklerimden vazgecmemi bekler.
o zaman da ne oluyor gizli kapaklı iş sayısı artıyor ki hiççç sevmem.

Kizlar gaz konusunda haklisiniz ama bana bi akil verin kisin yiyecek birsey bulamiyorum yazdigim gibi oglandan sonra bünyem cöktü malesef.Kis yiyeceklerinin cogu rahatsiz ediyor mevsim disi da beslenmek istemiyorum ama tabi her zamab mümkün olmuyor.

kimyon denedin mi mumu gaza iyi gelir

Kelebeğim yıllardır yarışmaları takip ederim ve bayada katıldım sanırım .
Çok eskiden dereceler inan toplamda 20-30 kişinin oyuyla belli oluyordu o vakitler derece tanıdıklara gidiyor adil olmuyordu .
Sonrasında kazen tüm üyelere bildirim gönderince buda değişip ohlama adil oldu ;).
Evet tanıdık için oy kullanan oluyor kakin bu oylar % 1 bile etmez artık . O yüzden derece kk hatunlarının elinde .
Onuda kestirmek hiç mümkün olmuyor :-) çünki misal vereyim börek yarışlarında yarım gün uğraşip 3 katlı bir börek yapmıştım sunumda görçekten göz dolsuruyordu ama o kategöride eşine sabah acele acele yapılan sıgara böregi 1. Olmuş yapan arkadaş bile şok olmuştu :D:D:D

Back
X